maciejas Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) 400 jurków za ramę i tiszerta? Dobrze Po co giąć Prezesie? 426mm to b. dobry wynik dla wielkiej kiszki... Nie gadać, tylko wyciągać zaskórniaki i kupować! Te 400 ojro to tylko jeszcze przez 6 dni (na czas kampanii w kickstarterze), potem cena o 37% wyższa będzie. Nie narzekać - nic fajniejszego w tej cenie ze stali się nie dostanie. No i te kąty.... PS. Jak komuś się nie będzie podobać - odkupię w przyszłym roku! Także kupować! Edytowane 19 Października 2015 przez maciejas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ragley 2016 http://www.pinkbike.com/news/ragley-hard-tail-line-2016.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Pamiętam przyjaźniejsze ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Chłopaki, nie napalajcie sie na Kickstartera aż tak bardzo. To prototyp i nie zawsze wiadomo, co wynikowo wyślą klientowi. Z mojego doświadczenia z pledżowaniem na Kickstarterze wiem, że topienie sporej kasy w ciemno różnie się kończy (OUYA, Carmageddon, Pebble, Oculus Rift). Towar reklamowany po zapledżowaniu nie zawsze odpowiada zamysłowi i nie macie nawet opcji jego reklamowania. 400 euro to rzeczywiście super cena, kąty też super... ale to rower którego jeszcze nie ma. @maciejas Wróciłeś w nasze szeregi Dawno Ciebie tu nie było... zaendurzyłeś się za bardzo na sąsiednim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Lecim dalej...tym razem coś bujanego. Starling. https://www.facebook.com/StarlingCycles/posts/667766169990576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2015 tym razem coś bujanego. Starling. Był już w wątku lutowniczym.Ragley'e fajne, ale rzeczywiście podrożały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Marian Salcesonowicz, mojej małżony, dostał nowe obuwie. Weszło. Niby rozmiar 3.0 ale z wieeeeelkim przymrużeniem oka. I całe szczęście. Powiedziałbym że to gdzieś między 2.6 a 2.8. Yarr, Marian z Fat-B prezentuje sie zacnie! Tez mnie ten gumiak kreci sie po glowie i wyczytalem, ze nawet na dedykowanej, szerokiej obreczy, ledwo wyciaga 2.8". A powiedz mi prosze, na jakich obreczach Ty osadziles (z fotek domyslam sie, ze sa waskie/normalne) i czy mozesz potwierdzic wage gumiaka? Strzalka! koval PS sorry za off-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 http://www.forumrowerowe.org/topic/193327-rama-romet-29er/ Jak ktoś coś tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ..a taki był ładny, hamerykańsky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 czołem, powiedzcie mi proszę, taka rama http://allegro.pl/przelajowy-klasyk-raleigh-dash-shimano-500cx-xtr-i5741382715.html przedni trójkąt alu, główka ramy i tylny trójkąt stal - co ma na celu taka kombinacja? Obniżenie ceny na ograniczeniu użycia alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Serwus!Nie Ty jeden widzę wyłapałeś tą ramę bo już dziś mnie ktoś o nią pytał Powiem tak - kiedyś alu było tak trędy jak dziś ęduro. Wierzyli w tą jego masę no i było nowum. Eksperymentowali, dawali gdzie się dało. Stal zaczynała gasnąć :/Rama na mufach klejona, wiele modeli po latach po prostu puszczało. Ja bym odpuścił aukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Dzięki! Rozglądam się na spokojnie nad czymś pod przełajówkę w stali, ale widzę że jest z tym spory problem w kategorii "budget". O opcji "tarcze" już się boję myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Poszukaj ramy lub roweru Author Classic, tylko z tych starszych wypustow, bo te byly 4130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Teraz był stary ładny wheeler kogoś z naszego forum na allegro, tanio, 55cm górna ruraAle trzeba pamiętać, że to zawsze nie taki klasyczny zębowybijacz CX tylko trekking ps: Lechu, a Ty czemu nie zawitasz w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 A powiedz mi prosze, na jakich obreczach Ty osadziles (z fotek domyslam sie, ze sa waskie/normalne) i czy mozesz potwierdzic wage gumiaka? Obręcze tamże to Halo 29R(już wycofana z produkcji): A waga tychże gumiaków jest naprawdę piórkowa, choć i wymiary odbiegają od deklarowego rozmiaru. Tak to jest jak się podaje długość pindola razem z kręgosłupem, taka właśnie różnica pomiędzy hamerykańskymy a kitajskimi czemacalami Zdjęcie powyżej na Ryde Trace Enduro, dla porównania Knard na tej samej rawie ma 77mm. Tutaj: Knard vs Fat B Nimble Sorrewicz Yarrminator'ze że pozwoliłem sobie odpisać w Twym imieniu /OT POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 @ kazafazaNo pięknieś pan nam to wszystko wyśpiewał, panie Lordzie Czyli tak jak producent podaje. 750g na takiego kapcia rzeczywiscie super! Podziekowal. kvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Sorrewicz Yarrminator'ze że pozwoliłem sobie odpisać w Twym imieniu /OT no problem sam wiesz że jestem dość zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ..a taki był ładny, hamerykańsky... Jak coś to dla Prezesa specjalna zniżka...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wojtku, jak widzę coś Ty zrobił i na CO zamienił to jeszcze koszulkę powinienem kazać oddawać... lepiej ni przeciągaj struny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Dokument BBC. Ride of My Life Nie wiedziałem, gdzie to dać ale ponieważ rama rdzewiejąca to wrzucam tu Edytowane 25 Października 2015 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Mam wrażenie że na jakimś Discovery albo czymś podobnym go już oglądałem więc dla potrzebujących powinna być wersja z napisami, ale jak znaleźć nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Adamos potrzebny od zaraz. On znajdzie jak nawet czegoś nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Teraz był stary ładny wheeler kogoś z naszego forum na allegro, tanio, 55cm górna rura Ale trzeba pamiętać, że to zawsze nie taki klasyczny zębowybijacz CX tylko trekking Takie coś wypłynęło: http://olx.pl/oferta/okazja-szosa-przelaj-centurion-stal-shimano-suntour-japan-1987-klasyk-CID767-IDcltnN.html z tego co widziałem, kol. dovectra ma w swojej stajnie rower na tej ramie... docelowo chciałbym wymienić kokpit na rogaty (jakiś wygodny baran by siadł), zostawić canti no i trzeba by klamkomanetki dopasować. Opony w zależności od potrzeb 30-38. Taki bieda - przełaj, bardziej turystyczny - szutróweczka... Wiekowa i odrapana rama nawet mi pasuje, bo nie będzie się rzucać w oczy w mieście. Byle tylko geometria miała ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Mam na takiej ramie rower, też "przełaja". Ramka całkiem spoko, ale z tyłu wchodzi max 35c, Także warto wziąć to pod uwagę, jeśli zamiarowujesz się na wsadzenie tam większej oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) To mało, czy wystarczy? W sumie teraz przesiadłem się z 25c na 32c (balon 28 mm) i na zasadzie kontrastu ta druga wydaje mi się super komfortową oponą Ile w ogóle może być warta ta rama? Edytowane 26 Października 2015 przez semow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi