itr Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Stawiam Tolka na Banana! Kazafaza mistrz transferu... Jestem mu dłużnikiem, On Ojce-m mojego stalowego sukcesu MTB, pociąga za sznurki ostrokołowej awangardy w Puszczy i Paszczy ... Dzięki również jemu mam koszulki takie że nikt się nie pokapie że to są megaloblasty od taniej angielskiej stali. I mam specjalną blaszkę i wypasiony dzwonek i dwie do opon łyżki takie że jak sobie zrobie z dętek ponton to wioseł mi nie będzie trzeba Dla Kazyfazy medal stalowej podwiązki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ..a tak po zatem uszanowanie Marku, nie było Cię tu ..od pamiętnej jesieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Adamos: LA testowane i sprawdzone już wielokrotnie, kiedyś coś wtopili ale bez problemu koniec końców wszystko sie ułożyło. Ale dzięki za wskazówkę! POZDRo-:ver p.s.: jakby komu Honzo w eSce nie dosięgał...to proszę eMka też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dawid Uszanowanie jesieni jesień średniowiecza .... ale wczoraj byłem na rowerze.... Ja się pytam czy koszulka będzie pojesienna ? Zaglądam czasem, ale ale bezlogowaniowo, choroba rowerowa musi mieć fazę zdrowienia i ascezy zakupowo forowo dyskusyjnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Zapewne wszyscy już zauważyli, że prośby do Bóstw zostały spełnione.Lordzie, publicznie i oficjalnie - chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 O cholera! Paczam w telefon - Prezes popisał coś ale jakoś tak nie do końca mie pasi - loguje na kompa żeby obadac czy nie brakuje foty czy inszego kontekstu...a tu takie cuś? A za co mi ktoś taki neon wyświetlił? Na szczęście moje dwa punkty wykroczeń nadal są mi widoczne Dziękuję bardzo wszystkim do tego przyłożonym, mam nadzieję nie elitować zbytnio i pozostać starym dobrym kazem vel lordziną POZDRo-:ver i miłego dnia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 a Genowefa Wielka już w Katowicach Lordzie i znów tytuł szlachecki ;-) GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ...a bardzo się cieszę iż Genowefa bezpiecznie emigrowała, ale bez zdjęć rzeczonej ubranej i w plenerze nie zamykam przewodu POZDRo-:ver p.s.: wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Osobiscie do przemytu użytkowałem LA Transport ale ich podejscie zaczyna być malo elastyczne, dlatemu przerzucilem się na Alltra http://www.alltra.pl/ Skwar miał za ich pomocą przerzucony Chów Wsobny i jak mi się zdawa nie było powodów do najmniejszych watów. Dodatkowy plus, są tani Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ktoś z Was wziął tego Inbreda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja żem to uczynił, przy nieocenionej pomocy Lorda K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja żem to uczynił Jednego Poszukującego mniej (albo jednego do puszki papryakrza więcej ) Pogratulował. Tak przy okazji Gienków wszelakich z POZIOMYMI HAKAMI. Że ktoś tu coś buduje, że sam kończę prezesowego HeLa (jak mawia elyta hehe) postanowiłem się ciut lepiej rozprawić z mocowanie przerzutki. Podobnie zrobiłem w Sarnie ale tam ograniczyłem się do "kupić, założyć, przeklinać za każdym razem zakładania koła" Rzecz banalna i oczywista no ale może komuś się przyda. Kupujemy stallovy (!) hak sunrace za całe 6zł. Takie zamocowanie tylko będzie potęgowało naszą radość z posiadania poziomych haków i przerzutki zatem przekładamy hak na drugą stronę i analizujemy problem: A na koniec pokrywamy sadzą co by Ruda się nie okociła Et voilla! Oczywista można pobawić się w cada, cnc, glin rodem z 7000 itd ale powyższe kosztowało 6zł i 15 minut pracy. Śrubeczkę sobie zostawiamy co by hak i przerzutka w końcu nie spadały przy byle ściąganiu koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) @anarchy Wrzuć to proszę jako temat w wątku warsztatowym jako gotowy patent, bo to dobre jest. Szkoda, żeby tutaj jako jeden post zaginęło z upływem czasu. @wszyscy Nietani Honzo w rozmiarze M na OLX: http://olx.pl/oferta/kona-honzo-rower-cromo-singlespeed-29-cali-CID767-ID6xwXh.html#3f92a12b62 Edytowane 31 Marca 2015 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ja żem to uczynił, przy nieocenionej pomocy Lorda K. No nie mów HOP pókiś nie posiadł sprzęta Powinienem był znaczyć kontrabandę co mi przez łapska przeszła naklejką w stylu: "Smuggled by Kaz" POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nietani Honzo w rozmiarze M na OLX: Wygląda jak by ją ktoś skrzywdził albo pomylił sobie ramę i osprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nie pierwszy raz widzę to Honzo na sprzedaż. Poznałem po tej płycie OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitah Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Wygląda jak by ją ktoś skrzywdził albo pomylił sobie ramę i osprzęt Czy chodzi Ci o widelec czy o coś jeszcze? Pomimo 100cm skoku jeździ się na nim rewelacyjnie. Początkowo był złożony na innym osprzęcie i wyglądał inaczej. Teraz przyznaję wygląda trochę choinkowo - za dużo kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Z tego co mi wiadomo bękart Honzo został stworzony do koszenia młodych drzewek w locie lub wyznaczania idealnie prostej trasy w dół bez względu na takie drobiazgi jak drzewa, krzaki czy ukształtowanie terenu.A tu ktoś z tego ponad 3kilowego kowadła zrobił XC-eka, w dodatku bożonarodzeniowego.Wybacz Greg, jeżeli to Twój sprzęt ale mnie się kompletnie nie podoba, ani idea ani stylistyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitah Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Wszystko się zgadza, Honzo rzeczywiście taki jest. Ale ponieważ idzie na sprzedaż nie będę już ingerował w kolorystykę. Osobiście też wolę jeżeli w rowerze są nie więcej niż dwa kolory. Mimo wszystko komuś może się spodobać. A co do osprzętu to uważam, że tylko wideł trochę odstaje - Reba od Revelation różni się tylko 2 cm skoku. Koła są jak najbardziej enduro-trial, regulowana sztyca? - ostatnio i zawodnicy XC o nią pytają. Hamulce za słabe? - jak jesteś lekki to możesz założyć słabsze. Chyba powinieneś Anarchy trochę lepiej popatrzeć na osprzęt, z pominięciem widelca oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Masz świętą rację. Zobaczyłem Honzo na przykrótkim widle i mi wystarczyło I 4cm różnicy - a to już sporo.Z tego co pamiętam Rvl ma 140mm skoku a Ty piszesz o Rebie ustawionej na 100. (co by też tłumaczyło ostrzejsze kąty i dobrą jazdę).A nie lepiej/szybciej/łatwiej było by Ci go na części sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitah Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Revelation 120mm http://www.konaworld.com/honzo.cfm http://2014.konaworld.com/honzo.cfm Pewnie łatwiej i wystawiając na Allegro szybciej. Ale Honzo jest tak fajnym rowerem, że szkoda mi się z nim rozstawać. Jego jedyną wadą jest waga, cała reszta to same plusy. W zamyśle mam nadzieję, że go zatrzymam dla mojej dorastającej córki, (która jeździ już na 26" stalowym DMR - prędzej tego wolałbym sprzedać - można go obejrzeć na moim OLX) i będę go od niej czasem pożyczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 aaa czyli "sprzedajesz" a nie "chcesz sprzedać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitah Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 No chyba widzisz cenę? Sprzedaję bo mam jeszcze inne sprzęty stojące przy płycie OSB. Śmiechem, żartem mój Honzo wart jest swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Jestem w pracy... a paczka z BIG Gienkiem w domu, a już zwei żubrówka z jabłkiem;-)))))) co by rama nie rdzewiała, pękała, trzeszczała...itp Lordize a twój pakiet z framsetem dotarł ???? MAM I JA !!!!! wielka kicha + wideł stan IGŁA ..... Lordzie mega ++++. Budowę czas zacząć. Żurek mi sie przypalił, bo odpakowanie i efekt wow BEZCENNY ... jak się ogarnę to fotki zapodam. Co mam powiedzieć --- DZIEKI Lordzie ;-)))) Edytowane 31 Marca 2015 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Marca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ..i wspomniany przed południem haczyk, już na właściwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi