yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o redukcje ze 100 na 135. Wideł od Ice Cream Trucka przyjmował wszelkie tylne 135 z dobrym offsetem tarczy nie wiem jak ten od pugsa. Ja mam takową podkładkę u siebie. Policzyłem że powinna mieć 11,5mm grubości. Jak ktoś będzie ćwiczył ten temat to pomogę wiedzowo/rysunkowo. Edytowane 1 Października 2015 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 @yarr - co to za kierownica? Znasz może producenta / model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Genesis Alt Riser, 20mm Rise x 20 Ale z tego co wiem była tylko w rowerach i jako dodatek do framesetu. Może coś się uda wyrwać na rynku wtórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Dzięki Widzę, że jest podobna do mojej SQLab 311. Szukam podobnej do drugiego roweru tylko w trochę bardziej 'rozsądnej' cenie a ta na Twoim zdjęciu bardzo podobna kształtem Edytowane 1 Października 2015 przez Eazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Komu sprzedałem swego AltBar'a? Oddawać! Gienkowy AltBar do kupienia za £24.99... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Poszła PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkingchair Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A ona jest że stahli? macie jakiś link do specyfikacji altbara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie, z żeliwa :D (no nie mogłem, nie mogłem się powstrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkingchair Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Prezes, żeliwne to kruche jak diabli,..i ciężki to był ten przód. BTW kto pyta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Fakt, ale aż takie zboczone to my nie są, Po za tym ostatnie wypusty sztalowe to chyba rometa pamiętam do wigry tudzież pelikana. Gdzie w tym samy czasie na świecie już panoszyły się glinopodobne twory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkingchair Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Czyli jednak sr-amelinium?kierwa nigdzie nie ma kierownicy że stahli która nie jest do bmx czy street... Trza chyba to jest iść do sztukmistrza customowe zrobić... A może jest jakaś że stahli do mtb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 DMR ma jakieś, Funn kiedyś...Gussett Prison? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A po co ci stalowa kiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkingchair Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Ma więcej zalet niż amelinium I Przetrwanie Stahl ma wiele razy dłuższe niż glin Edytowane 1 Października 2015 przez walkingchair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Oj dziwne upodobania masz Waść... Obawiam się że pozostaje Ci segment rynku trekingów, cruiserów i temu podobnych dziadów. Ale o szerokość może być trudno. Pierszy z brzegu linkacz: rower.com.pl/czesci-rowerowe/kierownice/kierownice-trekking (ktoś wie czemu linku do tej strony administrator zabrania używać na forum?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A fakt, że stalowa kierownica pływa Ci nie przeszkadza? Tu akurat sztywność aluminium jest jak najbardziej pożądana :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jednemu sztywność, drugiemu komfort(szczególnie ze sztywnym widłem). @Yarr: po co stalowa kiera? Otóż przydaje się każdy anty-Wagomigram gdy kto widła zbyt wysokiego zasadził i mu przód na podjazdach podrywa... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Przetrwanie Stahl ma wiele razy dłuższe niż glin To ile ty kierownic skasowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 @Yarr: po co stalowa kiera? Otóż przydaje się każdy anty-Wagomigram gdy kto widła zbyt wysokiego zasadził i mu przód na podjazdach podrywa... A ty złośliwcze Jeszcze nie wszystko stracone, obaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ale o ile dobrze pamiętam, to kolega "BalkonikRehabilitacyjny" buduje rower "nieśmiertelny" od podstaw. Myślę, że stąd właśnie ten pomysł na stalową kierownicę. No ja bym nie szedł tą drogą.A wracając do tematu, to świeżynka z Czech:i coś, co cieszy oko ze słonecznej Italii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jeśli chodzi o redukcje ze 100 na 135. Wideł od Ice Cream Trucka przyjmował wszelkie tylne 135 z dobrym offsetem tarczy nie wiem jak ten od pugsa. Ja mam takową podkładkę u siebie. Policzyłem że powinna mieć 11,5mm grubości. Jak ktoś będzie ćwiczył ten temat to pomogę wiedzowo/rysunkowo. Witajcie Jaką oś masz w tej piaście? I co to za piasta? Bardziej mam na myśli wymiary nie markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 i coś, co cieszy oko ze słonecznej Italii: Brudne paznokcie? Nie podejrzewałem Pana o taki fetysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) No powiedzcie mi że ten żółty napis nie p...oli wizerunku tej maszyny ... eehh A czeszka bardzo zgrabna i malowanie bardzo, bardzo miłe i ohydne dwa kable od rolki bardzo zgrabnie schowane, chwali się. Edytowane 1 Października 2015 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie podejrzewałem Pana o taki fetysz Słusznie. Natomiast nie wiem, czy z Panem wszystko OK, skoro to właśnie Pan zwrócił na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jaką oś masz w tej piaście? I co to za piasta? Bardziej mam na myśli wymiary nie markę. Customowa a co też mogę mieć coś customowego ośka QR15 bolt in. Przeróbka dynama 100 mm QR15 na 135x10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi