Skocz do zawartości

[rower] Romet 29er, czyli pretekst do dyskusji o stali

Wiewiór

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Koledzy ja na razie, jak już pisałem anarchiuszowi jestem na 50/50% - ze względu na wcześniej planowaną imprezę w tym terminie. :confused: 
Jeśli uda mi się wyrwać, to mogę po drodze zabrać w kombiacza kolegę Maciejasa i jego stalove (jeśli oczywiście zechce i będzie leciał z Bydzi, a nie z Wrocławia :)).
Nie sprawdzałem połączeń PKP-u do Paprykarzowa, ale to może być niestety całodzienna podróż z kilkoma przesiadkami...
Będę informował na bieżąco.

Edytowane przez adamos

• Mod Team

Przymarudzę: można by jako danie główne Bukową na dzieńdobry z ogniskami, konkursem pieczonej dętki i takimi tam, a Wkrzańską na deser?

(to jak nie przymierzając zakosztować nagiej kobiety a na koniec po rączkach całować.... )

No ale pewnikiem "da się".  

• Mod Team

Durnykocie a co Ty tu robisz? :)
Toż to od długiego czasu temat do właśnie takich rzeczy. Bardzo Was proszę Adminy - nie ruszajta nam tego bajzlu. To jest temat "pretekst do dyskusji o stali" łącznie z "jak uSTALić gdzie STAL scalić"  :)

ps: było o winie rowerowym, o rowerach nie koniecznie na 29", o wcześniejszym TKS-ie a tu nagle takie HALO?! 
ps2: no chyba, że Któremu się chce przerzucić to do nowego wątku o jakimś pokracznym tytule w stylu "Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców"

Edytowane przez anarchy

• Mod Team

Durnykocie a co Ty tu robisz?

Czytam, oglądam, zazdraszczam...

Bardzo Was proszę Adminy - nie ruszajta nam tego bajzlu

Jakieś argumenty proszę.

ps2: no chyba, że Któremu się chce przerzucić to do nowego wątku o jakimś pokracznym tytule w stylu "Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców"

Taaa, jasne... i pojawi się kolejny temat opanowany przez Ivana "NienawidzęSpecófuj" , StalowegoAnarchiego ,Lorda Kazafazazafazego oraz Admaskiego Adamosa

Newer!!!!

• Mod Team

Czytam, oglądam, zazdraszczam...

pakuj manatki i przyjeżdżaj :) byłby to dla mnie zaszczyt gościć Cię u siebie (powaga)

Jakieś argumenty proszę.

wystarczy spojrzeć na statystyki działu 29er, tylko galeria ma więcej wpisów, 21 obserwujących, no i "rometowy" jest chyba teraz najdłużej ciągniętym tematem (co tak w ogóle każe zastanowić się na ideą "porządnego" i "czystego" forum dla tych "z zewnątrz")

Taaa, jasne... i pojawi się kolejny temat opanowany przez Ivana "NienawidzęSpecófuj" , StalowegoAnarchiego ,Księcia Kazafazazafazego oraz Admaskiego Adamosa

zawsze możemy zacząć "pomagać" w tematach o cubach, radonach czy meridach (ups...)

całusy :*

Edytowane przez anarchy

Forum dla ludzi, bo inaczej temat się znudzi  :) Stalowo powiedziane.

muszę sprawdzić samoloty do Szczecina :)  macie dla mnie jakiego welocypeda na miejscu żebym tylko pedały i siodło przywiózł?

To jedyny wątek który w zasadzie patroluje, bo jako dziadek pionier 29 cali w Polsce w nosie mam te lakierowane sprzętowe tematy :) 

Okołorometowy temat to nasze eldorado i jest dobrze ,,,

Titus'em...Aha, właśnie zrozumiałem że będę wykluczony z udziału w takim razie i będę się musiał wlec pięć metrów za Resztą i się nie odzywać? ;)

W sumie teoretycznie Ogór pozostaje opcją - koła i napęd ss mam, resztę szpeju też powinienem posiadać/przekładać...obaczymy co to wyjdzie!

POZDRo-:ver

p.s.: itr, propozycję swą podtrzymuję  :)

• Mod Team

Kazik - patrząc na to powyżej czy zdjęcia z Puszczy Wkrzańskiej myślę, że chyba zostaniesz "naszym" fotografikiem rowerowym :) Ja się do Ciebie zgłosic będę musiał jak Gojira stanie na łapach.
Marku - serwus - jak by nie było na TKSie też jakieś glinominium się wkradło (a nawet nam szefowało na trasie) więc ciężko było by mnie powiedziec "nie" :)
Ale bacz na to iż historyzująca to trasa nie będzie ;)
Skwarku - naturliś, że Ktoś Cię odbierze - czy to Kazafaza (jak już będzie a ma blisko do dworca) czy też ja. Żaden problem.

Przy okazji można by skrobnąc do Pandy - nie  dośc, że ładnie by nam wypełnił kolekcję swoim Singularem (no no) to z 3miasta i może z kimś się na PKPie załapie.