Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 W przerwie docinania desek, nałożyłem drugiego Knard'a na te tanie kółko za 60 zł o szerokości wew 19mm. Czekając na Cruiser'a. Miej mnie Panie w swej opiece przed chłostą publiczną. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Niech pierwsi chłoszczą i chlastają ci co sami nigdy nie popełnili faux-parts. Ja też się pod pręgierz ustawiam, dowód wklejając na popełnione bezeceństwo jedynie o dwa milimetry grubsze - tenże knardzioch z tymże czardżowym indywidłem na WTBi21: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Knarmień z serca mego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Marcinie @Sobek82jak ty czujesz Kuńa z baranem na trzyCalowejKiszce???? @kazafaza no wiesz - mój gabel ;-) - un ci jest niesamowity. Pracuje wyśmienicie w ciężkim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 @woojj: ja to już się popętliłem do kogo te wszelakie części powędrowały...miałem wrażenie że mój zleciał do Bydzi i stamtąd do Bani ale skleroza i otępienie robią swoje. Grunt że dobrze pasuje i super pracuje. A rzemyki prawie-rasta dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) ja.....ciekaw byłem co to i skąd to ;-))) Nadawca utajniony...... Edytowane 22 Lutego 2021 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Cytat "A rzemyk ja Ci zaraz kolorowy poślę żeby ożywić rzyci podpórkę" To po prezentacji Twego wskrzeszenia pruksa w przełaMajkowym temacie. Jedyne sześć tygodni temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czy ostatnio chów wsobny stał się kultową ramą czy komuś palec zadrgał przy wciskaniu zer? Rama rowerowa On One Inbred 29er Poznań Junikowo • OLX.pl p.s.: jak kto ma jakieś zalegające żelastwo w dużym eLu lub ikselu, najlepiej pod singla to ja proszę o okrzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 W dniu 22.02.2021 o 17:31, Sobek82 napisał: nałożyłem drugiego Knard'a na te tanie kółko za 60 zł o szerokości wew 19mm no dobrze, ale co - użyłeś zwykłej dętki? jakiej szerokości ? bo przecież tego nie zalewałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Zwykła dętka, 29" 1,9/2,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus1 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 @kazafazaten inbred blisko mnie 😉 Pokusiłem się o sprawdzenie ile siądzie suport w Marinie z widelcem surly. Tragedii nie ma, bo jest niżej o około 5 mm i nie jest tak nerwowy jak można by przypuszczać 😋 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Przeleciałem się mym gruzem wczoraj wieczorem, szuter, błotny szuter, błotny, liściobłotny, koleinobłotno listny, kociołbiasty, gładki asfalt, dziuramder asfalt, wilgotny asfalt oraz liść na asfalt. Po korekcie siodełka, dwukrotnej korekcie, czołg się odpycha, pędzi do momentu napotkania błotka, w błotku i koleinach, tempo pieszego marudera, po wyjściu z trudności pędzi jak czołg. Dostępne trzy chwyty, jest szeroko, jest krótko, nie muszę się schylać, pozycja sportowa, endurance, wyprostowana, na dzika, na jelenia, na naleśnik. 36/16 całkiem zacnie, na asfalcie brakuje, lecisz czołgiem, dokręcasz korbę, Rekon wydaje dźwięk pędzącego roju skąpo odzianych jednorożców, masa 13.28 Kg z szerokością opon sprawia wrażenie powrotu do domu z pobliskiej cementowni z zakupioną kostką brukową w stanie ciekłym. Rozpędzając się do maksymalnych wartości, pędząc przez wieś wieczorową porą, świst powietrza, gwizd opon podrywa do lotu wróble, starsze babcie w swych domach ściszają telewizor i gaszą światło. Tak to był on Honzo Kai, postrach rowerowej braci, Monster na dwóch kołach, zbawiciel świata. Pozdrow'er 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus1 Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) @Sobek82 a jaka jest długość Twojego widelca? Lepiej się jedzie tym baranim monstercrossem niż z prostą kierą? Edytowane 27 Lutego 2021 przez christophorus1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 W dniu 25.02.2021 o 22:37, kazafaza napisał: Czy ostatnio chów wsobny stał się kultową ramą czy komuś palec zadrgał przy wciskaniu zer? Rama rowerowa On One Inbred 29er Poznań Junikowo • OLX.pl p.s.: jak kto ma jakieś zalegające żelastwo w dużym eLu lub ikselu, najlepiej pod singla to ja proszę o okrzyk. Na stw po 100£ z widelcem exotica https://singletrackworld.com/classifieds/advert/steel-goodness-clearout/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Czorny kocur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, durnykot napisał: wrzucę bylejakąfotkę i idę...... Panie wiencyj informacji. Twoje???? Jeśli tak to może jakiś opis jakcitamnanim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @woojj, moje, świeżo złożone . Na razie tylko było testowo dookoła kilku kominów . Co mogę rzec.... wykonanie to cut,mjut i orzeszki- zdjęcia nie oddają ponadczasowości ramy. Po pierwszych 20 km cieżko o konkretne wrażenia i opinie, ale porównując z posiadanym GT Grade Alu mogę stwierdzić,że: - widelec Riczeja robi robotę i robi ją bardzo. - może to efekt placebo ,ale odczuwałem większy komfort ( mniej odczuwalnych wibracji na tej samej trasie ) - coby nie mówili i nie udowadniali to jazda na stalowym to zupełnie inna jazda. Minusik dla Toma Riczeja to brak prowadnicy osi w widelcu i z tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Nie wiedzieć czemu nie widzę foty na edżu, chromie na lapoku ani na srajfonie. Wszędziem pologowany, kesze poczyszczne. No nic to, czekam aż mię obaczyć będzie dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Czy teraz Książę dostrzega?? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @durnykot fotki udostepniane z konta google nie zawsze widać, u mnie jako niezalogowany na FF też nie widać pierwszej, jako zalogowany pod Operą (tam jestem do googla zalogowany) widać obie - może już udostepniałeś jakieś albumy na google i moje konto akurat jest w gronie mających dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @RafalxM, możliwe że masz rację. Druga fotka już jest wrzucona z poziomu Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @durnykot fajna Ritcheyowa rama. Gdybyś kiedyś chcial złamać tą czerń to Ritchey Classic pasowalby idealnie. Mostek i sztyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @durnykot: Ksyriumy tam kręcisz? Gdybyś chciał do kompletu Yksion Pro 28c do chlupania mleczkiem jak na kotka przystało to Privuj. Generalnie szosa nie moja bajka, ale sprzęt przyk-ładnie złożony. 👌 Gratsy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 19 godzin temu, wojtt80 napisał: Gdybyś kiedyś chcial złamać tą czerń to Ritchey Classic pasowalby idealnie. Mostek i sztyca. Przez chwilę był taki plan, ale jakoś mi przeszło.... 18 godzin temu, kazafaza napisał: Generalnie szosa nie moja bajka, ale sprzęt przyk-ładnie złożony. 👌 Gratsy! Podziękował za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Kaffenback za 6 stówek. Niestety bez widelca. https://www.olx.pl/d/oferta/rama-planet-x-kaffenback-2-l-CID767-IDD42hf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi