Skocz do zawartości

[oświetlenie] SolarForce L2P 750lm Cree XM-L - czy ktoś ma lepszą?

sardonista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też dodam od siebie parę słów na temat Solarforce'a od Greg'a . Latarka robi wrażenie nie tylko swoim solidnym wyglądem ale także wydobywającym się z niej światłem. Jadący z przeciwka rowerzysta lub auto potrafią się zatrzymać i puścić wiązkę niecenzuralnych słów odnośnie jasności w trybie 100 %. Także odradzam używania tego trybu w ruchu miejskim :) . Do latary posiadam ogniwo Panasonic'a o pojemności 3100mAh co w zupełności wystarcza na światło w trybie 100 % przez 2 godziny. Także mogę z pewnością polecić Solara i nie żałuję ani jednej złotówki. Dodam, że robię bardzo dużo kilometrów po zmroku, w ciężkim terenie.

Napisano

Latarka robi wrażenie nie tylko swoim solidnym wyglądem ale także wydobywającym się z niej światłem. Jadący z przeciwka rowerzysta lub auto potrafią się zatrzymać i puścić wiązkę niecenzuralnych słów odnośnie jasności w trybie 100 %.

Dlatego dobrze mieć lampkę rowerową gdzie można takiemu %^*$ z latarką dopalić realne 1000+ lumenów i oświecić w zakresie nieoślepiania :icon_cool:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...