Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 28.11.2020 o 21:31, wojtt80 napisał:

Jak skończę będzie ładniej. Coś sie robi, jeszcze troche grzebania jest

Spoko bryka będzie. Daj niżej mostek, bo się nie rozpędzisz za bardzo tak wyprostowany. ;)

Napisano

Aerodynamika być może na tym ucierpi, ale tak raczej zostanie, ew. pomieszam podkładkami. Przed przymiarka sądziłem że nie bede za bardzo wyciągnięty, a mam wrazenie że jednak leżę na glebie;) bez owijki czucie nie to.

Napisano (edytowane)

W szczytowym momencie mojej kariery "rzeźnika" (sprzedawałem rowery na części ) rowerowego miałem na stancji 4 kompletne rowery i jakieś 20 sztuk zdekompletowanych .  Problemu by nie było , gdyby nie fakt , że mieliśmy jeden pokój :icon_lol:Ostatnio sprzedałem jeden frameset dla pewnego Anglika . Standardowa gadka ... co żona powie na kolejny rower. Odpowiedź mnie zabiła i powiem szczerze , zazdroszczę dla chłopa. " Żona jest wyrozumiała , bardzo cieszy się , że mam fajne hobby. Gorzej z miejscem bo to 73 sztuka :w00t:

Edytowane przez sztopi17
  • +1 pomógł 1
Napisano

73 rowery to raczej choroba psychiczna. Zbieractwo lub inny rodzaj splątania. Mógł te pieniądze wydać o wiele lepiej.

To jak z rowerem za 45 patoli. To nadal tylko rower. Można za to kupić super sporta i mieć prawdziwą frajdę. I jeszcze by zostało na koks.

Napisano

Marianowe 4 rogi ...widelczyki na alledrogo rzucili...nowki sztuki, czorne i niebianskie..

Napisano (edytowane)
1 minutę temu, cinol123 napisał:

Moja domowa waga do 3kg wskazuje 1460g

Już mi przeszło... Mój z nabitą gwiazdką i zaślepkami piwotów waży 1018 g.

Edytowane przez Roballinho
Napisano (edytowane)

Czasem nie ma wyboru ;-) moj cross w ktorym zdech widelec, mial sterowki 31cm w rozmiarze xl ;-)) z czego tylko z 2cm w podkladkach, a sterowka zeby bylo zabawniej 1 1/8.....ten marianowy widelec pasuje idealnie patrzac z boku ;-) i przeżyje chyba kazy element tego crossa....jest jak od czolgu....

Edytowane przez Gość