Zonk Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć, jestem z Chrzanowa (nie daleko Libiąża i Babic) i szukam kogoś do jazdy Dirt bądź poprostu przejażdzka gdzies przez miasto/las/gdziekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 hej ja chętnie bym pojeździł gdzieś też jestem z Chrzanowa jak co pisz tu lub gg 11720905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ktoś do XC by się znalazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ja z jaworzna wiec blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zapraszam na chrzanowski czarny szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 pokaz no ten szlak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jak co moje GG 11720905 pisać!! Chętnie gdzieś pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Dla pokoleń obecnych i przyszłych http://www.chrzanow.pl/rowery/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dziś z Adii 22 przejechaliśmy się czarnym szlakiem http://www.endomondo.com/workouts/i3sl6DNwYW4 Mieliśmy utrudnienia na trasie gdyż w pewnym momencie na szlaku było pełno pościnanych drzew (zdjęcia tych drzew może jutro wrzuce na razie.pisze z fona bo brak neta). Ale tak po za tym jechało się fajnie tempo mieliśmy zadowalające jak na tą trase. Zaliczyliśmy Lipowiec i tam juz burza dawała o sobie znać ale nas nie dopadła. Tylko ten upał był dobiający ale w lesie było owiele chłodniej. Jeśli ktoś chetny na jakiś wypad pisać My jesteśmy bardzo chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 mozna znalezc wspolna trase przez jaworzno, pozniej kazdy w swoja strone ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Tez tak można tylko ugadamy sie z Adkiem i mozna jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Zapraszam do wspólnej jazdy chociażby bez napinki się przypiąć, przejechać, albo po prostu się pościgać Demek -> CO byś powiedział na trip, spotkać się nad żabnikiem, potem na sosinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzisiejszy wypad z Adim Cel: Tęczynek http://www.endomondo.com/workouts/oEwSSD6GMLA Było chłodno (jak dla mnie bardzo przyjemnie koszulka na niej bluza i krótkie spodenki) teren mokry dużo błota i kałuż. Nie padało była mżawka. Trasa bardzo fajna większość las Rowery całe z błota jak i My xD Po asfalcie z błotem na oponach ciulowo się jechało bo błotko fruwało wszędzie ale dało się to przeżyć ;D A moje Kendy Nevegale jakoś nie przepadają za błotem ale elegancko się sprawują w takim terenie Jeśli ktoś jest Chętnyna wspólny wypad My nadal czekamy na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Zapraszam do wspólnej jazdy chociażby bez napinki się przypiąć, przejechać, albo po prostu się pościgać Demek -> CO byś powiedział na trip, spotkać się nad żabnikiem, potem na sosinę? luz kiedys sie dogadamy http://www.endomondo.com/workouts/53719713 trasa z dzisiaj z kolega co niedawno rower kupil nie patrzec na srednia bo postoje ja niszcza, wg licznika (a jest skalibrowany wg gps) 70km srednia 17,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ładnie ;D o i przejeżdzłeś koło mnie hehe ps. wrzuciłem fotki mojego roweru do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jakis taki maly sie wydaje ten rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jakis taki maly sie wydaje ten rower rama 15" Alu koła 26" Sztyca 40cm Accent dla mnie wsam raz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 co ty masz 160cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 co ty masz 160cm? ja mam 173cm wiem powinienem mieć 17" ale rama kupiona okazyjnie ;D za 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 jak sie tylko wygodnie jezdzi i nic nie boli to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 jak sie tylko wygodnie jezdzi i nic nie boli to ok jeździ się super wcześniej zamiast tej ramy miałem Full-a i to było najgorsze co mogłem mieć Ten jest Super Tylko z Amortyzatorem muszę zrobić regulacje wykręcić dać zastępcze a te dać na wzór do tokarza i mi zrobi z nierdzewki bądź czego tam się tylko da xD bo te mam poniszczone troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ktoś jedzie w tą Niedziele 13 maja 2012 r. godz. 9:30 na XXVI Kolarski Pierwszy Krok ? http://www.ktk.chrzanow.pl/index.php?id=4&p=news,2,show,176 Dystans: ok. 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ja chyba uderzam na Ogrodzieniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 a co dziś porabiasz ? można gdzieś jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 26 maja odbędzie się rajd z okazji Dnia Dziecka start: Basen Kąty Trasa: ? przypuszczam że ok.20km dla dzieciaków i ok.40km dla starszych (przynajmniej tak było jakieś 6 lat temu jak jeździłem ostatnim razem) Ktoś się wybiera? Bo ja na bank ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.