Gość Siymia Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Cześć Czy ktoś z Was stosuje kosmetyki (maści, oliwki) rozgrzewające przed startem, treningiem i chłodzące po wysiłku? Jakiej firmy produkty polecacie? Szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć. A opinie sprawdzone są najcenniejsze Pozdrawiam!
Crazyk Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Rozgrzewający - Bengay Chociaż od biedy każda się jakoś spisuje, ostatnio kupiłem "Extra strong", gdy Bengaya nie było akurat.
Gość Siymia Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Bengay jest dość mocno pachnącą maścią i nie każdemu to pasuje Ja mam zwykłego i uwielbiam ten zapach, ale szybko nim przesiąkają ubrania... Jakieś inne jeszcze propozycje? Jakieś oliwki przed startem itp?
ElDiablo Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 voltaren emul gel (chłodzący). Jak dam za mocno w palnik, czasem sie przydaje. Polecam
Pytanie
Gość Siymia
Cześć
Czy ktoś z Was stosuje kosmetyki (maści, oliwki) rozgrzewające przed startem, treningiem i chłodzące po wysiłku? Jakiej firmy produkty polecacie? Szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć. A opinie sprawdzone są najcenniejsze
Pozdrawiam!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.