kazafaza Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Następne ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Nie przypasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Kazafaza, po mojemu łyso Ci to przyznać,ale to za tempa dzida była, czerwony lakier na pazurach, i pozamiatane, exitus z brytfanii Ładna, sam bym trochę chciał... Ale Inbred stoi to trzeba zimny prysznic zrobić Czy ten szary rower w Szczecinie to była poprzednia generacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Tak jest, szczeciński Pussy vel Krampuśniak to poprzedni awersja z tym, że zielona. W Bydgoszczy na niej bujałem, tam ją widziałeś. A jeśli jednak szary to raczej myślisz o o Gienku Longitude, zdobywcy nagrody Paprykarza Stalowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Ten zielony o wiele bardziej koszerny w mojej ocenie. Jakoś tak bardziej oddaje ducha firmy Surly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Moim zdaniem nic nie oddaje ducha Szurly bardziej niż standard "gnot boost" w nowym krampusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Zgadzam się w pełni z przedpiszcami. Zielony bardziej klasycky przy czerwonym jakoś bardziej powszechnym w aparycji, a gniotbiust to faktycznie mega patent. Dlategóż zielony pozostaje w stajence a czerwonego pozbywam się z ciężkim sercem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Czemuś tylko, ty, Dobry Człowieku, taki wielki?! Zacne masz drobiazgi, ale wszystko oversajzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Bo ja wiem, dla mnie za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 No i jak tu, cholerciajasnawa, wszystkim dogodzić? Ale faktycznie ramka jednak za mała i zbyt krótka na me 189cm budowy szympansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 https://www.olx.pl/oferta/frameset-author-ronin-58-cm-trigon-carbon-CID767-IDxB4Bo.html#e7830cd7af Frameset Ronin z widelcem i sztycą carbon w przyzwoitej cenie Pewnie jedna z pierwszych wersji ramy, gdzie ruda zaczęła wyłazić i ktoś się wziął za przemalowanie. Niemniej jednak cena wydaje się bardzo rozsądna. Pytanie tylko, czy za jakiś czas coś nie zacznie wyłazić spod lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Yszzz. Jak jeden to za mały a drugi za wielki. Ma ktoś ronina 54cm na opchnięcię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 (edytowane) 13 minut temu, rambolbambol napisał: Ma ktoś ronina 54cm na opchnięcię? kolega MA ;-) Rama nówka po reklamacji (lakier). Spytam czy aktualne. Więcej info na Priv Edytowane 30 Listopada 2018 przez woojj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankams2 Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Ile max opony przyjmie Ronin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 myślę że 45.... ale nie mam pod ręką.....nie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Na stronie piszą o napędzie 1x oraz 3x. Czy to oznacza, że nie wcisnę tam 2x od shimanowskiej 105? https://www.genesisbikes.co.uk/bike/croix-de-fer-fs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) 2x to standard w tej ramie, na niej jest zbudowany np model CdF 20 - w nim jest chyba nawet 105, piszą o 1x lub 3x, bo możesz na niej zbudować jesli chcesz również niestandardowy, czyli nie 2x układ. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez mpac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simba Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Dziękuję. Czas w takim razie stoczyć walkę ze swoją racjonalną stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Taki rodzyn na stw. Jak pasuje rozmiar to tylko brac i skladac. https://singletrackworld.com/classifieds/advert/2019-rondo-ruut-cx-gravel-frameset/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Wziąłbym chętnie, ładna jest bardzo ta rama, ale kupiłem już frameset Croix de Fer. Ale to Rondo Ruut stalowe jest super, SIMBA, co na to twoja racjonalna strona? Tylko korba 105 2x chyba tu nie wejdzie, co nieco ogranicza pole manewru, chyba że się mylę... Edytowane 6 Grudnia 2018 przez mpac Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 17:34, Simba napisał: Dziękuję. Czas w takim razie stoczyć walkę ze swoją racjonalną stroną. A w ogóle to jesteś z Warszawy, u mnie w domu właśnie leży nowiutki frameset Croix de Fer, na którym składam rower. W przyszłym tygodniu powinien być gotowy. Może ci to pomoże w podjęciu racjonalnej decyzji jak go sobie przy jakiejś okazji oblukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Stalowi koledzy z poziomymi hakami - jest sens pchać się w sztywną oś 135x10 czy zwykły szybkozamykacz da radę? Aktualnie mam sztywną uznałem że zawsze to lepiej w terenie wyjąć koło w dół a nie do tyłu, ale czy faktycznie jest to aż tak upierdliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Jak masz tarcze to warto, jak nie masz tarczy to nie warto. Jeden rabin powie, że warto. Inny rabin powie, że nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Bolt-On wystarcza ... przynajmniej w moim Kode koło nim skręcone stoi sztywno w hakach ;). Co do wyciągania koła ... poziomy hak jest upierdliwy z błotnikiem. Ja jak zakładam koło to bez powietrza żeby trafic tarczą w zacisk Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2018 przez rzezniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi