topol Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 W 2012 roku udaje się w maju w góry Izerskie.Jeśli ktos posiada ślady /traki/ z własnych wypraw rowerowych po tych okolicach chętnie skorzystam z jego pomocy. ( GARMIN ) Wiem,że nie wszędzie rowerem da się wjechać,więc z tąd stąd ma prośba.Chcę uniknąć pieszych wspinaczek i nierównej walki z gruntem z rowerem na plecach. Wykorzystać chcę bowiem czas najlepiej jak się da w siodełku. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomassekk Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jeśli będziesz miał konkretny termin wyjazdu, możesz się odezwać na PW, możemy wyskoczyć razem. W Izery mam rzut beretem, choc trackow nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbynianx Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 http://www.bikebrother.com/ride-list.sys Wpisz w wyszukiwaniu bikera o nazwie "zbynianx" Znajdziesz tam kilka tras z gór izerskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Izery nie są zbyt trudne. W Szklarskiej można zaopatrzyć się w mapkę, a sieć szlaków rowerowych jest świetnie oznakowana. Wiele tras znam, ale w głowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.