Skocz do zawartości

[max 1300zl] mtb / xc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Waga 55 wzrost 182. Zastanawiam sie nad hexagon f5 a kross level a1 tylko ,ze tego ostatniego juz praktycznie nigdzie nie ma ,a po swietach chce juz kupic :) czy moze jakis zupelnie inny ? Jazda po lesie raczej utwardzonych sciezkach czasami w blocie. z blokowanym amortyzatorem i jaka rama dla mnie

Napisano

Na Twoje wymagania kross F5 w zupełności wystarczy.Jesteś dość wysoka,więc rama L byłaby dobra.Najlepiej jednak się osobiście przymierzyć do roweru.

Napisano

Czy hexagon f5 2011 ma blokade skoku i czym sie rozni ? Mianowicie plusy i minusy tego roweru.

Kross A1 ma blokadę skoku widelca,Hexagon F5 tej blokady nie ma.Cały osprzęt pozostały jest porównywalny w obu rowerach.Hex F5 to model na 2012r.,więc użytkowniczek można chyba policzyć na palcach jednej ręki.Nowa rama w F5,raczej przemawia za tym modelem.Rama to serce roweru,jak jest lipna,najlepszy osprzęt nie pomoże.

Napisano

Z wyglądu jest całkiem ok. Dzięki za wszystko. Mam tylko jeszcze 2 pytania odnośnie tego rowerku: czy da się zamontować jakieś błotniki(jeśli tak prosze o link do nich cena max 100 zł) i na jaki amortyzator mozna by bylo zmienic blokowany po jakims czasie od kupna(tez jakies linki) rower kupie po swietach na miejscu mam nadzieje,ze sprawdzi sie :)

Napisano

c

Duży wybór amortyzatorów masz na stronie eurobike.pl błotniki na centrumrowerowe.pl(widzia łem nawet białe "Hamer" bodaj).Linków nie udaje mi się wkleić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...