Skocz do zawartości

[rower] Curtis - kto jest producentem?

mikkim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Szukałem w sieci, ale nie mogę znaleźć informacji kto jest producentem rowerów Curtis. Interesuje mnie Curtis city. Ponieważ mam 197 cm szukam roweru trekkingowego z ramą powyżej 20". Ten ma 22,5". Szukam informacji o jakości tej marki. Rower wygląda solidnie. Jest wygodny. Jeśli ktoś coś wie o tej marce to proszę o informacje.

Napisano

Regulamin, punkt 2i.

Zdecydowanie ten. U mnie same równiny. Jeździłem na takim i mi się spodobał. Kiedyś miałem hexagona 7, ale odkąd przejechałem się takim jakoś wbił mi się do głowy i postanowiłem mieć takiego. Nie wiem czy to nie jest jakaś tandeta. Z drugiej strony wszystko prezentowało się bardzo dobrze. Pomimo mojej wagi ( 98kg) zawieszenie pracowało znakomicie. Sram s7 też rewelacja. Jeżdżę 50/50 las i miasto. Nie skaczę i nie wykonuję trików rowerowych. Typowa turystyka.

Napisano

Nie rozumiem co w tym śmiesznego.

Nic. Niemczycki jest właścicielem firmy "Curtis" która zajmuje się produkcją podzespołów do telewizorów.
Napisano

Szukałem na Niemieckich stronach i nic. Wygląda na firmę krzak i raczej produkt przeznaczony do sprzedaży w markecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...