twojastara Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Może coś mniej tendencyjnego i zamiast biały z czerwonym -> połączysz biały z zielonym? Na allegro są sztyce i mostki w zielonej anodzie; Za inspiracją Poprada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 I tak zaszalalem z tą białą ramą. Kiedyś mialem Gianta Bouldera 520, też był biały, sentyment;) Zielony nie dla mnie, chociaż rower wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Tworzę mocowanie IS do widelca hi-ten pod tarcze, połączenie w miejscu uchwytu na błotnik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Jeździł po bułki, teraz pójdzie na ścianę jako wspomnienie. A taki fajny był, stalowy Unibike Vision - jeszcze ze sztywnym widelcem! Ofiara kolizji, wiozłem go w samochodzie. Zrządzenie losu sprawiło że na jego miejscu nie było Muirwoodsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Zmienna geometria, teraz modna. Ale u licha jak to się stało? Meble z Ikei go dociążały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Rower stał w pionie i oparty o fotel, a ponieważ tył auta został zmiażdżony to ładnie owinął się wokół tego fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 18 godzin temu, Sobek82 napisał: Tworzę mocowanie IS do widelca hi-ten pod tarcze, połączenie w miejscu uchwytu na błotnik To niegodne....wstawiać tylko jedną fotkę. Czym masz zamiar mocować tą blaszkę do widelca? tig/lut mosiężny - czy planujesz Waćpan to ordynarnie przykręcić? Jeśli ta ostatnia opcja , to czy w komplecie planujesz jakieś NNW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 W dniu 31.12.2018 o 00:56, rambolbambol napisał: Coś czuję Macieju, że drugiego Stooge rychło na handel będziesz wystawiał. Ha, chwilę to mi zajęło - ale tak - mam pomarańczowego Stooge'a mk3 na wysprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 @maciejas Powiedz co w zamian kupiłeś w miejsce Stooge? @cała_reszta_stalowych Pochwalę się ukończonym stalowym projektem. Przepraszam za zdjęcia ewidentnie wewnątrz. Razem 10,6kg stali dla mojej córki na wiosnę. Dostanie go w prezencie na święta. Rama (Alpinestars T100) pięknie pracuje i geometrycznie jest o wiele lepsza niż współczesne wynalazki na małym kole dla dzieci. Kierownica i mostek pewnie wymienię na inne, ale już jestem bardzo zadowolony z efektu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, rambolbambol napisał: @maciejas Powiedz co w zamian kupiłeś w miejsce Stooge? To proste - Stooge'a A teraz zbieram na karbą. Bo nie wiem czy słyszeliscie plotki - od przyszłego roku Zlot Stallovy będzie zmieni nazwę na Węgllovy Edytowane 28 Września 2020 przez maciejas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 3 godziny temu, maciejas napisał: (...) zmieni nazwę na Węgllovy Pod warunkiem że będzie się odbywać w Barbórkę. Też dumam czy wymienić Marino oraz Brixton’a na Scrambler’a Daj znaka jak oblecisz nowego ramiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Jakieś pięć lat temu, kupiłem haki do rometa er'29, nie pytajcie dlaczego, ale gdy sobie o tym przypomniałem, pół dnia szukałem, znalazły się, miałem je cały czas przed nosem. Pomyślałem że je wykorzystam, tak też uczyniłem, trzy zdjęcia które niewiele mówią, ale aż strach pomyśleć co z tego będzie. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Robisz miejsce na duże kapcie ? Bo rama pod przerzutkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 29 Września 2020 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 13 godzin temu, kazafaza napisał: Daj znaka jak oblecisz nowego ramiaka. Chwilowo śmigam na marku czwartym. Do Scramblera się na razie nie przymierzełem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 29 Września 2020 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 2 godziny temu, maciejas napisał: Chwilowo śmigam na marku czwartym. To sie nazywa prawdziwy fan marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Września 2020 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Czekanie na konę się przedłuża, mózg się lasuje Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Września 2020 Udostępnij Napisano 29 Września 2020 (edytowane) @Sobek82 bardzo ładnie, a teraz zeznawaj z jakimi klamkomanetkami to chcesz połączyć edit: napisałem chyba zanim dodałeś ostatnie fotki, więc nie było pytania. Edytowane 29 Września 2020 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Prawie gotowy DiscTrucker mojej poślubionej - na piach, las, wiejski targ i pikniki Edytowane 30 Września 2020 przez artoor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Co to za kierownica? I coś pod mostek nakładł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 To jest rowerowe ROkoko!!! O rety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Września 2020 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Kier. to Schindelhauer Noirette 660mm, a pod mostkiem zbieranina Straitline'a, bo dziewczę lubi wysoko. Mostek już wymieniłem na subtelniejszy. BTW, jeśli komuś trzeba kowadła, to Easton Havoc 65mm jest na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Oby to nie była kolejna z moich pochopnych decyzji... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Zawsze moszna od sprzedać. PS. Kona już jedzie gdzieś wagonem pocztowym. Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Godzinę temu, Sobek82 napisał: Zawsze moszna od sprzedać. No liczę, że przypasuje bo trzeba się w końcu na coś zdecydować. Prawie 4-ty rower w domu i każdy rozbebeszony. No ale zobaczymy. ps . Odpisz mi na wiaodmość priv bo mam dla Ciebie paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Przyjechał wideł Trzeba było gwintować, co przerosło cenę samego widła. Mieli na sklepie parę gratów na przecenie to wzioneł Opony 26/2,5 i 24/2,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi