DrOetker Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 W terenie bywa różnie. Żeby w miarę fajnie trzymało trzeba jeździć na niższym ciśnieniu, to z kolei grozi dobiciem. Oczywiście wszystko zależy też, w jakim terenie masz zamiar jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Na razie złomek mi na zbyt wiele nie pozwala, ot choćby tłuczeń czy korzenie już bardzo mocno spowalniają. Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia - widzę że jazda w terenie na takim rowerze to świetna zabawa. Jeżdżę dookoła Krakowa, jak sprzęt pozwoli to będę chciał zapuszczać się w dolinki, poza tym leśne drogi, szutry. Pewnie jako podstawowa opona coś koło 35 mm by wystarczyła, ale - no właśnie - znając życie okaże się że fajnie by było coś grubszego spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ..pamięta kto zielonkawo żółtawo złotawy odcień Sarny..?Bo to już przeszłość (jest piękna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 (edytowane) @anarchy Ty tu nie o kolorkach, sarenkach i spoilerach. LUD CHCE RELACJI Z IGRZYSK! Liczę na recenzję co najmniej:- Kross Trail - Stooge - Author Sumo - i czego tam jeszcze w Szczecinie w weekend się bujało po lasach Edytowane 27 Października 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Rambolu, Rambolu :*Potrzeba chwili by zebrać myśli, ułożyć zdania, poczekać na foto. (ja np dopiero dziś mam czas by zacząć dom przywracać do formy sprzed Stallovego)Tym co byli zapewne się nie spieszy bo pod powiekami mają nadal złoto buczyny radośnie przecinane oponami, a tym którzy nie byli z WSZELAKICH powodów powiem tylko "ŻAŁUJCIE PO STOKROĆ" Takiego ciepłego i słonecznego września z końcem października, takiej jazdy w takiej ekipie, takiego przeglądu rowerów to ja nie pamiętam od dawna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Prezesie, tylko po co Ci przelotki do prowadzenia linki na przerzutkę w singlu? Chyba, że jakieś kombinacje hakowe planujesz, albo planetarka wleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ...ino ten rower ZAWSZE miał takie haki (co bym w geo mieszał albo pod singla) i zawsze miał zmieniarkę (bo nóżka nie podaje jednak)...Na foto brakuje jednego małego elementu - dodatkowego haka pod przerzutkę ps: a tak po za tym to ten piękny zestaw idzie pod młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ps: a tak po za tym to ten piękny zestaw idzie pod młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Liczę na recenzję co najmniej: - Kross Trail & ps: a tak po za tym to ten piękny zestaw idzie pod młotek w pewien drobny sposób zaczyna się ze sobą łączyć Ale to dalsze plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ps: a tak po za tym to ten piękny zestaw idzie pod młotek ...czy aby TO Prezes miał na myśli? Zaczyna się w trzydziestej sekundzie... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ps: a tak po za tym to ten piękny zestaw idzie pod młotek jak uporałeś się z rudą w podsiodłowej? co to za rama jest i co Rychtar przespawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No to jest moja "stara" customowa Sarna od Rychtarskiego na columbusie Zmiany? jest nowa piękna blaszka R (była naklejka R) jak w nowych konstrukcjach, jest nowy lakier, podkład .... i tyle.A rury zostały oczyszczone piaskowaniem (ale nie takim brutalem jak np w lakierni proszkowej) do czysta nie tylko ze starego mazidła chroniącego ale i rudej (teraz widać, że była bardziej powierzchniowo niż penetrująco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 w pewien drobny sposób zaczyna się ze sobą łączyć Ale to dalsze plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 (edytowane) @anarchy No wstyd. Jeden weekend harców z młódką od Rometa Krossa z dużymi balonami i porzucasz swoją starą miłość. A mówi sie, że stara miłość nie rdzewieje. @Kazafaza Ja nie stalowy (jeszcze). Ja się nie znam. One dla mnie wszystkie stalowe jakieś takie za wąskie w talii. Wyedytowałem. Edytowane 28 Października 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 ...z tym, że młódka Kross'iarska POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 z młódką od Rometa Krossa Jak byś pojeździł na tym rowerze to byś zrozumiał. Wasze dyskusje nt braku dziur na bidon i długim ogonie wydają się teraz śmieszne z resztą był to żart przewodni weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2015 z resztą był to żart przewodni weekendu. przepraszam, żartów przewodnich było kilka....- bidony- święta liczba PSI- Twój Inbred Skwarku (hahaha)- ósemeczka na kole "nie do zdarcia"- Murzyn z Helu- Niemki przecudnej urody- gleby A po prawdzie jak się kto przejechał na Krossie to potem trzeba siłą go było odrywać od kierownicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Sympatyczna akcja z Krossem, jednak robią tam normalni ludzie a nie tylko księgowi.. Dawid, kojarzę że Sarna tylko nie pamiętam czy budowana od zera czy podkręcana przez Rychtarskiego stąd pytanie o ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam Odkładam w czasie kupno roweru, koncepcje się zmieniają, budżet urósł. Ostatnio na placu boju pozostał cross i gravel/adventure. No i pytanie co do tego drugiego. Czy stal to mus? Nie jeździłem na takim i nie wiem czy mnie nie wytelepie na alu. Wiem, że stal tłumi itp. itd. ,ale czy to będzie duża różnica? Niby do 4k ciężko o nówkę w stali, ale przynajmniej jeden nadchodzi, Author Ronin : Trochę te przebarwienia od spawów mi estetycznie nie pasują, ale wygląd to sprawa drugorzędowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Powitoł W tym rowerze spawy to ma być "smaczek" stali Boże, i bywalcy tego wątku wybaczcie, wybacz Rzuć okiem np. na gianta anyroad'a. Piszą, że daje radę, ale z racji braku np. mocowań na bagaże to raczej jednodniowy wyprawowiec Co do kwestii stal vs alu: nie wiem, nie znam się, na alu nie jeżdżę Edytowane 29 Października 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 czepili się tego alu.... co by nie powiedzieć o nim złego, to jednak nawet najbardziej podłe egzemplarze dobrze leżą w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nie podzielam obiegowej opinii o Anyroad z tego forum Ma swój urok. Niestety dyskwalifikuje go to o czym wspomniałeś, czyli brak mocowań na bagaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Odkładam w czasie kupno roweru, koncepcje się zmieniają, budżet urósł. Ostatnio na placu boju pozostał cross i gravel/adventure. No i pytanie co do tego drugiego. Czy stal to mus? Nie jeździłem na takim i nie wiem czy mnie nie wytelepie na alu. Wiem, że stal tłumi itp. itd. ,ale czy to będzie duża różnica? Niby do 4k ciężko o nówkę w stali, ale przynajmniej jeden nadchodzi, Author Ronin Znajdź najpierw taki fajny rower na glino ramie w podobnej cenie i wtedy możemy podyskutować, co jest lepsze, a co nie. Author, to doświadczony producent i nie doszukiwałbym się zbyt wielu wad tzw. "wieku dziecięcego". Tym bardziej, że rower został zapewne solidnie przetestowany - koncept pokazany już kawał czasu temu i wprowadzono w nim kilka zmian, także niektórzy myśleli, że to zupełnie inny rower. A spawy wcale nie wyglądają aż tak ostatnio, jak na ramę "z taśmy": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Te nadpalenia wokół spawów (czy jak to sie tm nazywa) wyglądają seksownie. Pany, to co teraz w modzie i miodzie ... cyclocross czy plusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2015 ... podobno ostatnio w modzie jest... jeżdżenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi