netta1987 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ktoś jeździł na nowych modelach krossa chodzi mi o fulle do xc/matatonu ciekawi mnie praca zawiechy i geo bo na stronie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Raczej tylko Bikeboard. Poświęcili im niedawno szerszy artykuł, tyle że wersji przedprodukcyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Tu jest małe co nieco http://portal.bikeworld.pl/rower/artykul:a15/8648/Earth+2.0+-+full+od+Krossa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Na temat pracy zawieszenia chyba więcej wywnioskujesz z testu w bikeboard o którym wspomina Sol - http://testy.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,kross-full-xcm-prototyp-2012 Geometrię znajdziesz w katalogu PDF - jak wejdziesz na www.kross.pl to jest do ściągnięcia w prawym dolnym rogu. Miałem okazję pouginać trochę Eartha na targach w Kielcach, robi naprawdę dobre wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 tak naprawdę po za wagą to brzmi jak marketing w czystej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeks23 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No tak, trudno uwierzyć że jest taki fajny;P Na opinie użytkowników, wiadomo dlaczego, będzie trzeba jeszcze poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 tak naprawdę po za wagą to brzmi jak marketing w czystej postaci Dlatego też zasugorwałem test w bikeboard który wydaje mi się ma mniej marketingowej papki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.