Mod Team adamos Napisano 2 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mike, a sprawdzałeś kompatybilność widelców od Road Rat'a i X'a? Poszperałbym info zwłaszcza o tym ostatnim, bo o ile dobrze pamiętam, to był oferowany w 3 różnych wariantach - 2 stalowe i jeden węglowy - a co za tym idzie, może się jeszcze coś na magazynie ostało.@thomasz by pewnie podpowiedział dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Roadrat ma taki sam, X troszkę inny: 385/38mm. A wiecie co jest najlepsze? Przeglądając sobie jeszcze raz wszystkie zakładki przy Eskapadzie/Roadracie trafiłem na taką informację: Front hub: 9mm bolt thru or 9mm QR (note, fork has closed end) Wychodzi na to że producent założył opcję o którą ja głupi pytałem wcześniej, czyli delikatnego rozgięcia widelca potrzebnego do zamocowania piasty. Także kto wie, może nie trzeba będzie ciąć? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Pewnie można giąć i kombinować, ale wystarczy pobieżne choćby przeglądniecie fociszonów Eskapady w interenetach, żeby sie zoreintować, że raczej wszystkie maja 9-cio milimetrowe przelotówki z przodu. Co do cięcia to nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jest to opcja całkowiecie nie do przyjęcia... Szacunek... I. PS ... ale nie wszystkie Warto przeczytać ten watek na STW ---> http://singletrackworld.com/forum/topic/cotic-escapade-owners Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Powitoł Najlepiej będzie jak zapytasz Gabora o malowania. Csepel właśnie zawsze tym się wyróżniał - sporą gamą kolorów na oferowane graty. Oczywista, że żem pisał do niego wcześniej. Czekałem na odpowiedź Kolorów innych niż ten nieszczególny niebieski na razie niet. Te gołe ramy to proto i nie było ich w sprzedaży. Rama M-ka waży 2900g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Rama M-ka waży 2900g. ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 e to moja hlka w xl z marnym 2450 to nie wypada aż tak źle ;-))) a jakby nie popatrzeć to nawet ciut przypancerna jest. Niby w stali waga nigdy alu nie dorówna, ale dobry dobór gratów daje 11 z hakiem i to jest już dobrze.....zapie......ala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ogon krótki jak u Honzo to i waga jak u Honzo. Tak czy inaczej, Csepel Woodlands CrMo to w mojej ocenie najładniejsza rama stalowa w najsensowniejszej cenie na rynku. Czy jak w sklepach węgierskich kosztuje coś 75 000 forintów (obecnie 1000zł) to zawiera to VAT, cła, podatki, itd? Wie ktoś jaką to szerokość opony przyjmuje na zadzie? Edytowane 4 Stycznia 2016 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Powitoł Z ceną i sensownością (haki bardzo na plus) się zgodzę, z wyglądu mi się stara honzo bardziej widzi, ale ta już drożej. Waga mnie trochę zniechęciła do niej. Na szczęście daaleeekoooo jest jeszcze do mojego stalowego 29, więc może co ciekawszego się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Wie, ku rozpaczy coponiektórych tylko krosiarskie rozmiary, czyli maks 2,2 cala. A co do wagi, to Csepel odkąd pamiętam z czasów ostrokołowych budował ramy ładne, ale z rur kanalizacyjnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A to akurat kwestia "rozpalenia" Revo była. Cholerstwo zanim naładuje swój kondensator to można pół równika objechać. Tym bardziej za pierwym razem. A w dodatku początkowo nie podali info iż cztery idiody się odpalają dopiero przy prędkości większej niż zdawa się 15 klocków na gadzinę więc się spinałem i na obadanie odsyłałem. Zatem piasta niczego sobie, a ostatnio widziałem w akcji o wiele lepsze lampiony od Revo. W dodatku handmade in PL Ciekawie gdzie A co do ośki w dynamce to przerobienie 15 na cokolwiek mniejszego to nie jest lot w kosmos. Ja zrobiłem z niego bolt in 135 mm to w miarę wszystko się da. Wystarczy trochę amelinium i średnio rozgarnięty tokarz. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dla nieposiadających Twarzoksiążki piękna rama od mistrza Rychtarskiego Jedno z moich ulubionych połączeń kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ... i wszystko byłoby git, gdyby nie ten oblechowy widelec Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 MikeBaloon, to chyba taki wiek, że co 5 minut kochasz coś innego. Mnie się cały frame-set podoba, tylko malowanie (tym razem) beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 MikeBaloon, to chyba taki wiek, że co 5 minut kochasz coś innego. A nie mogę kochać wielu rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 rowerzysta, bigamista i pewnie wsuwa kalafior!O żesz Ty! Nie o taką marksistowską "Polskę" walczono pod Grunwaldem ps: wybaczcie, musiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jak już to trigamista a za parę miesięcy tetra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A nie mogę kochać wielu rzeczy? Oczywiście, że nie! Obecna władza zapowiedziała walkę z wszelkimi objawami cyklozy i takie postawy będą z całą bezwzględnością wyszukiwane, tępione i usuwane jako niespójne z nurtem. A tak bardziej serio, to chyba masz rower do złożenia, a jak będziesz kochał co chwila coś innego, to w końcu tej ramy nie kupisz i będziesz musiał czekać na kolejny rzut. Znam to z autopsji. Hu hu ha idzie zima zła! PS. wybaczcie, ale też musiałem... Edytowane 4 Stycznia 2016 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 to w końcu tej ramy nie kupisz i będziesz musiał czekać na kolejny rzut No cóż... Kolejna partia spiżowych Eskapad będzie w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dobry Wrzucę w końcu mojego stalowego roweru, bo już od dwóch mieszków jeżdżę nim i zdarzyłem zajeździć jeden łańcuch więc się pochwalę co mi wyszło na ramie On One 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Inbred z Maryśką, coś co mi po głowie chodzi od jakiegoś czasu.. Chyba przez Crusta Bladawiec, wrzuciłbyś jeszcze fotkę od góry, jakby z punktu widzenia woźnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 zrobi się wieczorkiem. Nawiasem mówiąc też się wahałem co do kierownicy. I nie żałuję, bardzo wygodna, oczywiście do jak bym to nazwała podróżowania w różnorakim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jedno z moich ulubionych połączeń kolorów Wzięte z wyróżnionej ramy Basso przez Bike Radar.. DE ROSSA lutowana !! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ...troszku wstyd jeśli o łańcuch w Cinellim chodzi POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) anarchy, jakby co to się do lasu pójdzie, do partyzantki, a do tego trzeba odpowiedni sprzęt wyszykować .. bladawiec, bardzo ładny rower, nada się do wożenia granatów ( mam na myśli oczywiście owoce ).. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez crust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Się wywaliłem z krzesła, leżę i płaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi