Biker_Maras Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam. Drodzy Moderatorzy mam pewną prośbę/propozycję abyście zmienili nieco dział "Kluby rowerowe". Otóż czy mogłoby być tak: 1. Wchodzimy do działu "Kluby Rowerowe" tak jak teraz czyli w gł. menu na ostatniej zakładce. - OK 2. Po wejściu widzimy każdy klub mający swój dział np: Gary Fisher MTB Club -> Klik -> Tematy klubu GF 3. Myślę dzięki temu forum by się niezaśmiecało ponieważ każdy klub miałby tematy u siebie a nie porozrzucane po dziale "Kluby Rowerowe" Panowie było tak niedawno i było w miare OK tylko zabrakło 1. punkty. Proszę rozważyć moją propozycję. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 tez sie pod tym podpisze, czasami chcialoby sie poruszyc temat dot. konkretnie klubu, czy danej marki, ale nie ma jak, bo w jednym watku (jak to jest obecnie) za duzy smietnik by sie zrobil. Z szacunkiem BikerFG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mysle ze to jest całkiem dobry pomysł, solidaryzując sie z reszta tutaj zgromadzonych POPIERAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Tjjaaaaa, to by było dobre, też uważam to za dobry pomysł... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 trzeba zmienić temat na [prośba] Nasi administratorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 no pomysł bardzo dobry, moze i troche bedzie z tym roboty, ale na pewno wiele to ułatwi, jestem w 100% za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biker_Maras Napisano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ok, Jak ktoś może niech zaradzi z nazwą tematu, soooory popełniłem mistake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 14 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 zmieniłem dział i nazwę tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Lutego 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 sluchajcie, bylo tak na początku... nie pasowało. Znowu zmieniać? Nie! Trudno. Albo tak, albo tak. Jak chcecie napisać temat z danego klubu to walnijcie w klamrze nazwe klubu a potem swoj temat. Bedzie po klopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.