topol Napisano 13 Grudnia 2011 Napisano 13 Grudnia 2011 W 2012 roku udaje się w maju w góry Izerskie.Jeśli ktos posiada ślady /traki/ z własnych wypraw rowerowych po tych okolicach chętnie skorzystam z jego pomocy. ( GARMIN ) Wiem,że nie wszędzie rowerem da się wjechać,więc z tąd stąd ma prośba.Chcę uniknąć pieszych wspinaczek i nierównej walki z gruntem z rowerem na plecach. Wykorzystać chcę bowiem czas najlepiej jak się da w siodełku. Dzięki
tomassekk Napisano 13 Grudnia 2011 Napisano 13 Grudnia 2011 Jeśli będziesz miał konkretny termin wyjazdu, możesz się odezwać na PW, możemy wyskoczyć razem. W Izery mam rzut beretem, choc trackow nie posiadam.
zbynianx Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 http://www.bikebrother.com/ride-list.sys Wpisz w wyszukiwaniu bikera o nazwie "zbynianx" Znajdziesz tam kilka tras z gór izerskich.
Gość sworks Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Izery nie są zbyt trudne. W Szklarskiej można zaopatrzyć się w mapkę, a sieć szlaków rowerowych jest świetnie oznakowana. Wiele tras znam, ale w głowie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.