Kikas Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja za namową brata głosuje na Izery, ale o tym czy się tam pojawię to nie ja już decyduje, mogą mi jakieś zawody wypaść w tym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Abym zapomniał - oczywiście oddaje głos na Izery Tak się tam zbieram, zbieram i zawsze wypadnie gdzie indziej, a taka motywacja jest najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Bieszczady trochę już zjeździłem, bo mam blisko. Izery straszliwie daleko mam, a Beskid Żywiecki planuję już od dawna odwiedzić- więc na ta opcję zagłosowałem. Jak zwykle nie wiem, czy coś nie stanie na przeszkodzie, ale pojawić się będę chciał, bo po 1. Zlocie wiem, że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitebike Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 W Izerach byłam, więc teraz Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Izery jedyny sluszny wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloom Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 izery ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigstuff Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Podejrzewam, że się zjawię i potwierdzam głos oddany na Zawoję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Przypominam osobom, które oddały głos, a nie dały postu - głos będzie nieważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jednak zmieniłem głos na Izery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniferro Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tylko i wyłącznie ZAWOJA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Izery. Zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiorasior Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Bieszczady ja zacząłem i teraz już poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Nie to zebym sie wdal w kogos "stamtad gdzie stalo ZOMO" ale rozumiem ze glosy beda policzone wg schematu "glos + wpis"? bo widze ze Zawoja nagle wystrzelila przy pomocy "tych ktorych nickow nie wypowiadamy" W Beskidy tez moge jechac! a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 @UP: Spokojnie, wcześniej było pisane, że głosy zostaną przeanalizowane, także zostaną, dlatego to, że Zawoja na razie wygrywa nie oznacza, że wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Izery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.