demek Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 moze sie porwiemy ekipa odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 to fajnie może Adi pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Przypominam 26 maja odbędzie się rajd z okazji Dnia Dziecka o godz. 9:00 start: Basen Kąty meta Basen Kąty Trasa: ok 20km Ktoś się wybiera? Bo ja na bank ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja sie nie wyrobie...moze na 10 ale to ciut za pozno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja zostałem bez tylnego koła, przynajmniej do godziny 11 dzisiaj, więc rajd odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 było fajnie sporo osób ze 300 było Jak przyjechałem na parking basenu nagle wszyscy się lampią na mnie i było słychać ciągle "Hexagon V3" nie wiem o co im chodziło przecież mój hexagon v3 to zwyczajny "składak" nie rozumiem tej reakcji xD ale mniejsza o to. Jechałem z przodu dzieciaki jak zawsze myślą że na rajdzie trzeba zdobyć 1 miejsce (ale nie o t tu chodzi) no jak to dzieciaki rura do przodu przez takie głupie zabawy było trochę wypadków. Kilka razy ktoś mi wjechał w koło lub mnie zepchał na kogoś ale ja nie doprowadzałem na szczęście do wypadków (trzymałem cały czas palce na klamkach bo wiem jak takie rajdy wyglądają) a ciężko jest jechać w 4 koło siebie trasa była fajna przez groble na libiąż i znów groble i meta na basenie. Była grochówka wojskowa "mniam" ale nie jadłem bo jak zobaczyłem kolejke to wolałem zjeść "kajzerki" Był konkurs żówiej jazdy (nie brałem udziału) no i losowanie nagród najpierw pocieszenia (wylosowano mnie xD ) no i losowanie nagrody głównej czyli roweru na tym losowaniu mnie już nie było bo pojechałem po odebraniu nagrody pocieszenia do domu Dostałem 2 opaski odblaskowe i licznik z 4 funkcjami xD przynajmniej na razie nie muszę kupywać. Podsumowywując: Był to pierwszy mój rajd od 6 lat (miałem przerwe od takich imprez brak chęci) Było fajnie pogoda dopisywała czekam na kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriu19922 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 No to z tego co opisujesz to tylko pozazdrościć fajnej imprezy A licznik jak ma godzinę prędkość i ile kilometrów przejechałeś to po co ci lepszy do puki działa to szkoda pieniędzy wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 no działa ma 4 fukcje może byc i tak reszte uzupełnia mi endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 moj licznik pokazuje godzine i laczna ilosc km gdy nie pracuje, a jak pracuje to aktualna predkosc, ile dzis przejechane i srednia. wiecej na liczniku nie trzeba uzywajac sport trackera jakiegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 kiedy jaki wypad? ja dziś w końcu wymieniłem hamulce =) aż bezpieczniej się poczułem cisnąc 40km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/113144-alwernia-krzeszowice-doliny-podkrakowskie/page__view__findpost__p__1072255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 10 czerwca KTK w Chrzanowie organizuje wycieczke Chrzanów - KTK Chrzanów Wycieczka do Ojcowa trasa ok.120km Ja może pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 to niedziela wiec raczej odpada...ale sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ale lipna ta pogoda ;/ leje i mokro xD jak się poprawi to pora na jakiś wypad tylko najlepiej już we 3 albo i więcej co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dziesiejszy ATAK na Dwa Zamki http://www.endomondo.com/workouts/u-oZ3s_LteI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 zmien sobie sport na kolarstwo gorskie w tym endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 a jaka w tym jest różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 zmien a sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 kiedy w końcu gdzie pojedziemy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.