kazafaza Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Endura tak na szybko, ale chyba Sock Guy też miał podobne...i na stronce o-O były..? Ed: No to na On-One ni ma, ale Sock Guy ma od groma zajefajnych skietek Edytowane 5 Grudnia 2013 przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ino te Lordzie są krótkie, a ja poszukuję do szkockiej co by mi kolan nie zawiało... ech...można dostać coś takowego (do Czarnej Kony Filipa hahah jak znalazł):A nawet takowe (coś dla .Kazika i jego Romana):czy nawet takie dla Morfisha i jego Czerwonego Smoka:no ale porządnej kraty "za" (lub chocby "pod") kolano za diabła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ...pozostają narciarskie Koniec OT pt.: " Romet czyli pretekst do szydełkowania skarpet" POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Koniec OT pt.: " Romet czyli pretekst do szydełkowania skarpet" e tam.... nudny jesteś panie Lordzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Chyba znalazłem! Dla golfiarzy: http://www.ebay.co.uk/itm/LONG-Argyle-Socks-Plus-Fours-Golfing-Wooster-/220817484839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a ja znalazłem dla koniarzy! i to w Pl i to nawet w cenie....http://www.salonjezdziecki.pl/product/Podkolanowki-meskie-cieple-w-romby-HKM-41-43/?id=307Końcówka ale już wiadomo jak szukać Bo tak w ogóle to nie ma jak bardzo kolorowe podkolanówki....:(kto się nie zgodzi? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hehe, zgadzam się... A takie damskie nawet lepsze będą, bo są dłuższe, za kolano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Taa idealne sa takie podkolanowki sam od dluzszego czasu szukam czegos takiego bo to i fajne i stylowe jak by nie bylo :], mozna kupic takie harcerskie podkolanowki ktore zakladasz na skarpete maja nawet taki pasek ktory trzyma stope jak w niektorych lycrach ale sa tylko czarne (takie mial chyba wlasnie Filip). Szukajmy :] Ale wieje! Edytowane 5 Grudnia 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jeżeli chodzi o takie, jak koleś na filmie, to na 98% widziałem takie 2 sezony temu w H&M. Tylko, że one wizualnie bardzo OK były, a jakościowo to wyrób z serii 'trzeci świat dla trzeciego świata'. Trochę inne kolorystycznie kraty: http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/sockguy-12-argyle-knee-high-socks/rp-prod83781 cieplutkie gumiaczki (w sam raz jak już Ksawery pójdzie wiać gdzie indziej) http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/sealskinz-mid-weight-knee-length-sock/rp-prod109154 No i last but not least kategoria leg warmers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Skarpety rządzą, ale nie wiem czy zwróciliście uwagę na technikę chłopaka? Całkiem, całkiem A już patrząc na zdjęcie, które wkleił kolega powyżej to stwierdzam, że mógłbym się zakochać Bo tak w ogóle to nie ma jak bardzo kolorowe podkolanówki....: (kto się nie zgodzi? ) Biorę w komplecie z tą panią Edytowane 6 Grudnia 2013 przez MartinH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Jak to mówią: "Stara miłość nie rdzewieje", i mam nadzieję że tym razem spełni się to co do joty... Jakiś czas temu złożony i objeżdżony Genesis High Latitude najpierw jako miękki singiel, potem jako sztywnioch został następnie podstępnie sprzedany celem zakupu inszego klamotu. Los jednak płata rozmaite figle i jakiś czas temu moja stara rama została wystawiona na sprzedaż z powodu braku użytkowania, a widząc przystępną cenę postanowiłem przemeldować HaeLa z powrotem na mój adres. Tym razem zaczynam od miękkiego singla, ale docelowo będzie mnie bujać osiem biegów na zadku. Nie mogąc się jednak doszczekać reszty gratów postanowiłem go złożyć "na szybko" i obadać czy faktycznie była to miłość czy tylko wakacyjny skok w blok Jeszcze bez hamulców o czym musiałem sobie głośno powtarzać podczas test-jazdy, ale czuję że ma potencjał ten dzikus...Niebawem ciąg dalszy! POZDRo-:ver Edytowane 11 Grudnia 2013 przez kazafaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ...czyli choroba nadal się pogłębia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Lepiej być zdrowo chorym niż chorze zdrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ...czyli choroba nadal się pogłębia..... Hehehe!! Dobrze ujete, ale chyba nawet o tym glosno nie musimy mowic Kazafaza - zeby kupic na powrot rame... jak krotko zyje, jeszczem nie poznal takiego elementa A swoja droga, mnie sie teh HL najbardziej podoba ze wszystkich. Oby sluzyl dluzej niz poprzednio. ...... In the meantime, podczas gdy Big Wig czeka na Polskie wakacje, pomaraczowa El Mariachi przeszla testy blotne na kilku jesiennych wyscigach. Jezdzi sie wybornie! Pozdrowienia dla forumowiczow i pozostaje mi zyczyc udanych, swiatecznych upgradow Ave stal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Esteta!Żeby końcówkę szlaufa ogrodowego dobierać .... do rączek na kierownicy......esteci - kto ich zrozumi ps: kąpiele błotne to my mieli na Stallovym (dawno nie było tego słowa na FR) no ale niektórzy chyba cykorem oblecieli ps2: śliczny ten Twój Grajek Kovalu ( ale Ty o tym chyba dobrze wiesz ) Edytowane 11 Grudnia 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41hz Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Orientuje się ktoś, gdzie w Berlinie lub Kolonii można Salsę dorwać? Szukam przez dr. Googla i wszystkie znalezione sklepy, chociaż kiedyś miały Salsy, teraz już ich nie oferują :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Ktoś tu kiedyś wspominał, że będzie polował na obniżki ram Inbeda w końcowce roku. No to jest okazja - tylko dzisiaj -20% na wszystkie ramy OnOne/Planet X z kodem UKALLFRAMES20. W kolejnych dniach kolejne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 serwus. Nie ma kto dzisiejszego kodu na oponki do on-one/planet-x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 UKTYRE15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dzieki po 100kroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie ma za co Jakby coś nie działało, możesz użyć linka http://on-one.co.uk/c/q/tyres_and_tubes?deal=UKTYRE15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Najlepszego stalowego w Nowym Roku! Niech to będzie rok Stali! A propos przeczuć - czyżby nowy stalowy projekt rodzi się gdzieś w zaciszu desek kreślarskich Anarchego? Wszystkiego Dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ciiiiiicho Macieju, bo moja Małżonka usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Wybaczcie koledzy za nietypowe pytanie, ale szukając dla siebie tego jedynego 29era natrafiłem na dostępnego w moim rozmiarze 15" Jamis Dragon Sport 29er. Czy dobrze wnioskuję, że cro-mo lepiej wytrzyma moje 108 kg niż amelinium? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 tiaaaa, ale w siódmym ...dziesiątym roku użytkowania poważnie.... stal dużo dłużej utrzymuje swoją sprężystość i "świeżość" w porównaniu do alu. Jak to mówią - alu szybko się starzeje. Pytanie tylko czy interesuje Cię 7 lat jazdy tym samym rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi