gof Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Jakieś propozycje dostępne w kraju? Sa ramsety Kona Unit na popularnym portalu aukcyjnym, po 2kzl za komplet. Czyli chyba drozej niz inbred+cromoto+dostawa, no i trzeba jakis wichajster pod przerzutki dokupywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Nowy Fat Chance Yo Eddy już na kółkach. Więcej na bajkrumorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 http://pokazywarka.pl/vqowba/ W galerii mnie pogonia bo w środku, pokaż swojego XX - temat beka, 29+ to nie jest. Wiec staloovy. Co do roweru, nowa kiera do odbioru, nowe kapcie w drodze. I łańcuch do wymiany, bo skucha była w niedziele na xc... Jeszcze kolor ale to już tylko do wyboru i naklejki do druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Niedawno wrzucałem tutaj zdjęcia wyfrezowanych zębatek, jednak trochę mało tej stali było. Dzisiaj doszła do mnie paczuszka od pana z laseru zawierająca większą ilością nierdzewnejstali Trzeba tylko znaleźć czas i wrzucić na maszynę i wyfrezować to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitah Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Szanowni Koledzy i Koleżanki Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o info http://olx.pl/oferta/rama-kona-honzo-CID767-ID9T0Vd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Hej stalova Brać!BraćBrać i się nie zastanawiać !( i żeby żaden mi tu nie narzekał na cenę bo pogonie banem hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Ej no zaraz, na coś trzeba przecie ponarzekać. Ja np ponarzekam sobie na "zly i niedobry" rozmiar ramy. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Wrzucam, bo może ktoś się zainteresuje. Na chainreaction za niezla kase (268Juro) stalowe ramiaki Fire Eye: 29' 27,5' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Matkoboskaczęstochowska a myślałem że moja ElMariachi raczej do cięższych ze względu na alternatory należy bo cuś 2,3 a tu 2,65, 3kg? Z 4130 gazrurek to spawają ? Co to za badziew ten Fire Eye? Może cuś pomieszali? Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 heheh Methos, jak wejdziesz w komentarze pod 27,5 to znajdziesz REALNĄ wagę dla 17,5" Moja Sarna z widłem, sterami i suportem ( ichyba mostkiem) mniej ważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Fireeye kombinuje sprzęty do konkretnego łomotu, śmiem stwierdzić że zniesie to-to więcej niż ElMar... Bardziej zastanawia fakt, że na stronie Fireye nie ma ich w ofercie... A 2,6kg waży na ten przykład Gienek Hi Lat 29er w 20,5" lub Surly Krampus w Lardżu, 2,9kg Inbred w XLu POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) a ja gienka hla ze sterami, klamką mam w wadze 2,55 w 20,5.....ale rower całki waży 11,35 i "zasuwa jak jasna cholera" lepiej od mojego cannondala 26 f900sl ..... Poniekąd można osiągnąć zamierzone cele przy większej masie ramy. ;-) Najbardziej zadziwia mnie na podjazdach i sterowność jego;-) czego najbardziej się obawiałem.Zębatka Dartmoora Trail działa bardzo dobrze z łańcuchem 9 .... w każdych warunkach. Polecam. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No popatrz, wydawałoby się że waga będzie wyższa HaeLa biegałkowego - dodatkowe gramy w haku przerzutki Z drugiej struny: sam hak jest nieco dłuższy w synglowym...a i wagę piszę z dziurawej pamięci z pomiaru przeprowadzonwgo trzy lata temu... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) U mnie wjechała nowa kiera NS Evidence Light. I kierownik jest megaaa 765mm i waga została w miejscu, a nawet spadła o 140g, bo pierwsza opona poszła do wymiany. Tymczasem jadę w Bieszczady na trasy enduro, połupać tam moją stalą. Po urlopie pokaże Inbreda w nowym malowaniu inspirowanego Coticiem CX. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez skwarek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) biegowy musi mieć masywniejsze haki.... ze dwa razy- musi strzymać ciągłe przesuwanie. Biegajka to by była fajna z Gruberem w rurze ;-))))) Napisz jak z pracą tej kiery ..... ja mam Boblighta 300 gr 720 ... i jakaś sztywna, ale tania. Mocno nad carbonem myśle. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Matkoboskaczęstochowska a myślałem że moja ElMariachi raczej do cięższych ze względu na alternatory należy bo cuś 2,3 a tu 2,65, 3kg? Z 4130 gazrurek to spawają ? Co to za badziew ten Fire Eye? Może cuś pomieszali? El Marysia 2.3? Wątpię. 3 kg dla stalówki do AM i brykania w bikeparku to norma, a nie aberracja. Canfield N9, Transition TransAm czy wypusty Surly albo się o 3kilo ocierają, albo przekraczają, więc nie krzycz na Częstochowską po próżnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Arturze, to prawda z Grajkiem, coś poniżej 2,4. Przy czym wersja 2013 była lżejsza od 2014 (rozpoznać po hakach z logo lub bez)Tzn... tak jakoś pamiętam z opowieści Kovala, no jemu co najmniej dwa Grajki przez garaż przejechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 salsa na stronie podaje że 29 EM XS 2415g, SM 2430g, MD 2515g, LG 2570g, XL 2680g ;-) chyba że o 26 piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ale o co ten płacz Koledzy? Papryczka to krosiwo a Ogniste Oko zawsze ciążyło ku cięższemu łomotowi. Z resztą rekomendowany skok widelca do 150mm rozjaśnia chyba sytuację. Chcesz sobie poskladac maszynkę do kozaczenia, kupujesz Oko, do jazdy normalniejszej... coś inszego Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Z resztą rekomendowany skok widelca do 150mm rozjaśnia chyba sytuację. Tyle, że w przypadku omawianej tu najnerowej ramy, jest to tylko 100-120mm. No chyba, że ktoś z obsługi CRC się walnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Deklarowana waga 2.6 kg to żadne łał ani specjalna nadwyżka dla 29era. 650b do łomotu ponad 3 kilo też standard. Także jak dla mnie luuz A Ty Prezesie nie wyskakuj ze swoja Sarenką, bo za to ile Cię kosztowała kupiłbyś pewnie ze 3 Oka Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Kwietnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 oj jaki on Ci ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) ładny knedliczek, brakuje choćby dyskretnego ciągu dla pancerza pod przednią zmieniarkę gdyby kto chciał choćby a najlepiej na problem solverze instalowaną, ale skoro custom mniemam zamówić się da Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 jak dla mnie też PIKNY PEPIĆEK a napęd z zębatką narowide to rewolucja ;-) Piękno+prostota+funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi