Hincó Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Odgrzebie temat ;P Opłaca sie kupić FR1? czy tylko w gre wchdozi FR2? Nie mam ustalonego limitu cenowego, ale im mniej tym lepiej, a może krosy zeszłoroczne? albo i starsze? Jak to teraz wyglada? Kross dalej w tej cenie jest królem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Pierwsze co powiem : nie szukaj w necie, bo nówki nie znajdziesz. Chyba, że coś przeoczyłem - wątpie. Najlepsza opcja : Idź do sklepu w swoim lub pobliskim mieście i każ im zadzwonić do hurtownii Kross'a i niech zapytają się, jak wygląda teraz sprawa sprzedaży FR*. na razie chyba ciężko będzie komukolwiek Tobie doradzić, ponieważ nie wiemy jak wygląda sprawa konfiguracji tych rowerów na ten rok i dostępność modeli z 2007 roku. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jeżeli Cię interesuje FR2 z 2006 roku, to jest do wzięcia nówka sztuka, tylko że bez dampera, za 2600 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item301785366__full_...war_extra_.html - zastanów się nad tym. Poza kilkoma naklejkami oryginalna konfiguracja w dobrej cenie. Rower nie zjechany, bo jeszcze ma napisy Velo na siodełku ( podobno to dużo zdradza wg. użytkowników tego siodła ) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hincó Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Pisałem maile i są jeszcze inne na allegro signy i nie wiem który bedzie w miare nie zajechany ale wysłałem do tego w/w goscia maila i zobaczymy.. Podejrzewam że damper to z miejsca musze kupić, co jeszcze można w takim krosie zmieniać oprócz tych rzeczy co pan ciasteczko w tym temacie wymianiał? Czy info o krosie na ich stronie jest nieaktualne w takim razie ? Mam dystrybutora krossa u sibie wiec możliwe że podjade za niedługo.. Tylko cena 4k za FR2 to troche za dużo.. może by coś taniej? może FR1 bedzie za 3 k i z dobrym wyposażeniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 1. Odczekaj na maila od tego kolesia ( całkiem dobra oferta ) 2. Idź do dystrybutora, każ mu zadzwonić do Kross'a - dowiesz się wszystko. Tylko przypilnuj tą rozmowę 3. Do Kross'a nie masz sam co pisać, bo ja już nieraz pisałem miala - brak odpowiedzi. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hincó Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Na maila czekam, ale jedyna opcja to kupic w ciemno, i tak nie oglądne przy kurierze za wiele.. ;/ Pójdę jeżeli oferta z allegro albo tu z forum nie wypali Nie zamierzam do krossa pisac, ale na stronie model 07 jak i 08 sa niemal identyczne, i nie wiem czy to tak ma być czy nie ? Róznica tylko w manetkach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki rowerowiec Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Mój brat kupil sobie Signa Fr2 z Kind Shox'em 508. Czy wiecie ile powietrza należy do niego pompować? Jest też inny problem - kiedy rozluźnilem sprężynę i siadlem na rower jak gdyby stracil on skok - ugiąl się i nie wrócil do poprzedniej pozycji. Później udalo mi się go do tego naklonic, może to przez mocne tlumienie powrotu? W dodatku ośka z dampera (która mocuje go do wahacza) nie chce się dać wyjąć - chyba się zapiekla. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk46 Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja też mam fr2 z kind shokiem 508 i powiedz mi do czego jest to niebieskie co sie przesuwa na damperze czym sie różni close a open? bo ja nie widze żadnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4X Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Moim zdaniem ten kross to dobry rower. Po zmianie przedniego amortyzatora na jakąś dwu półkę marzocchi + nowy damper, ale z przedziału cenowego około 800zł, bo faktycznie ten co fabryka daje, to jest porażka- kross staje się bardzo dobrym rowerem i można na nim nieźle poszaleć, bo rama jest niesamowicie mocna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Da się na tym jeździć enduro po wsadzeniu jakiegoś Manitou z SPV? Nie będzie bujał za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi