porcelanowy Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Powitoł No nie robi Mają tylko Drewnianego Jacka któren jest z amelinium albo w wersyji Ti A miał to być dla mnie kolejny ramiak po Romanie Cóż, budżet aktualny został uratowany Niestety przyszły będzie musiał udźwignąć coś większego, bo na razie nic co by było cenowo w okolicy ElMa mi się nie podoba. W sumie, to i tak najbardziej mi się pomarańcza z 2014r. widziała, więc zostają używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Ano, dalej się to nie spina, powinno być ok. 1025. ..albo nawet i 1030-1035 I już mam potwierdzone - eLka - 1035mm (miałem nosa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 @anarchy a najistotniejsze info "kiedy będą" posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 To będzie HIT ale raczej wczesnej jesieni 2017 niż lata z radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 To ja chcialem powiedziec ze jest to jawny strzal w morde dla osobnikow powyzej 185cm wzrostu. Objaw dyskryminacji ze wzgledu na warunki fizyczne. 7anna ma u mnie kreche. Na gardle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Chyba znowu nabrałem szacunku dla NSa. Chociaż powinienem chyba napisać że dla 7Anna. CCC - cena czyni cuda. Nie zdziwiłoby mnie gdyby zażądali kij wie ile za modną stal ale z drugiej strony wypuścili frameset pod tańszą marką OO. A rama jaka była taka jest. Szkoda że nie potrzebuję ramy do budowy komutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Zajawiam temat. Będę się pozbywać PLUGawca. ... Cena: 600zł z wysyłką i stalowym widłem, 700zł z wunglem. Jej, jak mozna sprzedawac swoje rowery...no chyba ze to zimowka ;-) jesli aktualnisc tego ogloszenia nie wygasła, czy mozna zaklikac jakos na priv? Przez forumowa skrzynke kontakt nie idzie...jakis blad że ponoć nie nada...może masz pełno ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Jej, jak mozna sprzedawac swoje rowery... Można i trzeba, inaczej nadal byśmy smagali na Reksiach, Domino czy Wigrach Niestety, ramolec zaklepnięty został wstępnie, gdyby jednak status transakcji uległ zmianie to nakapuję Ci pierwszemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 pierwsze foty nowego Stantona!Yarru Drogi, podpowiedz czemu nie widać spawów? Łączenie jak w starych peżo czy może to jednak nadal ....wizualka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 pierwsze foty nowego Stantona! ooooo kk........ ugiiiinałbyyyymmm :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 czemu nie widać spawów? Łączenie jak w starych peżo czy może to jednak nadal ....wizualka Spawów nie ma, rama wisi w powietrzu => render. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 rama wisi w powietrzu na radviście 90% rowerów samo stoi do zdjęcia więc to akurat mnie aż tak nie dziwi - ktoś poza kadrem może trzymać ramę za ogon.Ale uznajmy, że poszlak jest coraz więcej - brak spawów, wiszenie i dziwnie niewyraźnie foto, czy choćby takie detale jak inserty mocowania przewodów - czy nie robią wrażenie zbyt "płaskich"? Jak w główny trójkąt bym uwierzył tak za cholerę nie wiem jak miałby być wykonany tylny - łączenie tych pionowych belek (frezowane) z dolnymi piórami.Co do wspomnianych wcześniej peugeotów i ich techniki (tak chyba to się zwało) maszynowego lutowania na gorąco przykład z netu:Pięknie łączenia!...w sumie to chyba mówi najwięcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Panowie potrzebuję rad odnośnie malowania dobrze (chyba) zabezpieczonej stali. Chodzi o widelec Cotica w kolorze kaczych jaj. Wygląda to tak (zdjęcie z netu): Powłoka (nie wiem czy jest to mat czy satyna) jest nowa i w idealnym stanie, pod spodem kryje się "custom butted Cotic Fe Cromoly" cokolwiek kryje się pod tą stalą. Jest szansa zachować obecną powłokę i tylko ją zmatowić/potraktować specjalnym podkładem żeby przemalować na taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Obadaj Plasti Dip. Farba po zaschnięciu jest bardzo plastyczna i nie niszczy spodniej warstwy. Nakładałem na rower dżuniora i pomimo rotacji naklejkowej tudzież obijania ramy o ławki/murki/kolegów farba nadal trzymie się jak należy. Ale sugerowałbym zapomnieć "o takim o, kotkowym żółtym" bo raczej będzie ciężko trafić z idealnym odcieniem. Czarnie klasycznie, pomarańcz albo czerwień by dały radę...ale to mój spaczony gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Czarnie klasycznie Afeee... Czarny to nie kolor Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 IMO to rzeźba w gównie. Piaskowanie + malowanie proszkowe w czarnym macie pewnie ze stówę wyjdzie. Nie majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Rower będzie nie do końca "murzyński" a dodatkowo przyszły właściciel myślał o żółtym widelcu, choć i ja proponowałem czarny, właśnie ze względów wymienionych wyżej. Plasti Dip kojarzę, ktoś mi o tym opowiadał. Ale zapomniałem Wydaje się być sensowną alternatywą dla przemalowania, także myślę że jak nie docelowo to choć tymczasowo się sprawdzi. Albo żółty albo czarny. Usunięcie w razie niedobrania koloru jest trudne? Z tego co widzę na stronie producenta dasie ale jak nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 https://youtu.be/0r7xvBSqhOE?t=98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Popieram Iwana, czarny to nie kolor, to brak koloru, to czarna dziura w biegających fotonach kojarząca się z karawanami pogrzebowymi, nocą, murzynami, czymś niepraktycznym i sztańskim . Jak czarny to idealnie się właśnie z żółtym komponuje i tego się trzymaj. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Gienek dla dużego, licytacja trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Bracia stalowcy, cóż to może być za widelec w tym riczeju? Duży jak krampus, ale chyba coś innego o_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Taki jak mój ... Charge. Zobacz w moim garażu. Edytowane 8 Lipca 2017 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 No nie do końca, po kolorze oraz logo w okolicach piętnastej sekundy stawiam lewą rzepkę iż jest to Niner. Zapewne z jakiegoś starego MCR czy SIR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peseriusz Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Szukam stalowej zębatki 104BCD 36T albo 38T. Znacie jakieś takie modele do kupienia w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 napisz do banless, ewentualnie przez forum do Thor07. Robił takie swego czasu w wersji NW z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi