KubusBdG Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam. Było to bardzo dawno, lecz postanowiłem założyć ten temat. Miałem 7 lat. Tata kupił mi rower marketowy grand. Cieszyłem się jak głupi. Dwa tygodnie później, jeździłem z kolegami na dworze. Był jakiś ciemniejszy typ w koszuli. Podszedł do mnie, powiedział fajny miałeś rower i mi go ukradł... Cham jakich mało... Rower był czarny z żółtymi elementami. Podobny do tego. http://allegro.pl/grand-b250-z-kross-i1982506063.html Wiem, że szansa na odnalezienie go jest w 0,5%. Lecz postanowiłem spróbować, bo nasza policja nic sobie z tego nie zrobiła... Amortyzator był ZOOM, przerzutki Shimano, Nic więcej o nim nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A teraz ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubusBdG Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 12 lat. A co? Wiem bardzo późno o tym informuje, o ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Bo 5 latach to nie wiem jaki sens widzisz w napisaniu tego posta. Jedyne ciekawe to sposób kradzieży, a jeśli chcesz coś wskórać po takim czasie to zapomnij. Rower już może od dawna nawet nie istnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Podszedł do mnie, powiedział fajny miałeś rower i mi go ukradł... Jak to? Podszedł zabrał Ci rower i poszedł?Btw złodziej na rowerach się nie znał, jeśli powiedział, że masz fajny rower.Teraz po 5 latach to jedyne co możesz zrobić to powspominać ten rower.W zasadzie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Może złodziej przez ten rower stracił zęby, a ty masz przynajmniej całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubusBdG Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Może. Napisałem ten temat, tak dla informacji, że ten złodziej, może jeszcze grasować. Podszedł. Fajny miałeś rower, i mnie z niego zrzucił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pewnie budzi się raz na 5 lat i grasuje. Będę miał się na baczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubusBdG Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Boże... O co wam chodzi. Może on CAŁY CZAS, a nie tylko teraz kradnie. Może to jego fucha i tylko kradnie do dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wystarczy. Kolega założył temat zgodnie z regulaminem forum. Miał do tego prawo, więc nie wiem po co są te głupie komentarze. Fakt, że sprawa już jest przedawniona, ale... dajcie już mu spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ok, to ja zamykam. Jeśli ktoś natknie się na rower Kubusia, albo faceta który go z niego zrzucił to niech koniecznie da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi