Rysz Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Szukam do tego jakiegoś rozwiązania http://katalog.bikeworld.pl/2016/web/produkt/czesci/zaciski_i_obejmy/bbb/12618/wheelfixed Używam, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siodemek Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) A nie Julien Absalon? XC elita Nie znam człowieka ale fakt raczej chodziło o niego, zbieżność nazwisk Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Siodemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 coś ala LaErotica skwarek, chyba Ci się imprezy troszku pomyliły - z nazwy przynamniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) skwarek, chyba Ci się imprezy troszku pomyliły - z nazwy przynamniej. Hmmm a to na starych szosach jak jado do jak się nazywa? HAHA wiadomix że wszystko kręci się w koło czego Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez skwarek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 jak nie masz wąsa i takich fajnych fałdek na nogach to bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Wąsa można wyhodować lub przykleić a fałdki to poprostu zakładasz rajstopy 15-tki i wrzucasz do środka garść żwiru pomiędzy rajstopę i łydę Dla chcącego, nic trudnego Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 przebieranek ... Erotica Się trochę boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Wąsa można wyhodować lub przykleić a fałdki to poprostu zakładasz rajstopy 15-tki i wrzucasz do środka garść żwiru pomiędzy rajstopę i łydę Dla chcącego, nic trudnego Szacunek... I. /OT Widze ze kolega praktykowal "to i tamto"... Jasne ze sie da tylko czy to jednak nie cień namiastki substytutu... Ale przebieraństwo wszelakie całym sobą popieram /OT Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Widze ze kolega praktykowal "to i tamto"... Pfff... Skoro wyhodowałem sobie cycki to wasy czy poprzerastane pęciny to kaszka z mleczkiem Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Że niby żylaki teraz w modzie? Kurde. Może sobie jednak je zostawie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Dla chcącego, nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Orojt, wracamy do huty. Brant Richards znowu kombinuje - tym razem Morf, wypuszczony pod marką Stif(dotychczas jeden ze sklepów jUKejskich). Przyjazne rypaniu wewdółnałepiszyję 65* na główce z nadal przyjaznymi kręceniu 74* na podsiodle, pod max. 140mm amora. Napęd 1x cokolwiek, górurka megadługa, w założeniu idealnie współgrająca z mostkiem krótkim jak nosek prawdomównego Pinokio. Trzymadełko na dwa naboje do szotgana gratis. Żółć lub szarak. Rama za pińćset elżbiet. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Żółć lub szarak. Fajowy - jeździł by! Jestem mocno ciekaw jak się pomyka sztywniakiem ze skokiem 140mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Fajnie... Szczególnie w dół Pod górę bywało rozmaicie, ale tez dawałem radę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) W nietypowych miało być - przepraszam Nie wrzucam już tam ponownie - piszący w wątkach praktycznie ci sami Powitoł Odebrałem PNT - jest fajnie, jest ciekawie, jest sporo zdjęć, są brody i tatuaże ale w odpowiedniej ilości, i tam gdzie trzeba Będę brał Pozwoliłem sobie oddzielny temat założyć, bo według mnie warto http://www.forumrowerowe.org/topic/201695-gazeta-lub-czasopismo-magazyn-pnt/ Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 ...oraz dla tych co im ze 65* zbyt ostro na główce - Last Bikes FastForward. 64* na głowicy/29"/B+/4130/150mm skoku/mega kolory POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Omamo... A ja myślałem, że Kocina ma mocno przednie kółko wypchnięte Powtórzę się pewnie po raz już 77-my, ale te kolorki candy powdercoat powodują u mnie priapizm Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Trochę spraw przyziemnych. Co myślicie o rozciąganiu tylnych widełek ze 130 do 135mm? Święty Sheldon mówi że można, ale jakoś przekonany nie jestem. Jakieś długokilometrowe doświadczenia po takim zabiegu ktoś przeprowadzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Kiedyś kupiłem ramę Kona Unit, z drugiej łapy. Niestety spakowana mizernie, a w transporcie obchodzono się z nią na tyle niezgrabnie że PRZEDNIE koło nie chciało się usadowić w dropach. Jako iż sprzedawca okazał się być charakterny to nie majac nic do stracenia rozgiąłem ją na zimno do 135mm. Hasałem na niej rok, mechanik dwa lata, następny mechanik prawie dwa... Zatem śmiało, takie moje zdanie! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Ale to chyba inna przypadka jest Lordzie tam było już kiedyś 135, ino się skompresowało. Tutaj naginamy 130 do 135... Nie jestem fanem takich rozwiazań ale internety prawią, że ludzie tak jeżdżą i mają całe uzębienie... Operacja tak-czy-siak na własne ryzyko. Może być git przez lata, a może piznąć przy pierwszym naciągu. No risk, no fun Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Jak to stal, to spokojnie się rozciągnie. Na próbę nawet tak z Tange Orange zrobiłem. Bagażnika tylnego z aluminium za nic nie mogę ani o milimetr rozciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Panowie heheheA myślicie, że jak są prostowane, naciagane nowe ramy po spawaniu jak zejdą z kursu? Ktoś je pudrem sypie do pupki? Albo jak są robione wgłębienia w dolnych piórach pod oponę......Spokojnie stary gnij, rozciągaj, tylko nie przegnij. 2,5mm to widelec sam się powinien poddać podczas wkładania koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Jak to stal Przeca bym tego tematu glinem nie hańbił Takie robocze odginanie/doginanie na parę mm to już praktykowałem, ale mi chodzi właśnie coby ją na stałe rozciągnąć do pożądanego wymiaru metodą dechy i dźwigni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Ale to chyba inna przypadka jest Lordzie tam było już kiedyś 135, ino się skompresowało. Teoretycky masz racyję, ale z drugiej strony - rama Akkwlsk'a będzie odgięta po 2,5mm na stronę, podczas gdy u mnie to było ok. 2,5cm na stronę! A w zasadzie bardziej 1,5cm i 3,5cm, nie pamiętam teraz ale chyba strona przeciw-napędowa była bardziej zgięta. Według mnie spoko i nawet nie ma co dumać ani się stresować - giąć ramola, będzie git! A jak nie będzie to prosimy o fotki POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi