RafalxM Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 po kolorze i długości cienia widać że to rower Kazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ceglana ściana, zachlapana wujową farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ...w dodatku wyglondo na singla z mechanikami avida?Jedyne co dziwi to ta mocno opadająca rura (bo nie szczęka) a Tyś Yary do karłów nie należysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Preezesieee Prezes wie i tak podpuszcza oj nie ladnie (ps mechaniki tak ale nie awida tylko jakies smiecie, tymczasowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja bym obstawił tytułowego rudego Romka, tylko rzeczywiście rozmiar jakiś nie Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 pudlo adamos a liczyłem na twoja blyskotliwość i wprawne oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 @adamos - Romuald na pewno nie, bo za dużo jest widać tu zamieszanych osób, z karaju w któreym Romka raczej się nie sprzedaje @Yarr dobra, nikt nie zgadł, wszyscy napisali mi na PM ze sie poddaja, możesz dać fotke 'prawdziwą' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Państwo pozwolą że przestawię nowego członka rodziny: Marian Salceson znany też pod pseudonimem artystycznym Janko Muzykant po jeździe testowej i z pompinką Marian jest mały bo dla małżowiny mojej Chialbym podziękowac wszystkim którzy służyli mi radą i dobrym słowem a największą laurkę chciałbym wystawić Lordowi Kazafazie bez którego nie byloby mowy o tym projekcie. Rozmarowo, geometrycznie i trakcyjnie pasuje użytkowniczce idealnie. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 no ale ja o niczym nie wiedziałem :/ ?tzn wiem ale o innym czymś i myślałem że to to i tak sobie myslę kurde co ta górna rura i wysokośc kiery do siodła, coś mnie nie pasowałoGrajek? Z takimi ładnymi hakami? no to ładnie, ładnie... zaraz pokażę Prezesowej co by nakręcić ją na koła do jej nie-wiadomo już- gienka w kolorze paprykarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Oj myslalem że sie orientujesz wszakże kiedy rozmawialiśmy o twoim rudym romku powiedzialem ci że wybór padł na janka muzykanta. Haki bujane to dla mnie poezja i rewelacja. Koła i hamulce z łapanki tzn. z garazu, ale to nie docelowy zestaw. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez yarr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) ja piernicze....ja żartowałem, nikt mi PM nie pisał EDIT: ...dobrze że wyjaśniłeś że dla małżonki , wyjątkowo wysokość siodełka nie pasowała mi tutaj do Twojej osoby Edytowane 31 Stycznia 2015 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Bravvo! JU ŁELKAM Zaomba maszyna, no i wjeeelki szacun dla Twej małżowinki za ciskanie na singlu, teraz Twoja kolej POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No singlowo jej sie tak spodobalo że aż zaskoczony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja mam pytanie... Skąd wziąć "rowerową" żonę ? Bo o rower znaaacznie łatwiej. Ukłony niskie dla Pani chcącej cisnać z Takim przełożeniem. Zuch panna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Musisz się bujać na Masach Krytycznych. Tam o dziwo sporo jest niewiast zacnych i do pedałowania chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztopi17 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Przepis jak wkręciłem dziewczynę Etap I cieżki holender Kupiłem jej ładnego holendra na start, do tego wiklinowy koszyk razem jakieś 16 kg lekko Wszysto ładnie ohy ahy jaki łądny rower . Wycieczka + 60 km i miała dość Etap II w miarę lekki rower Dostała poczcikwego GT Karakoram 1994. Rower był mocno zajechany więc dostał nowy lakier i odnowione graty Etap III Jak już się wkręciła mocniej .... Tytanowy Kastle z 1993 roku. Przy okazji spełniłem swoje skromne marzenie o tytanie w chałupie Edytowane 1 Lutego 2015 przez sztopi17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) Fajne rowery i dziewczyny A ja postanowiłem się pocieszyć dziś. Słoneczko mieliśmy piękne w wawie, więc zmotywowałem się, wyczyściłem powierzchownie bezprądowca z rudej, zakonserowałem toną smaru, przy okazj poczyściłem łożyska suportu, odkrywając, że uszczelka od strony bez blatu jest kijowa, piach jak głupi się dostaje, złożyłem całość... i ruszyłem na lajtową wycieczkę po okolicznych błotach. A pocieszyłem, bo zauważyłem, że inni mają gorzej z rudą Edytowane 1 Lutego 2015 przez am400d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 A propo rudej... ja teraz w swoim coticu (po ok roku) przekładałem suport. Rudej ani śladu. "Lepik" wciąż na miejscu, nic nie spłynął ani nie pozaciekał. Za suchej piwnicy nie mam - mokra szmata schnie 2-3 dni. Zobaczymy jak będzie dalej ale póki co jest spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Z moich suportów, to z rudą nie ma problemu żaden - może kwestia tego, że składam ze smarem? Tzn. Cienka warstewka na całość, grubsza na gwint. Fakt, że rozkładanie nie jest czystą robotą. Ale lepiej się uwalić smarem, niż rdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) PowitołRaz - fullik stalowy: Richard Sheppard of Ram Bikes:http://www.bikerumor.com/2012/08/07/interview-richard-sheppard-of-ram-bikes/ I custom z krajowego podwórka:Policjanci ze Stalowej Woli zatrzymali trzech mężczyzn, którzy kradli drzewo z lasu. Złodzieje wywozili drewno m.in. specjalnie przerobionym rowerem. http://www.drewno.pl/artykuly/7624,policjanci-zatrzymali-zlodziei-kradnacych-drewno-za-pomoca-roweru.html Edyta: inny przykład polskiego customa z fajnym widokiem na grzędę Edytowane 4 Lutego 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 mój bezprądowiec też w pelnej stali, od jakiegoś czasu juz, z niecierpliwoscią czekan na mozliwość objechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A co to za problem, wsiadasz i objeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 w sumie masz rację, będę musiał spróbować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 fantastycznie zachowana mebloscianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Miałem kiedyś podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi