Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ja chyba jestem w mniejszości, bo malowania od Rychtarskiego mi się nie podobają. Choć możliwe, że sobie po prostu tak klienci życzą.

Edytowane przez nognog
  • Mod Team
Napisano

..po prostu wiem to od samego p.Rychtarskiego ;)

Widziałem kilka jego ram świetnych bo.. klient miał gust -ot co.
Za to samo położenie lakieru , odcięcia między kolorami, połysk itd jest niezłe (a i trwałość chyba się mocno poprawiła jak widze po swojej sarnie)

Napisano

Jak widzę taką ładną ramę z trochę festyniarskim malowaniem to mnie skręca. Ale ja to minimalista jestem. Jeden kolor, może nawet nie być napisu Rychtarski na ramie, samo to śliczne logo z przodu i jest bajka.

• Mod Team
Napisano

Można się tylko domyślać, że połączenie tego trochę zbyt ciemnego burgundu z niebieskim, to miało być nawiązanie do legendarnego Klein Attitude.

Zresztą, jak dla mnie super zestawienie tych kolorów.

Jestem bardzo ciekaw całości, ale jak zrobi to z głową, to zapewne takiego roweru nie powstydziłby się sam NAHBS. 

Boziu, ześlij pieniążek... 

Napisano (edytowane)

Po wpisaniu "Klein Attitude" do googla wychodzi wiele "osobliwych" rowerów :P

klein_attitude_923.jpg

Pewnie chodziło o ten:

Imgp5347.jpg

Trochę strach było wrzucać, bo to alu :P

Edytowane przez nognog
Napisano

..czyli takie cuś juz pewnie bardziej (moje ulubione malowanie)

Akceptuję :thumbsup: Wprawdzie czerwony (którego nie znoszę) zamieniłbym na coś innego (pewnie limonkowy :D ) ale sama rama piękna. 

@@adamos tą też planuję pokochać, zbijesz mnie?  :teehee:

Napisano

Inbred z Maryśką, coś co mi po głowie chodzi od jakiegoś czasu.. Chyba przez Crusta :P

Bladawiec, wrzuciłbyś jeszcze fotkę od góry, jakby z punktu widzenia woźnicy?

Obiecana fotka kierownicy od strony jeźdźca. dodam, że jest bardzo wygodna i ergonomiczna.

post-126219-0-85844100-1452064513_thumb.jpg

Napisano

Salsa Grande pod oś 15 to tak normalnie kosztuje czy można taniej??

Normalnie kosztuje €239. Chcesz taniej? Spytaj wujka gugla!

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

to jedyny + chyba...

Uhmmm... No to słucham, jakie tutaj są minusy? Ale takie poważkowe, nie wyimaginowane, że jak coś się zrobi to będzie tak a nie inaczej...

Szacunek...

I.

Napisano

Szybkie pytanko o ramy stalowe do sztywnego 29era. Czy są jakieś opcje framesetów do ~2kpln oprócz On One i Csepel? W EU najlepiej.

/chcę zawrócić znajomego z drogi w kierunku glinu, ale jak tu złożyć podobny rower na stali, który nie będzie kosztował więcej o 100%../

Napisano (edytowane)

Genesis High Latitude model zeszłoroczny jest do kupienia za 150-200 funtów z tego co widziałem w paru sklepach.

No i do tego trzeba jeszcze dociułać jakiś forek oczywiście ;)  

Edytowane przez akkwlsk