Mod Team anarchy Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 .. i rozmiarowo nawet chyba ok (19?) tylko coś ceny mi się z drugim koniakiem zielonym powaliłyhttp://www.ebay.co.uk/itm/Kona-Unit-29er-size-19-plus-new-geared-dropout-/111342584730?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item19ec89039a 350 funtów za uzywkę? nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mehow Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) 350 funtów za uzywkę? nieee przysiągłybym że jeszcze w środę była opcja kup teraz za 140 funtów...aaa to pewnie ta: http://www.ebay.co.uk/itm/Kona-Big-Unit-29er-size-19-plus-new-geared-dropout/111342623471 A krossik jedzie już do Poznania hłehłehłe Edytowane 9 Maja 2014 przez mehow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ja też bym przysiągnął się, że to właśnie stalówka była kole 140 funia, to nie może być grupowa fatamorganaDo Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Tak, ja też to widziałem jak wy, tę Konę zieloną, że była stalowa i tańsza, a teraz widzę jakieś absurdy tam. Oby Krossik długo służył. Ciekawe, czy ten sprzedawca rzeczywiście ma ich 50 sztuk, czy tak sobie fantasmorguje Będę śledził jego aukcje, już z ciekawości, bo jakością odpowiedzi raczej zniechęca do zakupu od początku naszego dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mehow Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ja też bym przysiągnął się, że to właśnie stalówka była kole 140 funia, to nie może być grupowa fatamorgana Do Poznania? wszystko jasne: HAVING 2ND THOUGHTS ON SELLING THIS FRAME HENCE THE NEW UNREALISTIC PRICE gość już nie bardzo chce się z nią rozstać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Gość, to jakiś pokręt, bo wystawił tę Konę też za 155 funtów: http://www.ebay.co.uk/itm/Kona-Big-Unit-29er-size-19-plus-new-geared-dropout-/111342623471?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item19ec899aef Sorki panowie, ten Unit jest w Aluminium :/ Edytowane 9 Maja 2014 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Sorki panowie, ten Unit jest w Aluminium :/ Z glinu to co najwyżej srUnit gość już nie bardzo chce się z nią rozstać ;-) może żona kazała pozbyć się "złomu" to wystawił:"popatrz Kochanie, no stoi, nikt nie chce kupić... ech " dobre dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Rambol ma rację. Big Unit był robiony ze scandium. Żeby ktoś czasem z rozpędu nie zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Orientujecie się, czy jakiś Polski producent ma plany wprowadzić do sprzedaży fajną ramkę stalową mtb pod 29 lub cały rower na niej postawiony, w najbliższym czasie? Bo chyba się odwracają od tego pomysłu, zamiast go kontynuować. Może NS ma jakieś plany, lub dartmoor? Mają potencjał, zagraniczną dystrybucję, schodziłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Zawsze możesz zastanowić się nad eccetriciem ns na rurkach tange. Piękna rama choć tylko pod 650b. Ale możesz zbudować sztywnikaka jak np mój 79 er, a teraz też np Lorda dokładnie na ramię NS. To naprawdę zacna idea;) Edytowane 9 Maja 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Przy obecnych cenach ns dużo bardziej podoba mi się opcja zakupu tego modelu: Ktoś z was miał przyjemność jeździć na tym modelu? Tu w fajnej cenie: http://www.winstanleysbikes.co.uk/product/58201/Genesis_High_Latitude_Horizontal_29er_2013_Frame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Lord Kazafaza ujeżdża i zdaje się że sobie chwali A cena naprawdę bardzo atrakcyjna, zwłaszcza, że na stronie Genesisa już tej ramki nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ha, miałem przyjemność i to aż tak wielką że po sprzedaży tejże ramy i kilkumiesięcznej separacji odkupiłem ją z powrotem od typka Nie pytaj... Otóż miałem ją zmontowaną jako singiel ze 120mm skoku: Jako sztywny singiel: A obecnie buja mnie osiem biegów i telepator na dziobie: Geo mi bardzo podchodzi - ma dosyć leniwy kąt główki, dosyć długą górurkę, jedynie do długości ogona można by mieć zastrzeżenia...ale od czego piły, palniki i inne takie! POZDRo-:ver (więcej fot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A jaką masz wielkość ramy i jakiego wzrostu jesteś, bo patrzcie w jakiej cenie ją znalazłem, teraz poważnie rozważam, tylko nie ma 17.5, więc zostaje mi 19, i nie wiem czy nie za duża:http://www.simpsoncycles.co.uk/product.php/3934/genesis-high-latitude-horizontal-frame-2013/9cf3677efabfa587a3484139514f4524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Dziadzia Gienek. Sorry Lordzie, nie mogłem się powstrzymać. @am400dChyba będziemy mieli z Tobą tutaj mały problem... Robienie przeglądu przez wszystko, co już było chyba nie ma większego sensu?Najtańszą i chyba najlepszą dla Ciebie opcją na obecną chwilę będzie zestaw: Inbred + CroMoto.No chyba, że jest inaczej i jednak Twój budżet jest inny od tego, który wstępnie założyłeś?Edyta: bo patrzcie w jakiej cenie ją znalazłem No chyba, że jeszcze ta Gienkowa opcja - taniej to już chyba nie znajdziesz... Edytowane 9 Maja 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ok, postaram się przeczesać ten temat uważniej. Co do zestawu z Inbred to ja nigdzie nie widzę tam (w sklepach) też rozmiaru 17/18, a ten genesis jest dużo ładniejszy i lżejszy pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Wagowo z pamięci: Gienek 20.5" - 2.6kg, Inbred 21" - 2.9kg. Ja mam 189cm z nogą ~86cm i największy ich rozmiar leży mi idealnie. Tutaj tabela geo w razie czego... Adamos: Dziadzia Gienek? Dobrze że nie Babcia Gienia czy inna Genowefa Pigva POZDRo-:ver p.s.: am400d: dla Twoich 183 centów poleciłbym 19"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A ja bym wzia 17,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ...a nie 15"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 No ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 no to kto staje w szranki o Wielkiego Wąsa? http://www.ebay.co.uk/itm/Ritchey-P-29-Frame-Wcs-Carbon-Forks-Headset-Seatpost-/121337999734?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item1c404ef176 I coś jeszcze dla prawdziwego Rumcajsa http://www.ebay.co.uk/itm/16-Kona-Honzo-29er-steel-hardtail-frame-long-travel-yelli-screamy-trans-AM-mtb-/360930465695?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item540921d79f Oraz dla miłośnika transformers po góralsku (tego sam bym chapnął gdyby..)http://www.ebay.co.uk/itm/18-Transition-Trans-AM-29-steel-long-travel-hardtail-frame-solaris-29er-cotic-/360930501571?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item54092263c3 kurcze.. weekendowy wysyp żelastwa w UKejowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Opcja z Ritchey kozacka, ale jak znam życie, zaraz się dogadają poza aukcją. Reszta ramek fajna, ale rozmiarowo nie pasuje mi jedna, a druga nie jest pod singla. Choć faktycznie perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 a czemu nie weźmiesz tego Gienka za 160 funtow? Toż to okazja jakich mało! rama ładna, kolorek paprykarzowy. marka przyzwoita. Nie rozumiem tego trochę..Aukcje wrzuciłem dla całego Towarzystwa, a nuż się który skusi.....Wąsatego można kupic w Pl za około 3100? czyli koło 500 funtów, ciekawe na ilu skończy się aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
am400d Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 W jednym sklepie apropo Gienka odpisali mi, że nie mają ich, szkoda, że dalej jest stan dodatni na stronce Teraz pytam w drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 @am400dPrzeglądaj też regularnie Classifieds na ST. Tam pojawia się sporo więcej ciekawych ofert niż na angielskim ebay'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi