lukkas Napisano 15 Lutego 2006 Napisano 15 Lutego 2006 witam. tak jak w tytule - kupielm uzywane manetki sram rocket, i nie mam koncepcji jak zamontowac do tego linke moglby mnie ktos naprowadzic?
skrzynia Napisano 15 Lutego 2006 Napisano 15 Lutego 2006 Obok cyferek 8/9 jest taka gumowa zaślepka - musisz ją odgiąć, ustawić 9 na manetce, a potem wsadzić tam końcówkę linki i przewlec ją przez manetkę Tu jest PDF ze strony srama: http://www.sram.com/_media/techdocs/SL_X0_...ck_Att_1_03.pdf
MIC Napisano 15 Lutego 2006 Napisano 15 Lutego 2006 Nie wiem jak sramowskie manetki dokladnie wygladaja bo na zdjeciach tego nie widac. Ale byc moze jest tak jak w shimano(razcej na pewno). Po przeciwnej stronie miejsca w ktorym wchodzi linka do manetki powinna byc srubka (w shimano plasikowa) ktora sie odkreca i wklada od tej strony linke. Wtedy opiera sie ona na tym walcu na koncu linki. Mysle ze w sramie jest podobnie Ehh skrzynia mnie uprzedzil ale jednak dobrze myslalem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.