itr Napisano 13 Stycznia 2018 Napisano 13 Stycznia 2018 co to jest 55g przy trzech kilo Inbreda ? piękny kolor, taki pasujący romantyczny i w ogóle, robiony na Instalatorów? Cytuj
homzal Napisano 14 Stycznia 2018 Napisano 14 Stycznia 2018 7 godzin temu, itr napisał: 7 godzin temu, itr napisał: co to jest 55g przy trzech kilo Inbreda ? piękny kolor, taki pasujący romantyczny i w ogóle, robiony na Instalatorów? Mój egzemplarz równe 2.7kg Oddałem go do BikerStudio na Bielanach. A gdzie oni malują nawet nie wiem o_O Kolor miał być w założeniu dużo ciemniejszy, no ale uroki proszku. Wyszedł ogólnie całkiem całkiem patrząc na niego w pełnym słońcu. Lekko niebieski, lekko fioletowy i dużo brokatu! Ale bez światła wygląda na wyblakły Cytuj
MikeSkywalker Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Chociaż "małe" koło jest w odwrocie a niektórzy uważają je wręcz za relikt, Cotic idzie na przekór i po raz kolejny twierdząc że #26aintdead odświeża model BFe http://www.cotic.co.uk/product/BFe26 Cytuj
kazafaza Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) Ogłoszenie parafialne. Servuss ekipa! Z bólem śledziony podjąłem decyzję o rozwodzie z Wypłatą. Sama rama albo cały rower. Ramiak - 1000zł z wysyłką i opłatami po mojej stronie (stery, zacisk, ośka) cały rower za 2800zł (Fox Float 32 130mm; most Thomson 70mm, kiera Superstar Components Descender 780mm; sztyca Thomson 27.2mm, siodło Bontrager; heble Avid SD7/BB7; koła Bontrager Duster bezdętne Schwalbe Nobby Nic 2.6"; Sram X5? z Banlessem 32T NW jajo albo Absolute 26T NW jajo, Sram X9 maneta, GX średni wózek, SunRace 11-42T, Wipperman sznurek). Po więcej szczegółów zapraszam na Priv. /Ogłoszenie parafialne. Edytowane 1 Lutego 2018 przez kazafaza 3 Cytuj
kazafaza Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 Duża kiszka. Średnia kiszka to był Jackpot... Cytuj
Waza Napisano 1 Lutego 2018 Napisano 1 Lutego 2018 Pytanie było trochę retoryczne, bo od roku ujeżdżam Schwalbe Rocket Ron 2.6 w rozmiarze 650b. Nieprawdopodobnie przewidywalna guma Myślę, że w rozmiarze 29" byłaby jeszcze lepsza, bez strat w oporach toczenia, jak u NN. Ale bajk i tak godzien zazdrości Cytuj
bladawiec Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Sprzedam ramę stalową oczywiście. Jak kto zainteresowany to dzwonić pisać itd. https://www.olx.pl/oferta/rama-kultowa-stalowa-cr-mo-azonic-CID767-IDrKmor.html Cytuj
porcelanowy Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Powitoł O kurna kazafaza, gdybym teraz jeździł chociaż trochę, to bym chyba Romana zdradził 1 Cytuj
rzezniol Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Pany jedna prośba .... nie róbmy z wątku giełdy ... Pozdro Cytuj
itr Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 To chyba nie tak że się robi giełda z wątku, tylko jest taka intencja żeby znajomi najpierw zobaczyli szansę zakupu... przynajmniej tak onegdaj między nami bywało, ale może własnie należy lekko bardziej w białych rękawiczkach anonsować niż linkusy olxusy Chociaż jak miałem oddać Inbreda to skończyło się na allegro żeby się nikt z zainteresowanych nie obraził, się zdziwiłem po tym że trzeba później zapłacić "podatek" bo to była moja pierwsza sprzedaż... i chyba ostatnia na allegro, jak dotąd, a biały inbred wciąż jest mój i na razie go nie oddam... Dziś kolejne paczki docierają BB 7road, ( nareszcie będzie hamulec!) szeroka obręcz 29+, opona 27+ ... to to nawet pod projekt na rok 2019, kiedy chcę złożyć sztywniaka na plusie tył 27 przód 29... Ciekawy problem mnie zaskoczył w Inbredzie, wymyśliłem sobie Bar Endy, na razie jest baranek z ostrym ale jak się zawija koło do ramy to koniec Riczeja puka centralnie w rurę... Normalnie w takich wypadkach sprawę załatwiał w szosówce korek od wina zamiast korka do owijki, no i co teraz z bar endem chmm klamkomanetki kupować nie po amerykańsku zupełnie... Jak się po składam pokażę co wyszło... Na początek ma być kaseta od Kazy 11-23... A potem może 11-42 praktycznie trzeba sprawdzić czy będzie 1x9 czy 2x9 czy może klamkomanetka i 1x10 1x11 czy jeszcze coś innego... Na razie w zimie pewnie ostre dostanie hamulce, a do lasu i tak muszę chyba zrzucić sliki... 1 Cytuj
