JaniszMTB Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witajcie! Mam do zaoferowania oddzielne kanały na TS3 dla fanów rowerów i użytkowników tego forum. Kanały są w 100% darmowe i bez ograniczeń slotów. Może by się coś takiego przyjęło wśród użytkowników i administracji. Oczywiście Moderatorzy i Admini dostaną odpowiednie rangi na TS. Komunikator: TeamSpeak 3.0.x Adres servera: ls-world.pl Proszę się nie zrażać się do servera, taki adres bo to TS portalu z dodatkami do gry LS11 i 09. Jest możliwość korzystania z tego TS na potrzeby forum wiec warto zaproponować, oczywiście na TS obowiązują zasady netykiety i w oddzielnych kanałach tematycznych można wprowadzić swój własny regulamin z którego można rozliczać użytkowników i egzekwować kary. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 O zapomniał bym, jeśli zły dział proszę o przeniesienie, zbytnio nie wiedziałem gdzie zamieścić temat więc zawiesiłem w tym dziale bo w końcu to zalezy od załogi FR.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.