Grand231 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam chciałbym poznać waszą opinię odnośnie kierownicy BBB wymienionej w tytule - link . Zważywszy na wagę jest to aluminium połączone z karbonem, czy według was ta kierownica będzie wytrzymała?, mam okazję kupić ją w cenie dużo niższej niż sklepowa stąd moje pytanie?. Aha no i czy dam radę zamontować rogi do tej kierownicy?. Wypowie się ktoś?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numerouno Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 180 gr to niezłe kowadło .jesli kiera to alu pokryte karbonem to karbon jest tylko dla poprawienia wyglądu chyba. wolalbym full alu albo full carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Waga realna jest zgoła inna kierownica waży w okolicach 150 gram. Chodzi mi o stricte jej wytrzymałość oraz czy można montować na niej rogi?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.