Skocz do zawartości

[rower] Merida Ninety Six 3000D :)

EpicPoznan

Rekomendowane odpowiedzi

Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały.

Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem.

Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło.

Generalnie bez szału, wygląda pospolicie.

Safian ma ciekawszy pomysł na swoją 96.

• Mod Team

Bardzo mi się podoba zestawienie kolorystyczne Nokonów z egipskimi motywami w mieszkaniu. Poduszki pod kołami również niczego sobie.

Rower bez odchyłek na plus czy na minus .Taka typowa Merida. Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały. To go dyskwalifikuje w zupełności.

Te poduszki pod kołami....

Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały.

Te poduszki pod kołami....

A dla mnie to jest najlepszy kolor :) (moja Meridka One-Twenty też jest tej maści i jest piękna!!)

A te poduchy to naprawdę patent godny Faraonów :closedeyes:

• 2 tygodnie później...

Ładny kolor, ale przy twoim wzroście mogłeś pokusić się o większe koła. No, chyba że już spróbowałeś i nie podeszło.

Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały. Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem. Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło. Generalnie bez szału, wygląda pospolicie.

Nie wiem po co piszesz w takim tonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...