Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (jak Adamos się nie wycofa to jest nas czterech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Koledzy ja na razie, jak już pisałem anarchiuszowi jestem na 50/50% - ze względu na wcześniej planowaną imprezę w tym terminie. Jeśli uda mi się wyrwać, to mogę po drodze zabrać w kombiacza kolegę Maciejasa i jego stalove (jeśli oczywiście zechce i będzie leciał z Bydzi, a nie z Wrocławia ).Nie sprawdzałem połączeń PKP-u do Paprykarzowa, ale to może być niestety całodzienna podróż z kilkoma przesiadkami...Będę informował na bieżąco. Edytowane 31 Października 2013 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Adamos, tylko Własne Chrzciny są w stanie Cię wytłumaczyć! Zabranie kogoś po drodze - pomysł nie glupi a i taniej wyjdzie ode łba. No i rowerów nabrać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Przymarudzę: można by jako danie główne Bukową na dzieńdobry z ogniskami, konkursem pieczonej dętki i takimi tam, a Wkrzańską na deser? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Przymarudzę: można by jako danie główne Bukową na dzieńdobry z ogniskami, konkursem pieczonej dętki i takimi tam, a Wkrzańską na deser? (to jak nie przymierzając zakosztować nagiej kobiety a na koniec po rączkach całować.... )No ale pewnikiem "da się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jezdzilem, morda nadal mi sie usmiecha :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (teraz to "Ci się usmiecha" ??? ja to INACZEJ pamiętam hehe)teraz będzie koleżeńsko, lajtowo i jak błoto po pachy to nawet spacerkiem, i tak zalecam nastawić psychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mialo byc jezdzilem przed chwila rometem, morda nadal mi sie usmiecha! :] Ale na mysl o tej wyprawie w Bukowa tez mi sie usmiecha ladne tereny takie tam, sarny skaczace :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mialo byc jezdzilem przed chwila rometem, morda nadal mi sie usmiecha! :] FOTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mam jeszcze nie ucieta sterowke w weekend to skoncze i wrzuce zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Adamos, Anarchy et al. Już spieszę z wnioskiem urlopowym w kierunku mojej Rodziny. Dam znać, jak przejdzie akceptacje (lub nie). Co do transportu - dzięki za ofertę, pewnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Pany, a Wam to się miejsce na takie pogaduchy nie pomyliło???? Jak się chcecie umawiać, to zapraszam gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Durnykocie a co Ty tu robisz? Toż to od długiego czasu temat do właśnie takich rzeczy. Bardzo Was proszę Adminy - nie ruszajta nam tego bajzlu. To jest temat "pretekst do dyskusji o stali" łącznie z "jak uSTALić gdzie STAL scalić" ps: było o winie rowerowym, o rowerach nie koniecznie na 29", o wcześniejszym TKS-ie a tu nagle takie HALO?! ps2: no chyba, że Któremu się chce przerzucić to do nowego wątku o jakimś pokracznym tytule w stylu "Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców" Edytowane 31 Października 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Durnykocie a co Ty tu robisz? Czytam, oglądam, zazdraszczam... Bardzo Was proszę Adminy - nie ruszajta nam tego bajzlu Jakieś argumenty proszę. ps2: no chyba, że Któremu się chce przerzucić to do nowego wątku o jakimś pokracznym tytule w stylu "Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców" Taaa, jasne... i pojawi się kolejny temat opanowany przez Ivana "NienawidzęSpecófuj" , StalowegoAnarchiego ,Lorda Kazafazazafazego oraz Admaskiego Adamosa Newer!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Czytam, oglądam, zazdraszczam... pakuj manatki i przyjeżdżaj byłby to dla mnie zaszczyt gościć Cię u siebie (powaga) Jakieś argumenty proszę. wystarczy spojrzeć na statystyki działu 29er, tylko galeria ma więcej wpisów, 21 obserwujących, no i "rometowy" jest chyba teraz najdłużej ciągniętym tematem (co tak w ogóle każe zastanowić się na ideą "porządnego" i "czystego" forum dla tych "z zewnątrz") Taaa, jasne... i pojawi się kolejny temat opanowany przez Ivana "NienawidzęSpecófuj" , StalowegoAnarchiego ,Księcia Kazafazazafazego oraz Admaskiego Adamosa zawsze możemy zacząć "pomagać" w tematach o cubach, radonach czy meridach (ups...) całusy :* Edytowane 31 Października 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Forum dla ludzi, bo inaczej temat się znudzi Stalowo powiedziane. muszę sprawdzić samoloty do Szczecina macie dla mnie jakiego welocypeda na miejscu żebym tylko pedały i siodło przywiózł? To jedyny wątek który w zasadzie patroluje, bo jako dziadek pionier 29 cali w Polsce w nosie mam te lakierowane sprzętowe tematy Okołorometowy temat to nasze eldorado i jest dobrze ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 itr - mam sztywnego singla staLOVEgo(a jakże;), 32x14T ale mam 16T i 18T w razie potrzeby...20,5" POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 31 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Itr, jak się sprężę to może uda mi się poskładać rower kumpla Arka - 79erowego Unita - pożyczy bez problemu ps: KazaFaza - jak pożyczysz "Gówno na Śniegu" to czym sam pojedziesz? Ogórem? Edytowane 31 Października 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Titus'em...Aha, właśnie zrozumiałem że będę wykluczony z udziału w takim razie i będę się musiał wlec pięć metrów za Resztą i się nie odzywać? W sumie teoretycznie Ogór pozostaje opcją - koła i napęd ss mam, resztę szpeju też powinienem posiadać/przekładać...obaczymy co to wyjdzie! POZDRo-:ver p.s.: itr, propozycję swą podtrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja chętny na mini zlot jeżeli mnie ktoś, odbierze z PKP Paprykarzowa Głownego 22.10 o 22.22 , przekima, wytarga po tamtejszych trenach i odstawi na PKP 24.10 po 17. Nie mam planów na ten weekend październikowy, a nowe mordy poznać i tereny objeździć, why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Tak sobie popatruję na te wpisy przeróżne i pytanie mam takie : Czy "Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców" obejmuje swą formułą szlachetne stopy amelinium (w odniesieniu / nawiązaniu do Odmieńców) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ciecie giecie noca, prawie skonczony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Kazik - patrząc na to powyżej czy zdjęcia z Puszczy Wkrzańskiej myślę, że chyba zostaniesz "naszym" fotografikiem rowerowym Ja się do Ciebie zgłosic będę musiał jak Gojira stanie na łapach.Marku - serwus - jak by nie było na TKSie też jakieś glinominium się wkradło (a nawet nam szefowało na trasie) więc ciężko było by mnie powiedziec "nie" Ale bacz na to iż historyzująca to trasa nie będzie Skwarku - naturliś, że Ktoś Cię odbierze - czy to Kazafaza (jak już będzie a ma blisko do dworca) czy też ja. Żaden problem.Przy okazji można by skrobnąc do Pandy - nie dośc, że ładnie by nam wypełnił kolekcję swoim Singularem (no no) to z 3miasta i może z kimś się na PKPie załapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Pięknie, Pany, w takowym razie zakładamy osobny temacik, coby się na nas gromy nie posypały z mod'góry za podkradkę tematu POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazik80 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2013 przez kazik80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi