woojj Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 piknie ino tylne haki sfafcone na maksa.... jakoś nie pasują do reszty....dokręcane? bo to na kołyskę nie wygląda. Cytuj
porcelanowy Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Powitoł Co on ma z hakami porobione?Jak tam się co montuje? Zgrabna Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 piszeta Koledzy o tych hakach jakbyście nigdy tej strony na oczy nie widzieli... Cytuj
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ja chyba jestem w mniejszości, bo malowania od Rychtarskiego mi się nie podobają. Choć możliwe, że sobie po prostu tak klienci życzą. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez nognog Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 Należy pamiętać, że w 99% malowanie jest pod wymogi klienta a nie wizją p.Leszka. Cytuj
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Uprzedziłeś moją drugą myśl na ten temat Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 ..po prostu wiem to od samego p.Rychtarskiego Widziałem kilka jego ram świetnych bo.. klient miał gust -ot co.Za to samo położenie lakieru , odcięcia między kolorami, połysk itd jest niezłe (a i trwałość chyba się mocno poprawiła jak widze po swojej sarnie) Cytuj
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Jak widzę taką ładną ramę z trochę festyniarskim malowaniem to mnie skręca. Ale ja to minimalista jestem. Jeden kolor, może nawet nie być napisu Rychtarski na ramie, samo to śliczne logo z przodu i jest bajka. Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 ..czyli takie cuś juz pewnie bardziej (moje ulubione malowanie) Cytuj
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Ha! Nawet otwory na koszyk ma śliczne. Cytuj
Mod Team adamos Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2016 Można się tylko domyślać, że połączenie tego trochę zbyt ciemnego burgundu z niebieskim, to miało być nawiązanie do legendarnego Klein Attitude.Zresztą, jak dla mnie super zestawienie tych kolorów.Jestem bardzo ciekaw całości, ale jak zrobi to z głową, to zapewne takiego roweru nie powstydziłby się sam NAHBS. Boziu, ześlij pieniążek... Cytuj
nognog Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Po wpisaniu "Klein Attitude" do googla wychodzi wiele "osobliwych" rowerów Pewnie chodziło o ten: Trochę strach było wrzucać, bo to alu Edytowane 5 Stycznia 2016 przez nognog Cytuj
MikeSkywalker Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 ..czyli takie cuś juz pewnie bardziej (moje ulubione malowanie) Akceptuję Wprawdzie czerwony (którego nie znoszę) zamieniłbym na coś innego (pewnie limonkowy ) ale sama rama piękna. @@adamos tą też planuję pokochać, zbijesz mnie? Cytuj
bladawiec Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Inbred z Maryśką, coś co mi po głowie chodzi od jakiegoś czasu.. Chyba przez Crusta Bladawiec, wrzuciłbyś jeszcze fotkę od góry, jakby z punktu widzenia woźnicy? Obiecana fotka kierownicy od strony jeźdźca. dodam, że jest bardzo wygodna i ergonomiczna. Cytuj
maciejas Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 A teraz moje dzieci.... Cudeńko od Stinner, tytanowy Tunnel 29er, złożony tak, że ślinka cieczy.... Tylko ciekawym jestem jakie geo. http://theradavist.com/2016/01/matts-titanium-stinner-tunnel-hardtail-29r-with-a-razzle-pike Cytuj
Mod Team anarchy Napisano 6 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2016 "cudeńko" to mało powiedziane....I ten napis na obręczach..ała..I dwa bidony! Cytuj
KryMar1983 Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Panowie a Salsa Grande pod oś 15 to tak normalnie kosztuje: http://www.bike24.com/1.php?content=8;product=112305;menu=1000,2,208;page=4 czy można taniej?? Cytuj
kazafaza Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Salsa Grande pod oś 15 to tak normalnie kosztuje czy można taniej?? Normalnie kosztuje €239. Chcesz taniej? Spytaj wujka gugla! POZDRo-:ver Cytuj
Mod Team adamos Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2016 tylne haki sfafcone na maksa.... jakoś nie pasują do reszty faktycznie "sfafcone" i nie pasują do reszty... Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2016 ... i jeszcze na dodatek można zapaskować Szacunek... I. Cytuj
woojj Napisano 8 Stycznia 2016 Napisano 8 Stycznia 2016 ... i jeszcze na dodatek można zapaskować to jedyny + chyba... a nie można by było podpatrzeć knedlików w tym wzgledzie ;-) No może akurat takie widzimisie widać klient- miszcz. Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 8 Stycznia 2016 to jedyny + chyba... Uhmmm... No to słucham, jakie tutaj są minusy? Ale takie poważkowe, nie wyimaginowane, że jak coś się zrobi to będzie tak a nie inaczej... Szacunek... I. Cytuj
danielson Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Szybkie pytanko o ramy stalowe do sztywnego 29era. Czy są jakieś opcje framesetów do ~2kpln oprócz On One i Csepel? W EU najlepiej./chcę zawrócić znajomego z drogi w kierunku glinu, ale jak tu złożyć podobny rower na stali, który nie będzie kosztował więcej o 100%../ Cytuj
akkwlsk Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Genesis High Latitude model zeszłoroczny jest do kupienia za 150-200 funtów z tego co widziałem w paru sklepach. No i do tego trzeba jeszcze dociułać jakiś forek oczywiście Edytowane 9 Stycznia 2016 przez akkwlsk Cytuj
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2016 Z nówek to słabo... Szukać na wyprzach, ebajach i takichtam... 2 klocki to około 350 elżbiet... Szacunek... I. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi