Mod Team mrmorty Napisano 12 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ciekawa ta maść, zamówiłem właśnie. Zobaczymy czy pomoże na bark po stłuczeniu, bo czasami boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszku Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 supersam ale nie ze strony, którą podałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A co jest z ta strona nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Też mam coś z kolanem, boli mnie przez tydzień (nie mogłem nogi wyprostować) nie wiadomo dlaczego i nagle przestaje. Ostatnio nawet nie byłem na rowerze jak zaczęło boleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 do lekarza a nie teoretyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszku Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Maniak trochę drogo mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wiem że drogo bo niby ekologiczny sklep, wszystko bez konserwantów i takie tam. Gdzie indziej mają też tą maść 150ml za 23 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszku Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 supersam sorka za pmyłkę, twojego nicka z posiadanym stopniem kyū na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Poszedłbym, ale niema kiedy od rano do wieczora na uczelni, nawet na rower niema kiedy iść. Jak będzie sesja to wtedy będę musiał lekarza odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszku Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pierwsze krio mam już za sobą, ciekawe doświadczenie, chyba mi się spodoba. Oby kolanom również odpowiadało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 W temacie ale trochę z innej beczki - chciałbym zapytać o dietę, tj. co należy jeść by wspomóc produkcję mazi stawowej (kolana) ? I wcale nie chodzi mi tutaj o suplementy czy środki farmakologiczne (glukozaminę, kolegen, itd.). W jakie elementy powinienem wzbogacić swoją dietę, tak by dopomóc regeneracji stawów kolanowych "po przejściach" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 poczytaj sobie ten artykuł z linku i dowiesz się że jedzenie chrząstek, galaretek itp to bzdura i placebo. Dieta powinna być zróżnicowana i bogata w witaminy i minerały, resztę zrobi organizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Miałem problemy ze "smarowaniem" kolana - lekkie zwapnienie chrząstki. Lekarz jako dietę zalecił świeże warzywa, owoce, orzechy i ryby. Chodziłem na rehabilitację - fango (okłady z gorącej parafiny z minerałami) oraz pole magnetyczne. Pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.