Mod Team anarchy Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 haha mówiłem dokładnie to samo gdy odbierałem sarnę od p.Rychtarskiego.......tylko gdzie ten zestaw jest teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Podróżuje gdzieś po świecie pod czyimś spoconym dupskiem i dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A Stooge'a pFATa widzieli? Zniknęła podwójna gó-rurka, ale inne elementy bardzo charakterystyczne dla Stooge'a. Wideł - jak widać od Bontragera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) A to nie jest Kazofazowa ściana w tle? Jeszcze jeden detal: Brak ekscentycznego BB. Edytowane 15 Lipca 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Bardzo zgrabny, ładne linie i kąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Pfff... Kolejny bułkowóz Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wiedziałem, że to właśnie określenie padnie z twoich diamentowych ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 ofkors Siedziałem i jeździłem na 3 różnych Stooge'ach i każdy był taki sam w odczuciu. Bułkowóz i bujaczek babuni Nie mówię, że to źle, bo jak byćmoże pamiętasz publicznie przyzanałem, iż to bardzo kompetentny podjazdowiec i nielichy zjazdowiec. Poprostu ta pozycja i koncepcja geometryczna zupełnie mi nie odpowiada i kojarzy się tylko z holenderskim bujakiem zakupowym. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 O chłopie to ja nie wiem co ty robisz z rowerami? Ile miałeś przebiegu w roku 30k km? Czy to były ALU markeciaki. takie małe sprostowanie..... było się w kawalerskim stanie to na co było kasę wydawać.... ;-))) nie awaria była przyczynkiem do zmian, a poszukiwanie..... aż na cannondalach pozostałem.... No cóż powrót w stal 2 lata temu z 29 kapciami to sentymentalny powrót - i to jest coś co polubiłem od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dla mnie jak jest jakas cx ze stali nawet na osprzecie claris za 3-5 to biere right now To moze ucieszy kolege taka oto informacja: 2017 Marin Nicasio, w UK w cenie 650f ave stal! koval http://www.charliethebikemonger.com/marin-nicasio-2017-11585-p.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Tego co zaprojektował umieszczenie seatstayów biczowłabym pokrzywami po gołym zadzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A Stooge'a pFATa widzieli? Zniknęła podwójna gó-rurka, ale inne elementy bardzo charakterystyczne dla Stooge'a. Wideł - jak widać od Bontragera. jak tu się łańcuch napina? nie widzę poziomych haków ani mimośrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Ale po co? Przecież tam jest tylna zmieniarka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) faktycznie, jedna linka mi się zlała kolejny szczyt osiągnąłem, niebieski kolor pomyliłem z czarnym, jakie to... męskie Edytowane 15 Lipca 2016 przez am400d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) No tak YArr, nie bedzie wtedy stal taka elytarna...jak co 2 bedzie na niej smigac nie? Czymze sie wacpan wtedy pochwalisz? Mowie tu o ludzkiej cenie 3- 5 k zl. A tak to mam do wyboru amelinowe cx do 5 k lub stalowe albo karbonowe za grube 8-10 k lub bardzo trudno dostepne. Dla mnie jak jest jakas cx ze stali nawet na osprzecie claris za 3-5 to biere right now nie śledzę tematu więc mogę palnąć.. no ale tu, pod nosem w PL http://pl.author.eu/adventure/author-ronin-2016-ua42871501 ? Edytowane 15 Lipca 2016 przez thomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 2017 Marin Nicasio, w UK w cenie 650f w tej cenie to całkiem Wunderbaum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) nie śledzę tematu więc mogę palnąć.. no ale tu, pod nosem w PL Wszystko fajnie tylko trzeba poszukać czy coś jeszcze zostało po sklepach bo na stronie Velo taka informacja: Edytowane 15 Lipca 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) Dobra jak mam 1.73 m w kapeluszu i 78 cm w nodze a 81 w butach spd to pod jaki rozmiar podchodze tego ronina? Tu mam inna strone chyba maja wszystkie rozmiary http://rower.com.pl/author-ronin-547033 Edytowane 15 Lipca 2016 przez BulletTime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dla mnie jak jest jakas cx ze stali nawet na osprzecie claris za 3-5 to biere right now Uważaj z takimi deklaracjami chopaku... http://www.chainreactioncycles.com/raleigh-maverick-elite-cyclo-x-bike-2016/rp-prod146254?gs=1&gclid=CLfRl-C09s0CFdMV0wodDZoDwg&gclsrc=aw.ds 3720PLN (po dzisiejszym średnim NBP...) http://www.planetx.co.uk/i/q/CBPXKAFFRIV/planet-x-kaffenback-sram-rival-22-road-bike 4245PLN http://www.wiggle.co.uk/verenti-substance-sora-2016/ 2920PLN http://www.wiggle.co.uk/verenti-substance-105-2016/ 3985PLN http://www.ukbikesdepot.com/m117b185s862p18686/CYCLOCROSS_BIKES/CYCLOCROSS/GENESIS_Croix_De_Fer_10_2016/RS_GB/61513?gclid=CKTp_7y49s0CFWsW0wodZYUEYQ 4040PLN To tylko tak zarysowywując powierzchnię tematu... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 ech.. aż mnie się paluszki zgrzały...na tego raleigha...Chciałem go od czasu zobaczenia tego foto..(dla jasności - to jest podobno schwalbe marathon 35c!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Kocham te dyskusje o wyższości....A już niedługo do takich rozważań dołączy grafen i wszelkiej masy ściganty będą latać z priapizmem. PS. Skwarek, lepiej się wstrzymaj z zakupem tego karbą. 350g ramiaka nie w kij dmuchał... http://www.cyclingweekly.co.uk/news/product-news/dassi-graphene-frame-260002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Abstrahując od dzisiejszej dyskusji zapytam "nieco z innej beczki" - czy Wtyczka może być w czymś lepsza od Gejłana czy Szczurzyny od Cotika? Spory plus jaki widzę to czysta górrurka (bo mowa o starszych Roadratach) ale to jest rzecz z listy do przełknięcia i zupełnie subiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Anarchy To dobrze ze tyle miejsca na laczki. Mnie dodatkowo gryzie te prowadzenie linek... Wacpany napisalem post o wyborze ramy ronina ,ktos chetny by doskrybowac jaki rozmiar bedzie najlepszy? Mam 1.73 m bierzacego ,78 cm do genetyki od ziemi i 81 w pedalach i butach spd. Jaki rozmier ronin powineniem wziac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 173cm bieżącego - górna rura około 530mm. W zależności od wielu rzeczy .. głównie związanych z tym jak jeździsz, gdzie jeździsz, na czym jeździłeś itd itdProwadzenie linek akuratnie jest prawie idealne Może tym zimowo lodowym jazdom będzie przeszkadzało przymarzanie do prowadnika pod suportem ale po za tym nie ma się do czego czepiać.______________________________________________________Ciut więcej z bliska kamerą Pura i Smootnego.Nie dowiecie się nic nowego z filmiku (przynajmniej osoby które miały np styczność ze smootnym na stallovym) ale widać trochę detali. Np dokręcane gniazda pancerzy.Tak od 3:37 warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 A na velo 500 tylko dostepne....chyba za maly bedzie? nie wiem czy inne sklepy maja inne rozmiery,trza podpytac. Rower jak to gravel wszedzie ma byc uzywany ,ale glownie sciezki lesne szutry i asfalty i wyjazdy do 150 km. Ta tiagra jest odpowiednikem alivio tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi