Grizzli Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Tak używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 To teraz pozostało pojeździć. Potem zmienić na fulla. Dalej już będziesz wiedział czego chcesz Na HT jest szybciej w górę. Na FS w dół. Kwestia tego co kogo kręci. Dla mnie jak full nie jest jedynym rowerem (bo nie ukrywajmy jest mniej uniwersalny) to jest "fun factor" jest nieporównywalne większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Puki co bawię się tym co mam i mam z tego 100% funnu. O zmianach nie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Kontrowersyjny tylko dlatego, że naprawdę trzeba mieć jaja, żeby wykorzystać możliwości jakie daje przód (kąty i wideł) i jednocześnie nie dać się zrzucić.Taki urok sztywniaków z większym skokiem. Jak ktoś potrafi tym zapie.... to projekt petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Panowie, ponieważ Octane One pokrzyżował mi plany dotyczące zakupu stalowej ramy do gravela (Kode będzie dostępny dopiero w 2018 roku), rozglądam się za jakaś ramą stalową w budżecie 1000-2000, jesteście w stanie coś ciekawego polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Fairdale weekender, texas bikes robi akurat wyprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Za 2 tysiące jest Cotic Escapade, jeśli wpadłby Ci w oko. 56 mam do przymiarki jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Panowie, ponieważ Octane One pokrzyżował mi plany dotyczące zakupu stalowej ramy do gravela (Kode będzie dostępny dopiero w 2018 roku), rozglądam się za jakaś ramą stalową w budżecie 1000-2000, jesteście w stanie coś ciekawego polecić ? Tylko gravel? Czy MTB tyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Czy MTB tyż? W zasadzie jakby dało się jakoś sensownie skomponować graty z mojego gravela z rama MTB to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Na obecnie trwających targach w Kielcach jest wystawiona próbka tytanu. Firma bada rynek ,poniższy MTB waży ok 1,4 kg i ceni się za 3700 pln. za............ 26'' Na targach jest też fajka kolekcja MARINÓW np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Work in progress, czyli po naszemu – idzie mi jak krew z nosa. Wrzucam foto, żeby się zmotywować i skończyć robotę. Jutro przyjdzie korba i, mam nadzieję, pierwsze oblatywanie po wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Ładnie ładnie, już 4 Cotic-i na forum. Może jakieś spotkanie fanów marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 https://www.olx.pl/oferta/planet-x-kaffenback-stalowa-ham-tarczowe-gravel-ostre-fix-adventure-CID767-IDoYgyI.html#733a66a1fc Może komuś przypasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Dzięki, wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Mike, a czy aby nie miałeś redukować ilości gratów w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 zredukuje - złoży z nich następną taczkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Gdyby nie 57cm podsiodłowej, to bym już załatwiał transport z Gostynia. Mike, o ile pamiętam, to jesteś ode mnie odrobinę niższy, ale może osprzęt masz wyżej zawieszony niż ja. 54cm w przełaju dla mnie to max.Nie ma nic gorszego niż za duża rama. Z rozmiar mniejszą da się żyć, ale większej się nie zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 gdyby gdyby....gdyby to było 52-54 to bym już pukał do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Powitoł Na obecnie trwających targach w Kielcach jest wystawiona próbka tytanu. Firma bada rynek ,poniższy MTB waży ok 1,4 kg i ceni się za 3700 pln. za............ 26'' Prace koncepcyjne musiałby trwać baaaaardzo długo Swego czasu wisiał na olxie tajtan mongoose za niewygórowaną kwotę, ale właśnie 26". Myślałem myślałem i zrezygnowałem mając na uwadze ewentualne przejście na duże koło (ze dwa lata temu to było). Pany, w Romecie mam na dolnej rurce przedniego trójkąta taki otwarty zastrzał wzmacniający główkę ramy - jak wnętrze tego zabezpieczyć przed rudą? Miałem po chamsku oklejone dookoła rury taśmą klejącą, ale puściła i się porwała. Coś bardziej trwałego i mniej druciarskiego by się przydało. Macie pomysł jak to zabezpieczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Macie pomysł jak to zabezpieczyć? silicon i palcem na śline wygładzić jak fugę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irkens Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Dzięki, wezmę Witam Motyla noga, trochę się spóźniłem, dla mnie byłaby w sam raz. Mam 197 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Panie złoty, to nie wsamraz ino jakieś 4cm za mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irkens Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Może czegoś nie doczytałem, ale na stronie Planet x zakres dla tego rozmiaru ramy, jest między 185 a 198 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 mam 195 i drugi raz nawet na nia nie patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irkens Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Ok, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi