Mod Team adamos Napisano 21 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Poczekaj do końca aukcji, bo zainteresowanie jest spore.A tamten, starszy rocznik długo stał i nikt go nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Trochę nowości od SingleBe.Cyk, pyk i fik Edytowane 22 Lipca 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 trochę markjetingu i rower powiększa się nam do "29cali" http://allegro.pl/kona-rohloff-29-er-cr-mo-ztr-salsa-super-stan-i5560501205.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Tutaj to raczej "jak się popieści to się zmieści" chociaż patrząc na tylny trójkąt to już niewiele się tam zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wysyp wtyczek mamy ostatnio: http://allegro.pl/charge-plug-l-stal-tange-i5556406485.html Jak ktoś potrzebuje mieszczucha, niech się lepiej długo nie zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cena tej Kony na Rohloffie to jakiś kosmos. To 69er jeśli się nie mylę. A co do Charge za 777zł, to gdyby tylko nie była to taka 60cm krowa, to może ... ale pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cena tej Kony na Rohloffie to jakiś kosmos. To 69er jeśli się nie mylę nie miał rolhoffa pod tarczę, więc załozył V-kę, popatrz jak mocno wysunięte są w tył haki i na jakim adapterze zamonotwał v-brake... czyli nie 69er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Oj tak. Tym bardziej że to zdawa się 20mm? Tym lepiej bo da się przetoczyć piastę pod Boosta A jak zapodasz sterówkę zwężaną to od razu nadziewaj grubego lacza na taką obręcz bo wtedy zaskoczą i komfort i prowadzenie. POZDRo-:ver Cos mi sie zdaje ze jednak qr15. Tak czy naczej w widle qr9mm ktory mam denerwuje mnie to, ze jak wstaje z siodla i zaczynam mocniej pedalowac to slysze jak tarcza ociera o klocki. Przy 15mm tego ne bedzie? Pozdro G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Zacznij od naprawdę _bardzo mocnego_ zaciśnięcia zwykłego szybkozamykacza. U mnie problem rozwiązał DT Swiss RWS - nie myślę już tak rozpaczliwie o zmianie na QR15. Choć pewnie jest jeszcze sztywniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 A widzisz - kiedyś były dwudziestki w modzie podczas gdy obecnie rządzi fynfzejn. Nie denerwuj się, nie wstawaj z siodła, nie zaczynaj mocniej pedałować lub zmień zaciski na mechaniczne z zużytymi rozregulowanymi klocami Nie porównałem nigdy tego samego widła z rychłoupinakiem i sztywną osią, sam nie zaobserowałem u siebie takich objawów(a jeśli już to się radowałem że zmęczyłem rower) ale stawiam że powinno być lepiej. Bez sensu ale czy to nie wina miękkiego koła? Albo innej spinki? Jaką masz tarczę? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dobry deal na Kaff'a. Ważny do niedzieli.http://www.planetx.co.uk/i/q/CBPXKAFFAPEX/planet-x-kaffenback-sram-apex-road-bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Panowie, Ogarniam temat kiery do stalowego widelca i opony 29x2,25-2,3. Wiem ze to sprawa raczej yndywy-dual-na, ale jakie kierowniki macie w swoich stalowych? szer/up/backsweep. Pozdro G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 720/4*/9* POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Riser 710, ale ile tego wzniosu to nie pamiętam... Generalnie ciężko jest to stwierdzić bez złożenia sprzętu do kupy i oblatania, ale lepsza może być prosta kiera. Co do szerokości - węższej na pewno bym nie chciał, dobrym pomysłem może być kupienie czego circa 750mm i ewentualne docięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) @kaza Dokladne o takich cyferkach Mysle... Co to za pacjent? Edytowane 31 Lipca 2015 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 720/5/9 - Bontrager RXL, świetna kierownica. Lord ma chyba tą samą (lub raczej - ja mam to samo co Lord). Przyjemne gięcie do tyłu, ładnie pracuje.Ale możesz też pomyśleć o zawadiackiej ..Answer 20/20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Prezes słusznie prawi: bonti RXL(mamy takie same), te same wymiary ma też RL... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) RXL, czyli karbony... no,no Edytowane 31 Lipca 2015 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 czyli karbony... no,no coś musi pracować by ręce mogły odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Prezes słusznie prawi: bonti RXL(mamy takie same), te same wymiary ma też RL... POZDRo-:ver Czy toto wygląda na oryginał czy raczej pachnie chinskim "zamiennikiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Przyznam szczerze, że od jakiegoś czasu boję się sam brać rzeczy z niepewnego źródła. A kartonik niestety nic już nie znaczy.Pytanie czy kiera warta ponad 400zł może kosztować 215zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Chinol na kilometr. Zobacz dawniejsze aukcje kolesia: http://allegro.pl/kierownica-race-face-next-carbon-karbon-25-4-x-620-i5532308908.html http://allegro.pl/sztyca-bontrager-31-6-mm-x-400-mm-karbon-carbon-i5532308926.html Karbonuff jak mrufkuff. Sprytnie to sprzedaje, nową kierownicę wystawia zaraz po tym jak sprzeda poprzednią, więc nie ma więcej niż 1-2 na swoich aukcjach. Mało kto patrzy, za co sa wystawiane komentarze. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Kończąc offtop powiem tyle, że zapytałem sprzedającego o pochodzenie towaru, papiery oraz że łudząco przypomina to -> www i momentalnie kontakt się "urwał" co jest chyba jednoznaczne... Trzeba kuźwa uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 momentalnie kontakt się "urwał" A co? Myślałeś, że będzie Cię przepraszał, że wystawił podróbę za taki pieniądz? Takich oszustów jest na pęczki. Najsmutniejsze jednak jest to, że nie ma świadomości wśród odbiorcy, i cieszy się taki, ze kupił połowę taniej od oryginału za 220 zł a w rzeczywistości mógłby mieć to samo za ok. 65 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Tak jeszcze a propos kierek - jeśli dobrze się orientuję to powinna być w środku naklejka z numerem seryjnym. Nie jestem w stanie potwierdzić gdyż chwyty mam sklejone na stałe Ale ja tu w inszym celu: mechanik postanowił się rozstać ze swym Fargo i planuje zakup tego wstrętnego/przekombinowanego/bezsensownego/brzydkiego/aluminiowego Cannondale Slate. Zamierzam złożyć wymówienie z pracy i wykreślić go ze znajomych/telefonu/pamięci. Najpierw jednak chciałbym aby Fargo(jego akurat można by nazwać Closego gdyż far ani razu nie była) trafiło pod właściwe pośladki. Cena jaka go interesuje to £1300, wysyłka roweru z wysp do Ojczyzny to koszt ok. £30. Poniżej foty jakie wykopałem u siebie na Picasie, tutaj z moim Knardem(obecnie Panaracer Fire 29er PRO i kilka innych(Big Apple, Geax AKA i Gato etc). Powinienem mieć więcej fot dziś/jutro, zainteresowanym szczegółami odpowiem na PRIV. Rozmiar ramy: Medium. ...jak się komu podoba co widzi to niech uderza w prywatę, zapraszam! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi