detonator Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaD Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 głosuje na Izery + singiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Izery i śnieżka nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Beskid Żywiecki/Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 izery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Potwierdzam głos oddany na Izery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 bieszczady cudowne ale jednak koniec Polski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Beskid Żywiecki, bo znacznie bliżej, lepszy dojazd, a w Izery mam zamiar w wakacje jechać na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Izery chociaż nie powiem bo Zawoja również mnie kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 +1 na Izery, z racji że BM i G&G będą gościć w Zawoji, więc trzeci raz by mi się nie chciało już tam jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja oddaję głos na Zawoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Jak zobaczyłem na Enduro Me te trasy, to się wystraszyłem, że z połowy tych szlaków najzwyczajniej w świecie nie zjadę bo będę miał pietra. No i dlatego mój głos poszedł na Zawoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Zawoja, bo 1725 m.n.p.m kusi Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Tak nieśmiało oraz z lekką niepewnością - Zawoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Prawdopodobnie pojawię się na zlocie, więc Zawoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirex Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Tak czy siak, troszkę daleko ode mnie więc prawdopodobnie i tak się nie stawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarW Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zawoja. Nadrabiam zaległość. Oby wypaliło i czas pozwolił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Żywiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Izery plus Smryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 13 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jeszcze nie wiem czy na pewno się pojawię, ale głosuję na Zawoję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 jeśli się uda to wpadnę na jeden dzionek i oczywiście stawiam na I Z E R Y oraz przejazd wydłużonym (mam nadzieję) singlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.