Mod Team adamos Napisano 17 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Z moimi starymi, koszykarskimi kolanami, to może ja się wogóle w temacie nie będę wypowiadał. Jedno niedawno naprawiane, ale generalnie oba do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Jak już tak narzekamy na starcze dolegliwości, to powiem wam, że jak na te przeciążenia których moje kolana doznały w życiu (piłka nożna grana tak, że często chodzić nie mogłem, jazda stritowa na bajku, dużo skoków, katowanie po parę godzin trików, siodełko nisko i robienie w tej pozycji po parędziesiąt kilometrów na wycieczkach, liczne uderzenia, w tym jedno bardzo niebezpieczne, gdy kolega kopnął mi w wyprostowaną nogę, dokładnie w kolano tak, że wygięło się w drugą stronę i tydzień nie chodziłem) to stwierdzam, że ta część ciała u mnie jest jedną z najmocniejszych i też nie jestem wiarygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Przyjdzie odpowiedni czas, kiedy to wszystko wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Przyjdzie odpowiedni czas, kiedy to wszystko wyjdzie ... nie mam wiele do stracenia i tak mój kręgosłup się już do niczego nie nadaje, ale liczę, że niedługo stworzą biomechaniczne protezy i jeszcze polatam po tym świecie na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 może dla rozluźnienia tych emeryckich klimatówtrochę "klasyki" od Rychtara..... ale za psi pieniądz A dla tych na columbusie i mufach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Kolor nawet taki "lekko rudawy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Cztery gwiazdki dla Anarchiusza za promowanie alkofiksów przed poniedziałkowym południem ...a z kuchenej półki: A tak poza tym to miłego tygodnia POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hehe, tym bardziej, że w głębokim PRL-u napoje rozluźniające można było zanabyć dopiero po 13-tej... A wracając do rozmaitych wątków poruszanych w tym temacie...Ostatnio było o "ewolucji" napędu SS i konwersji dwubiegowej, to proszę bardzo - taka oto ciekawostka...1903 Retro Direct Drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Adamos, a przypadkiem tego dwubiegu nie omawailiśmy na "nietypowym" i filmik jak facet pod górę pedałuje...do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Szczerze mówiąc, to sobie nie przypominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Mnie się coś wydaje, że taki wynalazek jest nawet u nas na forum, ale znaleźć będzie ciężko... JEST! http://www.forumrowerowe.org/topic/122571-rower-dziwadelko-retro-directhirondelle/ Edytowane 21 Lipca 2014 przez panSocjolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) geriatria, oddział aa, a na koniec wynalazki! kto wchodzi już stąd nie wychodzi Piękna sprawa z tymi dwoma biegami. Ja tylko się pochwalę, że wprowadziłem towarzystwo w błąd, to nie mimośród mi strzelał, a korba. Rozłożyłem, wyczyściłem, przesmarowałem i trzasków brak Przy okazji pochwalę truvative stylo, super patent z tą jedną śrubą na imbus, którą gdy się odkręca, to schodzi całe ramię i nic więcej nie trzeba robić, by rozłożyć korbę Prostota jest piękna. Edytowane 21 Lipca 2014 przez am400d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Typowo stalowe pytanko mam, jeśli w Krossie mam szerokość montażową piasty tylnej 135mm, to widełki wytrzymają jak wsadzę taką o szerokości 117mm? Czy to będzie już przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Podkładki dystansowe na oś i wszystko będzie śmigać jak trzeba, patent często stosowany w ostrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A jak oś jest tak krótka, że podkładki mogą niebezpiecznie zabrać możliwość pełnego dokręcenia nakrętek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 30 min temu ukradli mi rower jamis dragon 29 z pod Biedronki w Gdańsku na ul Dabrowszczakow. Rower miał rogi Mighty, nową kasetę, zielony bidon w czarnym koszyku. Dajcie znać jak coś. Fotki były w Galerii na 147 stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipps Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A czym miałeś rower przypięty, w jakich okolicznościach zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 30 min temu ukradli mi rower jamis dragon 29 spod Biedronki w Gdańsku na ul Dabrowszczakow. Rower miał rogi Mighty, nową kasetę, zielony bidon w czarnym koszyku. Dajcie znać jak coś. Będę się rozglądał, nie tylko na aukcjach.Mam nadzieję, że szybko odzyskasz swojego Smoka.A dla złodziejskiego nasienia - jedna kara: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A czym miałeś rower przypięty, w jakich okolicznościach zniknął? Rower był przypięty, nie było mnie 5 min (zakupy) i nie ma. Kamer brak, zgłoszone na Policji (dobre podejście mieli), no i rozsyłam wieść w Internetach. Będę się rozglądał, nie tylko na aukcjach. Dzięki Adamos. Lepszy opis i foto: http://postimg.org/image/g893xpqy7/ 31.07 po 17 godzinie ukradli mi rower STALOWY (b. mało takich) Jamis Dragon Sport 29 rozmiar ramy 19" z pod Biedronki w Gdańsku na ul Dąbrowszczaków. Rower miał rogi Mighty, nową kasetę, zębatkę z przodu 34 zęby, łańcuch, pedały SPD i z tyłu oponę Continetal Race King. Dajcie znać jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 skwarek2 jakiego zapięcia używałeś? i do czego przypiąłeś rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Apropo piast trzybiegowych i mojego problemu z dopasowaniem clickboxa od nexusa. Przymierzałem ostatnio w sklepie sam click box i widzę, że da się go spiłować w ostateczności, a jeśli nie to patrzcie, co wymyślono ciekawego dla ludzi nielubiących bawić się manetkami:link do filmu jak działa:https://www.youtube.com/watch?v=YKHcGP2eFLw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Sram ma cos takiego https://www.sram.com/sram/urban/products/automatix ponoc da sie podgiac sprezyne tak zeby przelaczalo sie pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipps Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja również przystępuje do grona steel is real :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No prosze nie dośc ze stal to jeszcze piasta plenatarna i to królowa tychże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 brooks, planetarka, stal - bije skromnością i elegancją. Pogratulował projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi