EpicPoznan Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Oto moje maleństwo, rozpiskę wrzucę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały. Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem. Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło. Generalnie bez szału, wygląda pospolicie. Safian ma ciekawszy pomysł na swoją 96. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Myślę, że chodzi o zaspokajanie swoich potrzeb i ten rower moje zaspokaja w 80% czyli całkiem dobrze. Rurki będą inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Moim skromnym zdaniem to fajny rower na odpowiednim miejscu. Tylko ta skórzana kanapa powinna być dobrze wypastowana pod taki i inny sprzęt. Jeżeli rowerem nie jeździsz w zimie to najlepsze miejsce dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Bardzo mi się podoba zestawienie kolorystyczne Nokonów z egipskimi motywami w mieszkaniu. Poduszki pod kołami również niczego sobie. Rower bez odchyłek na plus czy na minus .Taka typowa Merida. Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały. To go dyskwalifikuje w zupełności. Te poduszki pod kołami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ciekawe otoczenie dla roweru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tak naprawdę to rower godny faraonów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pozwalasz zeby rower panoszyl ci sie na kanapie? Ja mojego psa zganiam. A co do skladania kilku(nastu) rowerow - co w tym niby niemoralnego? Ja uwazam sie w tym wzgledzie za krancowo nienormalnego i dobrze mi z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit98 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Świetny rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały. Te poduszki pod kołami.... A dla mnie to jest najlepszy kolor (moja Meridka One-Twenty też jest tej maści i jest piękna!!) A te poduchy to naprawdę patent godny Faraonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ładny kolor, ale przy twoim wzroście mogłeś pokusić się o większe koła. No, chyba że już spróbowałeś i nie podeszło. Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały. Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem. Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło. Generalnie bez szału, wygląda pospolicie. Nie wiem po co piszesz w takim tonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.