porcelanowy Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Powitoł E, kolor tylko nie teges Woziłem/wożę Córę na baaardzo cienkościennym Panasonicu, woziłem na cieniowanej Konie - zero problemu, a robiliśmy przejażdżki w konkretnym terenie. Woziłbym i Rometem, ale musiałbym kombinować z linką przerzutki. W jakiejś customowej wylajtowanej konstrukcji bym się bał. Produkcyjniaki są racze z pewnym zapasem mocy budowane p.s. Przymierz fotel do roweru przez kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 A co to ogór z nienackiego wyskoczył i fotelikiem straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniez Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) Trzeba promować wzorce wśród małoletnich, nie bacząc na możliwość oszpecenia i tak już brzydkiego ogórka. Dzięki za informacje - zabiorę rower do sklepu i zobaczę jak to leży. Druty dodatkowe drogo... jak to wszystkie akcesoria. Edytowane 18 Lutego 2017 przez sniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 i tak już brzydkiego ogórka Oj nie bluźnij. Powiem ci że ogórem się podniecałem jakieś 5 lat temu (5? 4? nie wiem). Teraz mam z nim trochę tak jakbym spotkał piękność ze szkoły średniej po latach i zastanawiał się co ja w niej widziałem. Co nie zmienia faktu że to porządna solidna rama na porządnej solidnej rurce. Kochaj ogóra swojego mógłbyś mieć gorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Potwierdzam, ze wchodzi hamax bez problemów, bo uskuteczniam taki na tej samej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 p.Rtchtarski zaczyna rzeźbić w rokoko? Dopieszczone aż miło...Popatrzcie na napis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Jako ciekawostkę dodam że w epoce rokoko rowerów jeszcze nie było Ale choć ten zdecydowanie ciekawy i nietypowy to węgiel jakoś mi się gryzie ze stalą i złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (edytowane) Fleur De Lys panowie To uczucie kiedy na tym zdjęciu wszyscy patrzą na ramę a ty masz ślinotok na stół na którym ona stoi Edytowane 21 Lutego 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Prowadzenie linek od przeciepek- ohyda ;-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Tak, Yarr - to ten stół do "mierzenia i korekty" ramy po lutowaniu..(pewnie się to jakoś ładniej nazywa fachowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 stół traserski ???? zaczerpnięte ze ślusarstwa. (na olx można żeliwne wyrwać za 1000-1500 używki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 To nie jest stół traserski tak do końca choć blisko. Można ze stołu traserskiego taki zrobić. To jest prawdopodobnie jakiś włoski hydrauliczny temat bynajmniej nie kosztuje 1500 Takim najbardziej ikonicznym hamerykańskim stołem jest fatmo od loco machine za jedyne 4725 USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 goldo-koko lilijkiowe razi oko, trąci kasynami las wegas .... Bob Jackson jak robił na liljach to wyginał tylne widły w w pijany precel i wyglądało to jak mokry sen Ludwika XVI, a tutaj projekt przyciaga uwagę, cieszy oryginalnością, ale stylistyka kryptokokowa Yarr fetyszowego stołu życzę bo chce Ci Diamanta na rozginanie widelca wysłać 120- 130mm Stół nr 2 ---tylko dlaczego takie duże koło zębate wygina ten tylny widelec w ameryce, no musi być niezłe dogięcie tylnego haka z taką zębatką w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 4725 USD no ja ci tylko podpowiadam jak to można poTaniości poogarniać ;-)))) a efekt końcowy ten sam. Co do przymiarów to musisz już sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Koło niestety nie należy do zestawy ale też jest fajne. Skoro wywołałem takie zainteresowanie sprzętem tak podstawowym jak stół to proszę tu stół bazowany na plycie szlifowanej szlifierką blancharda. Właściciel firefly bicycles. no ja ci tylko podpowiadam jak to można poTaniości poogarniać ;-)))) a efekt końcowy ten sam. Co do przymiarów to musisz już sam. Doceniam podpowiedz ale uwierz mi mam to już zaplanowane na liście Edytowane 22 Lutego 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Można prosto, bez cnc, bez tłoczenia, bez męczącego anarchy "a czemu się nie da" Nie wiem na ile to jest sztywne bocznie i jak bardzo ciężkie w porównaniu z normalnymi piórami ale podoba się mnie, za prostotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Yoke takiej kontrukcji mam w bastardzie jakbyś nie był lewusem i był na jakiejkolwiek imprezie to byś sobie zobaczył. Będe go niedługo wycinał Edytowane 22 Lutego 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 ...lewus powiadasz....Pogratulować pozostaje warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 ...i tak staromodnie pilniczkiem będziesz te wpusty ryzał ? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) ...i tak staromodnie pilniczkiem będziesz te wpusty ryzał ? :] Nie co ty, ja mam rżnięte z lasera. Tanie to to w miare i dokładne. Mówię jedynie o sposobie konstrukcji yoka. tutaj widoczny jeszcze przed wlutowaniem poprzeczki ...lewus powiadasz.... No co jest impreza to ty masz pranie, albo trzepanie dywanów albo inne takie. Edytowane 22 Lutego 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) bluzg? nie doszedł, na szczęscie Napisano wczoraj, 21:57 Można prosto, bez cnc, bez tłoczenia, bez męczącego anarchy "a czemu się nie da" Nie wiem na ile to jest sztywne bocznie i jak bardzo ciężkie w porównaniu z normalnymi piórami ale podoba się mnie, za prostotę. Tak patrze na ta fote i ten pilnik tam do ozdoby jest bo to też jest laser. Edytowane 22 Lutego 2017 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Tymczasem, powoli pojawiają się fotki wspomnianego niedawno Solarisa w wersji MAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Heh, nawet fajny ten Diabełek, tylko dlaczego oni wciąż nie zrezygnowali z tej "procy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Chyba uznali że to znak rozpoznawczy, bo ostatnio wrzucali na Instagram zdjęcie samej procy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi