dankams2 Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Czekam czekam bo gravela mus kupic mi. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Biorąc pod uwagę rekordowo niski kurs funta, to chyba można uznać to za promocję roku 2016 https://www.lfgss.com/conversations/291122/#comment13150286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Canfield Brothers Nimble 9 Boost 29er kompatybilny z kołami 27.5+ max 2.8" Więcej TUTAJ i TUTAJ PS. Fajnie gdyby moderator podawał przyczyny kasowania postów - chodzi o ten temat Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Yakuza, zobacz w powiadomienia, staram się zawsze pisać "po czemu" Powinieneś mieć info odemła, że "Fajny, stallovy, ale nie do tego wątku Rometowy lepszy."A tak po za tym to rozumiem, że od klasycznego nimbla (który tu gościł) różni się tylko biustem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Nie, nic nie wyskoczyło. Mniejsza o to. [emoji6] Bodajże oprócz plusowych opon jest kilka jeszcze zmian (krótsza podsiodłowa, tylna piasta 148x12 i więcej kolorków [emoji1]) Poprzedni model jest w przecenie za 499$ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, ktoś, coś, czy z obecnymi Łoniakami na poziomych można takie obręcze i gumy? http://forums.mtbr.com/bikepacking-bike-expedition/post-your-bikepacking-rig-gear-layout-765533-post10751392.html#post10751392 Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez crust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Gienek zajawkuje nową kolekcję '2017 na Insta. Myślę, że może być ciekawie, bo nawet nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Zdjęcie z hasztagiem "steelisreal" i poszerzane profile? WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Bry. Tak się zastanawiam nad nabyciem czegoś co da radę nie tylko po szosie i po głowie chodzi mi verenti 105 kontra verenti sora. Nie używałbym tego jako typowego przełaju, raczej jako wycieczkowca jednodniowego na wzgórzach Chiltern'u. I tu mam dylemat bo nie wiem czy w przypadku tańszego nie zawiodę się na heblach i kołach? W przypadku porażki szybka wymiana osprzętu mija się z celem i wolałbym już teraz dołożyć. Chyba, że Kona Penthouse/H.T. ale nie wiem czy by dało radę na tym oblecieć taki "ridżwej" i pochodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Verenti mają nieco niefortunną geometrię, taki prawie że trzepak. Nie jest to w zasadzie nic złego, ale żeby mieć komfortową (wycieczkową) pozycję to trzeba wsadzić mostek skierowany w sufit. Dla wygodnej pozycji szukaj czegoś z dłuższą sterówką. A co do osprzętu, między 105 a sorą jest przepaść, więc jak mozesz sobie pozwolić na wyższą grupę to tak zrób. P. S. Chyba nie ten temat ;-) Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez akkwlsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 No może troszkę i nie ten ale z drugiej strony jak patrzę na "Uwagi ogólne" by Anarchy to jakoś się łapię bo chodzi mi o stalową konstrukcję. Co do rozmiaru to i tak muszę wziąć większy ze względu na długość giczał - 87 cm przy 181 wzrostu, więc i sterówka będzie dłuższa. No i wydaje mi się, że lepiej patrzeć na różnicę stack'a co widoczne jest właśnie w rowerach, które wymieniłem. Rozmiar 56: różnica stack to tylko 6mm więcej w Konie podczas gdy HT to aż 26mm. Jak uwzględnić wysokość suportu to wyjdzie 22mm. Dobrze kombinuję? Nie wiem tylko jak to się ma do ram z wpuszczanymi mostkami. Ma ktoś pojęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Nowe Dragonslayery w plusie i w stali (Reynolds 520) http://www.bikerumor.com/2016/08/26/jamis-expands-26-27-5-dragon-family-steel-alloy-hardtails/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Gienek HaeL w eMce za dobrą kasę..: http://www.ukbikesdepot.com/m89b0s798p22028/Ex-Display_and_Ex-Demo_Bikes/Mountain_Bikes/GENESIS_High_Latitude_Ex-Display_Medium_2016 POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Widzieli? Nowy Unibike 269 na sprzedaż. http://www.forumrowerowe.org/topic/208782-rower-unibike-269-nowy-cr-mo/ Edytowane 1 Września 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 NS Eccentric Cromo 29"/27.5"+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2016 wyprzedziłeś mnie o włos z tym zdjęciem....w końcu można oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 NS Eccentric Cromo 29"/27.5"+ O! Grubo podsiodlówko! Sie podobo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 http://cotic.co.uk/news/warehouse-specials Coticowa wyprzedaż, jeśli ktoś byłby zainterere ramą z defektami (wizualnymi na szczęście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 http://www.mtb-news.de/news/2016/09/01/eurobike-portus-cycles-2017-plus-hardtail-mit-getriebe-und-bommelmaster-prototyp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 (edytowane) Stalowy full? Skwarek pisał że takie nie istnieją! BTW kąty przedziwne ciekawe jak się to prowadzi. Edytowane 3 Września 2016 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) W/w źrebaka bym ze stajni nie wygonił. I te wędzidła... Edytowane 4 Września 2016 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Socjolog wywęszył pierwszy i rzeczywiście - stalówki od KROSSa już na anglojęzycznej stronie. łącznie z geo(zabrakło najważniejszego - cen)http://www.kross.pl/en/2017/trail/pure-trail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 A czy samarama będzie do wzięcia już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 utnie długi ten PT w Lce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2016 M-ka też długa, bardzo (standardowo jeździłem na 580-590) ale jak wsiadłem nie poczułem tego, dobrze skrojone geo wg mnie (choć sam zamieniłem org. krótki mostek i szeroką kierę na dłuższy most i kierę 680)Dziwi mnie co innego-wszystkie rozmiary pomimo mocnego skoku długości podsiodłowej .. sterówkę mają 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi