MokryxD Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam! Mieszkam w Oleśnicy, chciałbym w sezonie 2012 pojeździć więcej po lasach bo asfalt trochę już mnie nudzi i tyle tych samochodów. Latem jeżdżę codziennie. Proszę o podanie jakiś propozycji tras w okolicznych lasach, najlepiej sprawdzonych. Nie chce mi się prosić kogoś żeby podwiózł mnie samochodem na jaką trasę bo to bez sensu. Myślę że trasa do 30 km na początek będzie dobra. Jeżdżę głównie XC, ale w głębszy teren też się zapuszczałem. Mogą być też trasy bardziej zjazdowe, ale bez przesady bo mój sprzęt może nie dać rady. Myślę że to było by na tyle Pozdrawiam MokryxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeson Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja mieszkam w Twardogórze i koło mnie jest lasów pod dostatkiem, śmiało można pośmigać cały dzień nieoglądając asfaltów. Jakbyś kiedyś miał ochotę pojeździć daj znać ułoże jakąś traskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dzięki kolego za info, jak będę miał czas to się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.