Mod Team adamos Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ooo! Jakiś kolejny chytry-sprytny plan? Edyta: czy to jest właśnie ta rama? Edytowane 19 Listopada 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) diabelski (paCZaj w reputację )żaden chytry plan: podkład, lakier, klar, przykręcić klamoty, pojechać w las, rozebrać, wystawić na allegro jako PRAWDZiWY RARYTAS, zabrać kasę, kupić ładnego aluminiaka 26" i pojechać do lidla na lody ps: opona wchodzi, a jak cofnę ogon wchodzi nawet więcej (na przodzie nawet nano 29x2,0)ps2: czy można jakoś zablokować dawanie reputacji? Edytowane 19 Listopada 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Kurde, wierzyć mi się nie chce, że tam aż tyle miejsca jest.PS. 1 świeże rzodkiewki z ryneczku lidla bedą lepsze, bo zdrowsze. PS. 2 czekam, czekamy...(ja to nawet malowania jestem ciekawy, bo już tyle opcji przerabialiśmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) (ja to nawet malowania jestem ciekawy, bo już tyle opcji przerabialiśmy) nie nastawiaj się Adamos wychodzi na to, że nawet rower Artoora czy Kovala są weselsze od gojiry Jest miejsca, jest (tylko ogonowi daleko do CXa hehe) : Edytowane 19 Listopada 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Najs!Tego dołu po przeróbkach (tak dokładnie jak tutaj), to ja chyba jeszcze nie widziałem, ale wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Oury! to może jakieś grupowe zamówienie? bo przesyłka 10 elżbiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 ja myślę, że jak będą raptem 2-3 parki to nasz Kochany Lord zrobi niespodziankę pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 To ja się cichutko i nieśmiało zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Drzewka, listki i ważki (po kliknięciu w fotki co nieco się powiększają).http://www.bikerumor.com/2014/11/18/pbe14-astoundingly-detailed-lugwork-from-custom-framebuilder-cycles-ed/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Oury bez zacisków przewijają się stale przez asphaltbikes http://www.asphaltbikes.com/pl/produkty/pokaz/1934/oury-grips/oury-grips-szare lub taniej http://bikepark.com.pl/sklep/chwyty-i-owijki/oury Edytowane 20 Listopada 2014 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 I owszem, ale 20-25zł a 60 robi różnicę, a po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Oury! a co to za gripy są? Jakieś gripy magiczne czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Są szybsze od dura-ace, aerodynamiczne, podgrzewane (wykorzystują tajemną siłę WHOW), o kolorystyce nie wspomnę, a historią sięgają Egiptu kiedy to UORO robiło chwyty do skórzanych batów (znaleźć je można na rycinach naściennych w Świątyni Hator) Zwykłe gripy, ale bardzo miękkie (ale jeszcze nie piankowe jak np Ritchey) czyli trwalsze. Jak mówił mi Kaza - głęboka kratka pozwala na... np przewiew dłoni, i pewny chwyt. A jak wyczytałem na necie - ludzie chwalą jeszcze za sporszą średnicę (co ma wpływ przy dużej męskiej dłoni).No i za 20zł chyba można spróbować odrobiny legendy (robią chwyty od lat '70 i nadal robią je w USA). No i klimaciku retro dodają te pierścienie na końcach jak w starym dobrym BMXie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Spoko Pany, ogarne nam zakup i darmową do kraju spedycję, dojdą jedynie koszta krajowej wysyłki z Paprykarzowa pod wskazany adres. Każdemu przysługuje miejsce na dwa małe fanty(typu gripy, pedały, mostek), gdyby zaś wystąpiła chuć na większe graty to mogę załatwić transport pudła za £20(do podzielenia między zainteresowanych). Płatność najchętniej na pejpal. Jest szansa że fanty wylądują pod Waszą świąteczną choinką ale tylko jeśli macie w planach jej eksponowanie do Trzech Króli Szczecin będzie mieć na Wigilię ale reszta - może być ciężko z wysyłką w tym gorącym "pocztowo" okresie! Reszta na Priv, wystarczająco napaskudzilim tutaj POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Genesis High Latitude LT w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wszystko ładnie, ale to 650b. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Być może kogoś zainteresuje taki przeceniony widelec od SingleBe, zdjęty z demo bajka:http://www.singlebe.com/singlebe-steel-rigid-fork-with-15mm-axle/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 1260 gramów?witamy w świecie kowadeł i kowadełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 grube "haki", oska, dluga sterowka; nie ma sie co dziwic... jezdzilby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 no jasne, salsa bez takiego mocowania osi, i bez przyciętej sterówki potrafi ważyć 1080 a za anorektyka nie jest uważana.Ja wiem, że to sprzęt do jazdy ciężkiej ale komfortu toto nie wróży żadnego (jeszcze te profile rur, i to łączenie w procę).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Powitoł Plus rurki po całości grube jak do zlewu, plus to że wystają ponad łącznik... A ramki robią takie zgrabne. p.s. Pewnie że by jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 no proca z przodu to juz skandaliczny skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Nie każdy lubi jeździć na uginającym się makaronie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Panowie, zestaw Ojciec + Syn http://allegro.pl/kona-hahanna-retro-mtb-marzocchi-easton-roox-i4815515222.html http://allegro.pl/ladny-rower-dzieciecy-kona-kola-26-rama-cr-mo-i4819224826.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 ta mała kona jeszcze nie poszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi