Bl1nk Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam, moglibyście polecić mi z Łodzi jakiś duzy sklep rowerowy, lub najlepiej kilka? Chodzi mi o taki gdzie moglbym obejrzec i przymierzyc sie do ramy rowerow MTB XC takich firm jak Kross, Merida i Kelly's. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaRadek Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć! Kross chyba jest na Łagiewnickiej za Julianowską, niestety nie znam nazwy firmy. Możesz podjechać do Dynamo, tam mają na pewno Gianty i coś jeszcze (Kilińskiego, wpiszesz w gogle i znajdzie). FR Shop Frańciszkańska 53, ale tam głównie DH (chociaż coś XC też mają, np Meridy). Magnum na zgierskiej, przed Murarską (skrzyżowanie). A masz już coś na oku? Czy np chcesz przymierzyć tylko rozmiar, bo masz upatrzone na allegro;) To tyle co wiem, że istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kelly's to Go Sport, Merida również. Piasta ma dużo Merid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 maxxbike róg gdańskiej i żwirki, bardzo miła obsługa i bardzo dobry serwis - szczerze powiedziawszy chyba najlepszy w łodzi. jakie marki mają niestety nie pamiętam ale mają duży salon i dużo rowerów, głownie xc i turystyka. no i na piotrkowskiej 22 mają GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaddy Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Duży sklep rowerowy na Łagiewnickiej to Exim-Bike. Na stronie znajdziesz mapkę dojazdu. Link: Rowery Exim-Bike Mają dobre rowery dla początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Maxxbike ma Focusa. I szczerze polecam obejrzeć i podpisuje się pod wszystkim co napisał Kusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
padlock Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Kross, oprócz Piasty, na brukowej ileśtam jest sklepik vel blaszana buda.. i z tego co pamiętam mają kilka rowerów kross'a. na Frańciszkańskiej głównie unibike ,author i merida. Merida jest jeszcze na Rzgowskiej za uniwersalem (przed żabką) dymamo (Kilińskiego 3), giant, norco(??), cannondale kelly's tylko go-sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandalfbialy Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jest jeszcze jeden fajny sklep na Kopernika koło komisariatu. Mają tam Authora, Accenta i jeszcze jakieś inne marki. Generalnie duży wybór z Velo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 nie chcę zakładać nowego tematu, to napisze tutaj. Gdzie w Łodzi jest duży wybór rzeczy rowerowych ? Chciałbym przed zakupem przymierzyć, czy dobrze leży, więc kupno przez internet odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 lista sklepów A tak swoją drogą przestudiuj ten temat i znajdziesz sklepy rowerowe godne uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Może tak nie całkiem w temacie ale likwidują GoSport w Realu na Piłsudskiego. Są wyprzedaże do 50% może warto zajrzeć czy nie czegoś ciekawego okazyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gam Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 W FR SHOP na Franciszkańskiej najlepiej szukać informacji u Jerre'o spoko koleś znający się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Jerry rzeczywiście jest w porządku, ma sporą wiedzę, ale nie zapominajmy, że on jeździ na bmx'ie i to jest jego główna tematyka. Nie we wszystkich problemach rowerowych jest tak biegły. Ponad to trzeba jeszcze dorzucić, że jest mocno zakręcony i czasem ciężko jest się z nim dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Tutaj znajduje się ładna lista łódzkich sklepów: http://www.cyklomaniak.pl/index.php?option=sklepy_rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Agressiva 4 posty wyżej masz ją podaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Pixon - zdarza się najlepszym Sklep, który ja mogę polecić z własnego doświadczenia do Gold Sport na Żeromskiego - kupić tu można rowery Scotta, Cube'a i Treka. Obsługa jest bardzo sympatyczna i pomocna. Tutaj ich sklep www: http://goldsport.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiqs Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 A czy sklep Cyklista jest godny polecenia??? bo znalazłem tam rowerek którego szukałem. "Cyklista Łódź" ul. Kilińskiego 158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nigdy nie byłem w tym sklepie. Jeżeli tylko obsługa jest miła ponad to posiada wiedzę o rowerach, to jasne, że można go polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Porozmawiaj z @Cuberider, pracuje w tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janaro Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 maxxbike róg gdańskiej i żwirki- chciałem tylko dodać że się właśnie przenieśli na róg Wschodniej i Narutowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Oni to się przenoszą codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Przepraszam, ze odswiezam ale nie chce zakladac kolejnego tematu, w ktorym sklepie w Lodzi znajde rowery:kross a2 level i kross a6 level, na tych najbardziej mi zalezy bo chcialbym dopasowac rame. Bylbym wdzieczny za adresy/nazwe sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czy możecie polecić mi jakieś sklepy rowerowe w Łodzi? Na razie korzystałem z hurtowni Piasta na Puszkina bo najbliżej ale mają tam dość zaporowe ceny stąd moje pytanie. Chciałbym kupić sobie parę części na przyszły sezon między innymi rogi których cena na allegro to 80zł(z przesyłką) i nie wiem czy nie znajdę czegoś taniej w jakimś sklepie stacjonarnym. Z góry dzięki za wszystkie informacje. Najlepiej nazwy sklepów i adresy ew. kontakt żebym mógł przedzwonić i dowiedzieć się przez telefon bez jeżdżenia po całym mieście Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Połączyłem oba tematy, zerknij na rozpiskę ze strony cyklomniaka: lista sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki. A czy do któregoś z tych sklepów z listy szczególnie warto zajrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.