Skocz do zawartości

[Chrzanów] Szukam kogoś z okolic

Zonk

Rekomendowane odpowiedzi

było fajnie sporo osób ze 300 było

Jak przyjechałem na parking basenu nagle wszyscy się lampią na mnie i było słychać ciągle "Hexagon V3" nie wiem o co im chodziło przecież mój hexagon v3 to zwyczajny "składak" nie rozumiem tej reakcji xD ale mniejsza o to.

Jechałem z przodu dzieciaki jak zawsze myślą że na rajdzie trzeba zdobyć 1 miejsce (ale nie o t tu chodzi) no jak to dzieciaki rura do przodu przez takie głupie zabawy było trochę wypadków.

Kilka razy ktoś mi wjechał w koło lub mnie zepchał na kogoś ale ja nie doprowadzałem na szczęście do wypadków (trzymałem cały czas palce na klamkach bo wiem jak takie rajdy wyglądają) a ciężko jest jechać w 4 koło siebie trasa była fajna przez groble na libiąż i znów groble i meta na basenie.

Była grochówka wojskowa "mniam" ale nie jadłem bo jak zobaczyłem kolejke to wolałem zjeść "kajzerki"

Był konkurs żówiej jazdy (nie brałem udziału) no i losowanie nagród najpierw pocieszenia (wylosowano mnie xD ) no i losowanie nagrody głównej czyli roweru na tym losowaniu mnie już nie było bo pojechałem po odebraniu nagrody pocieszenia do domu

Dostałem 2 opaski odblaskowe i licznik z 4 funkcjami xD przynajmniej na razie nie muszę kupywać.

Podsumowywując:

Był to pierwszy mój rajd od 6 lat (miałem przerwe od takich imprez brak chęci)

Było fajnie pogoda dopisywała

czekam na kolejny :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...