Rysz Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Teraz, itr napisał: Ciekawy problem mnie zaskoczył w Inbredzie, wymyśliłem sobie Bar Endy, na razie jest baranek z ostrym ale jak się zawija koło do ramy to koniec Riczeja puka centralnie w rurę... Normalnie w takich wypadkach sprawę załatwiał w szosówce korek od wina zamiast korka do owijki, no i co teraz z bar endem chmm klamkomanetki kupować nie po amerykańsku zupełnie... tak ustalić kiere, żeby barend przechodzil nad albo pod rurą, plecy dostosują się łatwej niż gorna rurka Cytuj
bladawiec Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Na swe wytłumaczenie napiszę, że po pierwsze to stalowy watek, który od dawna obserwuję z zainteresowaniem i czasem zabiorę w nim swój głos. Po drugie z racji, że to stalowa rama o proweniencji MTB, pomyślałem że może wśród stalowców znajdzie się zainteresowanie takim niszowym rdzewielcem. A po trzecie zbieram na kolejnego stalowego konia na 29 calowych kołach i jak prędzej sprzedam tę ramkę to szybciej się uzbiera Pozdrawiam Cytuj
itr Napisano 2 Lutego 2018 Napisano 2 Lutego 2018 Wolę bolącą rurkę niż plecy A ustawienie kierownicy to jest Oskar dla Rafała bo mię taki mostek wynalazł że się po prostu nie mogę doczekać lasu, tryldziesiąt stopni do góry!!! z boku rower wygląda jak kupa, ale pierwszy raz od liceum mogę się poczuć jakbym miał 165 wzrostu i fajowe ustawienie kierownicy... naprawdę nie wielcy Panowie doceniajcie kunszt napoleońskiego wzrostu tak procentujący ustawieniem kierownicy i wyglądem szosówek, rewelacyjnym ułożeniem ciała na górskim stromym zjeździe ( o rety jakie fajne są obsuwane sztyce) i położeniem twarzy i bioder podczas tańca z statystyczną wzrostem kobietą !!! 3 Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Lutego 2018 Mod Team Napisano 5 Lutego 2018 Kłaniam, Pojawił się u mnie Fortitude w ekstralażdżu. https://www.ebay.co.uk/itm/Genesis-Fortitude-Adventure-XL-Frame-and-Fork-XL-20-5/332543591774?hash=item4d6d24855e:g:e4sAAOSwtBdad1wj Nieco spracowany, także może polecieć za nieduże piniądze... Szacunek... I. Cytuj
drezyna Napisano 5 Lutego 2018 Napisano 5 Lutego 2018 W dniu 2.02.2018 o 13:40, itr napisał: Riczeja puka centralnie w rurę dlatego u mnie rura dostała gumę (dętka), estetyka 0, skuteczność 10 Cytuj
itr Napisano 5 Lutego 2018 Napisano 5 Lutego 2018 własnie piję wino z Biednej Dronki, zainwestowałem 10 zł w korek, ale słabo mi idzie i coś czuję że do piątku się zejdzie zanim zamienię korki speca na prawdziwy bezpieczny, z butelki. Normalnie nie mam korków a ostatnie wino chyba piłem we Włoszech w lipcu. Alkohol w zimie jakoś nie dla mnie. Zapalam lampkę i mam dość. na szczęście inbred ze stali i zawinięty z barana jak karbon się ni rozwali Cytuj
rambolbambol Napisano 6 Lutego 2018 Napisano 6 Lutego 2018 Że też mieszkasz tak daleko, chętnie bym wpadł i ci pomógł, co byś szybciej te korki pozyskał. Cytuj
porcelanowy Napisano 6 Lutego 2018 Napisano 6 Lutego 2018 Powitoł #metoo, ale wszystko co teraz mam i piję jest zakręcane... Jakiś czas jeździłem z: ] ale jednego urwałem podczas gleby a na kolejne nie miałem ochoty p.s. Wywali nas zaraz myśliwy z lasu... Cytuj
MikeSkywalker Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Cotic chwali się nową Eskapadą W skrócie - węglowy sztuciec, główka tapered, trochę modyfikacji z rozmiarem. Dla mnie straciła sporo na filigranowości. Proca bez zmian Więcej info w wiadomym miejscu http://www.cotic.co.uk/product/escapade Cytuj
itr Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 W dniu 5.02.2018 o 21:58, drezyna napisał: dlatego u mnie rura dostała gumę (dętka), estetyka 0, skuteczność 10 chyba tutaj jest taki solidny gumowy odbijak zamiast korka od wina i dętki na ramie: odbijak na flikerze rama fioletowo różowa paląca oczy Cytuj
akkwlsk Napisano 23 Lutego 2018 Napisano 23 Lutego 2018 Są już prawdziwe fotki renderowanego jakiś czas temu stalowo-aluminiowego fulla od Stantona. Premiera na London Bike Show pełny artykuł 1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 28 Lutego 2018 Napisano 28 Lutego 2018 Fairdale chwali się nowym framesetem, stalowym gravelem Rockitship Cytuj
homzal Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Nareszcie po długiej reanimacji znów stanął na kołach, by siać terror w Kampinosie Ps. Cały czas zastanawiam się nad zasadnością oklejania go firmowymi emblematami. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi