Skocz do zawartości

[Chrzanów] Szukam kogoś z okolic

Zonk

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Dziś z Adii 22 przejechaliśmy się czarnym szlakiem

http://www.endomondo.com/workouts/i3sl6DNwYW4

Mieliśmy utrudnienia na trasie gdyż w pewnym momencie na szlaku było pełno pościnanych drzew (zdjęcia tych drzew może jutro wrzuce na razie.pisze z fona bo brak neta). Ale tak po za tym jechało się fajnie tempo mieliśmy zadowalające jak na tą trase. Zaliczyliśmy Lipowiec i tam juz burza dawała o sobie znać ale nas nie dopadła. Tylko ten upał był dobiający ale w lesie było owiele chłodniej. Jeśli ktoś chetny na jakiś wypad pisać My jesteśmy bardzo chętni ;)

Zapraszam do wspólnej jazdy :) chociażby bez napinki się przypiąć, przejechać, albo po prostu się pościgać :D

Demek -> CO byś powiedział na trip, spotkać się nad żabnikiem, potem na sosinę?

Dzisiejszy wypad z Adim :laugh:

Cel: Tęczynek

http://www.endomondo.com/workouts/oEwSSD6GMLA

Było chłodno (jak dla mnie bardzo przyjemnie koszulka na niej bluza i krótkie spodenki) teren mokry dużo błota i kałuż. Nie padało była mżawka.

Trasa bardzo fajna większość las

Rowery całe z błota jak i My xD

Po asfalcie z błotem na oponach ciulowo się jechało bo błotko fruwało wszędzie ale dało się to przeżyć ;D A moje Kendy Nevegale jakoś nie przepadają za błotem ale elegancko się

sprawują w takim terenie

Jeśli ktoś jest Chętnyna wspólny wypad My nadal czekamy na wasze propozycje :icon_exclaim:

Zapraszam do wspólnej jazdy :) chociażby bez napinki się przypiąć, przejechać, albo po prostu się pościgać :D

Demek -> CO byś powiedział na trip, spotkać się nad żabnikiem, potem na sosinę?

luz :) kiedys sie dogadamy

http://www.endomondo.com/workouts/53719713

trasa z dzisiaj z kolega co niedawno rower kupil :)

nie patrzec na srednia bo postoje ja niszcza, wg licznika (a jest skalibrowany wg gps) 70km srednia 17,3

jak sie tylko wygodnie jezdzi i nic nie boli to ok :)

jeździ się super wcześniej zamiast tej ramy miałem Full-a i to było najgorsze co mogłem mieć

Ten jest Super Tylko z Amortyzatorem muszę zrobić regulacje wykręcić dać zastępcze a te dać na wzór do tokarza i mi zrobi z nierdzewki bądź czego tam się tylko da xD bo te mam poniszczone troche

• 2 tygodnie później...

26 maja odbędzie się rajd z okazji Dnia Dziecka

start: Basen Kąty

Trasa: ? przypuszczam że ok.20km dla dzieciaków i ok.40km dla starszych (przynajmniej tak było jakieś 6 lat temu jak jeździłem ostatnim razem)

Ktoś się wybiera? Bo ja na bank ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...