Rysz Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Ale nowke chcesz? Csepel Woodlands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Nówkę, używkę - w sumie bez znaczenia. Na Woodlandsa trafiłem czytają o 29er ale nie wiedziałem że jest wersja CrMo.Cena jest niezła, nawet bym powiedział że trochę przeraża bo jak dobrze widzę ta marka klepie też tanie rowery Z tańszych opcji jest chyba jeszcze Marin Pine Mountain, jedyne z czym trzeba się pogodzić to konieczność stosowania napinacza do singlowania ale też biorę to pod uwagę. No i z pozbyciem się kół, to samo co w Konie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Csepel Woodlands ujeżdza ktoś to gulaszowe coś? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Z tańszych opcji jest chyba jeszcze Marin Pine Mountain Marian jest boostowy i to dość doopiato bo 141 x 9 :/ A cespel ma mufę suportu 68 tez nie wiem dlaczego. Edytowane 2 Czerwca 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 No właśnie - co to za dziwna piasta? Szeroka boost ale bez sztywnej ośki? Też mnie to zastanowiło jak przeglądałem aukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Powitoł Na Stalowej Sowie 2016 był jeden woodlands - trza by znaleźć wątek, fotki "człowiek i jego maszyna" i podbić do użytkownika z pytaniami. Mooooożliwe, że w galerii też mi mignął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Na Singletrackworld jakiś czas temu była rama Genesis High Latitude z poziomymi hakami za rozsądny pieniądz, ale chyba już kupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Teraz widzę że faktycznie była. No nic, szkoda. W sumie to nie chciałbym poziomych haków ale z drugiej strony to taki rower nigdy błotników nie dostanie więc problem ściągania koła nie wystąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Pozwolicie, że się pochwalę swoją stalówką Prawie skończona, zostało tylko ogarnięcie kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Swoja, swoja? Brawo!I ładne kółeczko z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Tak, ten akurat swój własny prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Kłaniam, Te Leśniki to w wersji LightFast czy ToughFast? Jak zakłada Ci sie te opony na obręcze WTB? Bo ja prawie palce i stalowe łyżki połamałem Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Nie no....mimo ,że nie należę do wyznawców Kościoła Metalurgicznego Stali Stalowej to Kross mógłby spowodować ,że drzwi dla głosicieli tego wyznania stanęły by otworem. Ale oczywiście Pany z Krosssssa ramy oddzielnie nie sprzedają. Może nie każy chce mieć 1x11 i kiepskie hamulce za 9 kilo papieru.Że o amorku nie wspomnę. Nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Pozwolicie, że się pochwalę swoją stalówką Bławo! Bławo! To móglby być Rower Stalowy dla Mas (RSdM), gdyby nie ta cena.... Oj Krossie, Krossie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Te Leśniki to w wersji LightFast czy ToughFast? Jak zakłada Ci sie te opony na obręcze WTB? Bo ja prawie palce i stalowe łyżki połamałem Przód: LightGrip Tył: ToughFast Tu mój test WTB Ranger. Co do zakładania, to moim zdaniem zależy to od taśmy. Ta od WTB jest bardzo sztywna i nie udało mi się jej nakleić tak, żeby przylegała do środkowego kanału obręczy. Powoduje to jego "spłycenie" i wspomniane męczarnie przy zakładaniu. Przy bardziej elastycznej, przylegającej taśmie, nie miałem większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 @Wooyek Fajna taczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Ja niestety potwierdzę męczarnie z obręczami WTB. Modeli nie pamiętam ale na dwóch albo trzech różnych było tak samo. Jedyne obręcze na których nie było problemów to jakieś 26", Dual Duty czy jakoś tak. I w zaprzyjaźnionym serwisie w którym narzekałem na problemy z łamaniem łyżek spytali tylko - obręcze WTB? Więc pewnie taki ich urok. A z Krossem to nawet mi ich nie żal. Fajny rower, fajna rama, po testach byłem bardzo zadowolony. Ale co z tego jak zrobili z niego "ekskluzywną" stal za którą mówiąc krótko trzeba przepłacić. Nie tędy droga do popularyzacji stali. Ale - rynek nie znosi próżni i jest w czym wybierać. A nawet dokładając do niego te same komponenty które są w Pure Trailu jeszcze się zaoszczędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 http://allegro.pl/przelaj-full-sora-3x9-tarczowki-xl-56cm-i6846694151.html?reco_id=695c184e-4bbb-11e7-8d10-246e961043f8 zostawiam tutaj, cena chyba niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Genowefa HLOrendż TM Genowefa HLOrendżTM powstała w większości z towaru przeszmuglowanego przez Lorda Tomasza vel Kazafaza (rama, kiera, sztuciec, gripy). Szpejt świeżo ściągnięty z Cobii. Tylne koło tymczasowo pożyczone z roweru żony. Siodełko na razie mam absurdalnie nisko, bo szalałem trochę, żeby się z tym rowerem lepiej poznać. ad.1 Ma ktoś wolny zacisk sztycy 29,8mm? ad.2 Chce ktoś kupić ramę Trek Cobia? Mało pali, z papierami, rozsądny przebieg, serwisowana w garażu, będę płakał jak sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 To siodelko to do triathlonu ustawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Powitoł Pikny, taki rączy Co to za widelec? Chcę taki do Romana Z tym clampem to żeś się obudził. Niecały tydzień temu dzięki Ivanowi i Maciejasowi odebrałem pikny zacisk elGuapo z planetX. Chłopy mówią, że jak 29,8mm pasuje to też 30mm obleci. U nas tak czy siak będzie kiepściutko. Tylko 30mm hope znalazłem, jak mi stary rometowski walnął, jednak cena nie do zaakceptowania. Z Wysp ktoś chyba wybiera się na jednobieganie tak jak i ty? p.s. Wiedziałem, ze cobia prędzej czy później będzie na wylocie Edytowane 8 Czerwca 2017 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Genowefa HLOrendż TM klasyk - piękny. Przymiarki na Singlowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 No. HL to HL. Powiem tak : W kwestii komfortu/doboru rurek HL bije Stantona w łeb i na szyję. (nikogo nie obrażając) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Co do zakładania, to moim zdaniem zależy to od taśmy. Próbowałem z taśmą, bez taśmy i z ghetto. Za każdym razem ten sam bóóól Tak z Leśnikami jak i z pożalsieboże TrailBlazer'ami... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Może nie w temacie trochę.....ale zatęskniłem za żelazowym górskim oblotem i upojnymi opowieściami ;-)))) Jakiś stllovy jesienny zlocik w stylu, lub na Sowie ???? Impreza spontanicznie powstała i super się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi