dovectra Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) ps. widże że to wesja treking czyli rama 100 g cięższa i tylna piasta nieoryginalna -chyba Edytowane 23 Listopada 2015 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Sprzęt kupiony, niech się dzieje co chce pytanie na szybko - brać do niego midge'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Kłaniam, Myszowata nie jest idealną kierownicą, ale jest to opcja najtańsza Osobiście sugerowałbym Genetyka ---> http://www.geneticbikes.com/products-details.php?prod=HBGED44K Aktualnie chyba najlepsza, stokowa kiera tego typu... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 a jakby budżetowo letko rozciągnąć barana ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Hmmm... A jak budżetowa jest chirurgia szczękowa? Szacunek... I. PS Jak widzę nastepuje przyspieszony proces amalgamacji dwóch wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Midge cenowo wychodzi akceptowalnie jak na eksperyment. Jedyne co mnie martwi to kwestia kompatybilności z manetkami. Generalnie ten układ kierownicy i mostka który jest obecnie, straszy mnie tak przy okazji - co to za pipant na główce ramy od wewnętrznej strony trójkąta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) auto pilot, blokada kierownicy... he he.. a tak poważnie jakiś montażowy pipant do lutownia może co do myszy to nie wiem nie mam, Ja mam compakta-barana szerokiego 46 cm cannon-a c3 i gitara. Edytowane 24 Listopada 2015 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Kłaniam, Jeśli jest takie cuś po przeciwnej stronie, to może być poprostu trzymadło pompki. Ale jak mi się zdawa już widziałem takie cuś wczesniej i to są jakieś lutownicze wynalazki. Zapytaj Bartasa, może co powie... Z manetkami raczej nie ma się o co obawiać. Barendowe manetki będą pasować w standardowe kierownice. A Myszowata ma standardowe końcówki. Sporo fotów w internetach takich zestawów, ot choćby tu: Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Hmmm... A jak budżetowa jest chirurgia szczękowa? oczywiście nie ma co przesadzać... lekko to nie musi znaczyć niebezpiecznie, jak prostuje się ramy to i kierownice można spróbować i kąty skorygować ;-) oczywiście tych wylajtowanych bym się nie chytał. Co do kokpitu może ktoś bardziej obśmigany doradzić mi fajnego carbonowego patyka 700 mm z myślą o podniesieniu komfortu dla mojego hela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 lekko to nie musi znaczyć niebezpiecznie, Jasne, ale Dirt Drop Bar'y nie są lekko pogięte. One są mocno pogięte. Gdzie na końcówkach kiery o szerokości 420mm masz 600... Patyki, rzecz gustu, niemal jak siodła... Ja mam na ten przykład Exotic'a 720mm, 6.5st do tyłu... Jak widzę, aktualne wersje maja nawet 750mm... http://www.carboncycles.cc/?product_code=CC-HF183175 Zawsze można przyciąć... Cena w okolicach 50-60 elżbiet... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Du pumpki to je W pompino też jest takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Kolejne 3 customy z Południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Przypadkiem "trafiony" na ebay'u Team Banana. Rower kojarzę z retrobike.co.uk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Klasyk Ale ktoś go trochę skrzywdził Pobiłby go tylko Milk Racer Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 @adamos,co to za śliczność na pierwszym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 A nie widać? Wszystkie to czeski SingleBe. Na pierwszym zdjęciu model CS29er. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jeśli jest tu jaki ortodox któremu brakuje dziewiętnastocalowego pejsa to bardzo proszę: pacior 129 na pinku. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Dziś frameset przyjechał z UK. Rozm XL Matt Raw Steel. Docelowo to będzie OK 42/18 na oponach przełajowych 32c z barankiem i mini-V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ... a ja tylko mam żal, że chopaki wycofali Pompetamine. Tarcze to tarcze Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie widziałem jeszcze torowych piast z hamulcami tarczowymi. Możliwe, że gdzieś są. Poza tym zwyczajnie nie chciałem tarczy. Są zbędne w moim terenie. Max przewyższenie to 160m. A v-ki są wystarczająco skuteczne. Jak ktoś jeździ po górach, to zgoda. Ja u siebie nie mam szans rawek zajechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 proste koncepcje są najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Mateusz mogłes krzyczeć kupiłbyś taniej cały rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie widziałem jeszcze torowych piast z hamulcami tarczowymi. Możliwe, że gdzieś są. No są, ale jak pytałem to słabo mi odpowiadali.. http://www.mackhubs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=37&lang=pl Są zbędne w moim terenie A ja poprostu lubię się zatrzymywać bez wysiłku i w każdych warunkach pogodowych. Takie mam kaprycho Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) a ja tylko mam żal, że chopaki wycofali Pompetamine. Ano szkoda, ale sporo się tego przewala w drugim obiegu, zwłaszcza na lfgss. A co do samej Pompiny, to jest taka jedna, co mi się kiedyś spodobała i cały czas leży w starym fap-folderze. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitu Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 High Latitude 29 za £140 http://www.rutlandcycling.com/317630/products/2015-genesis-high-latitude-29-hardtail-mountain-bike-frame---green.aspx Chyba niezla cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi