alkor Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Wyboru dużego nigdzie nie kojarzę natomiast metoda jest prosta- sprawdzasz rozmiarówkę gdzie bądź- ja np. przymierzałam w Intersporcie po czym zamawiasz takie jak Ci pasują via net. Większy wybór i najczęściej niższe ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czołem! Czy ktos z Was sie orientuje w ktorym Łódzkim sklepie dostepne są/będą rowery szosowe? Nie wiem jeszcze czy bede kupowal nowke czy uzywana szose ale chcialbym obejrzec cos z bliska, przymierzyc itd. dlatego najlepiej byloby sie udac tam gdzie jest taka mozliwosc. PS. Byl juz temat o sklepach ale jest on zamkniety, otworzylem nowy gdyz sezon tuz, tuz i moze pojawic sie wiecej tego typu pytan- @Pixon, moze by tak reaktywowac stary temat i przeniesc tego posta tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Proszę. W przyszłości użyj do tego celu przycisku Zgłoś - służy min. do takich celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Cześć koleś. Jeśli nie byłeś na Łagiewnickiej 121 to zajrzyj. W zeszłym tygodniu macałem kilka rowerków a z przymierzeniem i rozmową nt. rozmiarów itp. zero problemów. Zapytaj Damiana o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RowerowaApteka Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witajcie! Zapraszam do odwiedzania sklepu "Rowerowa Apteka", mieszczącego się przy ul. Popiełuszki 25 w Łodzi. Specjalizuje się on w rowerach miejskich, jednak także użytkownicy innych typów rowerów znajdą tam coś dla siebie. Punkt oferuje rowery nowe i używane - zarówno markowe (Batavus, Gazelle, Giant), jak i składane na miejscu, profesjonalny serwis rowerowy, części rowerowe oraz akcesoria rowerowe. Więcej informacji na: http://www.rowerowaapteka.pl Wkrótce więcej zdjęć oraz szczegółowych opisów asortymentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nad stroną internetową to proponuję popracować bo aż strach się bać ( darmowy hosting cba, te ramki ... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Strona dla łódzkich rowerzystów jest akurat najmniej ważna, lepiej jakby ceny były przystępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 lepiej jakby ceny były przystępne słuszna racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plik Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 A sklep na Rzgowskiej, gdzieś na początku. Za szkołą WSInf, Rzgowska 33 chyba. Był ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShpxLbh Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 sklep na rzgowskiej.. malutki, ceny akcesoriów dość sporaweee..czasem ratowałem się tam dętkami ale szosówek tam za dużo nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Kotki, a wiecie gdzie można śruby montazowe i tuleje do dampera dorobić w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TramwajarzPL Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 legionów 51 ,podobno gościu dobrze dorabia tulejki czy to damper czy wahacz,sam jutro jadę dorobić tuleje do wahacza mojej marketófki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 jeśli chodzi o rowery szosowe to polecam Gold Sport ja kupiłem na Kopernika ale mają też inne filie, rowerów dużo, fachowa obsługa i konkurencyjne ceny - trzeba się targować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nad stroną internetową to proponuję popracować bo aż strach się bać ( darmowy hosting cba, te ramki ... ) Idź to powiedz MAXXBIKE:) http://www.maxxbike.pl/ Tak w kwestii stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Idź to powiedz MAXXBIKE:) Sorry Polsko to nie średniowiecze, jeżeli ktoś nie potrafi w dzisiejszych czasach zrobić serwisu www prowadząc działalność gospodarczą to wybaczcie ale nie będę miał o nim dobrego zdania. Dla mnie jest to jeden z wyznaczników profesjonalnego podejścia lub jego braku. A co do sklepów w Łodzi hmm.. temat rzeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A sklep na Rzgowskiej, gdzieś na początku. Za szkołą WSInf, Rzgowska 33 chyba. Był ktoś? Był, widział i kupił koszyk na bidon. Nie miałem moolti więc poprosiłem o klucz by sobie przykręcić samemu, nie pożyczyli. Dobrym sercem serwisant sami mi przykręcił...do góry nogami Sprawa była jakiś czas temu, może "młody"' już się wyrobił Co do www apteki. Darmowy hosting to pół biedy, strona na OVH, zdjęcia na CBA - nie działające zresztą, poczta na onecie, domena "rowerowaapteka" a sklep faktycznie nazywa się "waga". Rozstrzał jak rosyjska katiusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Sorry Polsko to nie średniowiecze, jeżeli ktoś nie potrafi w dzisiejszych czasach zrobić serwisu www prowadząc działalność gospodarczą to wybaczcie ale nie będę miał o nim dobrego zdania. Dla mnie jest to jeden z wyznaczników profesjonalnego podejścia lub jego braku. A co do sklepów w Łodzi hmm.. temat rzeka. Mi tylko chodzi o to że MaxxBike to często polecany sklep, dość dobrze znany w środowisku a jednak ma stronę jaką ma. Z tego co mi wiadomo oferty od firmy z którą współpracowałem na zrobienie wykonanie strony nie przyjeli, czy tam nawet na nią nie odpowiedzieli. I to mnie ciekawi:) Swoją drogo Tomato mocno byś się zdziwił jak wiele stron dość znanych firm jest fatalnie wykonana. Część powoli to dostrzega że nie wystarczy mieć stronę w sieci ale ona jeszcze powinna spełniać jakąś funkcje, ale części to nie przeszkadza. A w całej wypowiedzi chodzi mi też o to abyście nie wyrażali opini o tej rowerowej aptece tylko przez pryzmat strony, a raczej postarali się odwiedzić i dopiero wtedy będzie można coś powiedzieć. Przez pryzmat strony to MaxxBike jest do niczego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShpxLbh Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 to prawda, maxxbike nigdy mnie nie zawiódł, mają wszystko! najmniejsze pierdółki od ręki mogłem podjechać i mieć! dodatkowo wiedzą b.dużo ew. sprawdzą na miejscu szybko. POLECAM ich na maxxa to fakt, strona oraz allegro leży niestety... A SZKODA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rychu713 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam wszytskich, Czy może ktoś wie czy w Łodzi można gdzieś na żywo pomacać i ewentualnie kupić kandsa maestro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam, moglibyście polecić mi z Łodzi jakiś duzy sklep rowerowy, lub najlepiej kilka? Chodzi mi o taki gdzie moglbym obejrzec i przymierzyc sie do ramy rowerow MTB XC takich firm jak Kross, Merida i Kelly's. Pozdrawiam Mogę polecić 2: http://piasta.net.pl/ na Puszkina i http://www.exim-bike.pl/ na Łagiewnickiej. Piasta to chyba największy sklep rowerowy w Łodzi. Natomiast w Eximie jest bardzo dobra obsługa i przystępne ceny. Na ladzie wystawione są lampki rowerowe, mozna sobie włączyć i zobaczyć jak świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eleanorrigby Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wiecie może czy jakimś sklepie w Łodzi zakupię rower Kands a konkretnie taką sztukę: http://allegro.pl/trekking-kands-elite-pro-lds-alivio-2014-nowosc-i4153998932.html Wolałabym przed kupnem, że się tak wyrażę nieco podotykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yokoshiba Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nówka świeżynka wita wszystkich... Przeczytałem uważnie cały wątek dotyczący łódzkich sklepów rowerowych i serwisów. Historia dość długa... wiele lat wstecz. Niestety z powodu braku praktyki pisania na forach (nie mam tzw. fejsa ani innych komunikatorów) chciałem skierować pytanie do jednej osoby - uczestniczki wątku - która pisała bardzo pozytywnie o Panu Kudrze... I chciałem prosić, jeśli ktoś wie gdzie obecnie ma serwis, żeby podał adres. Nie jestem wybitnym kolarzem, chyba w ogóle nie jestem kolarzem, ale korzystałem jako amator z jego usług i zawsze byłem bardzo zadowolony. Rozwiązania problemów zawsze skuteczne, racjonalne i adekwatne cenowo. No i to co sprawia, że człowiek chce wrócić - atmosfera! Chciałem się jeszcze odnieść do sklepu i serwisu Gold Sport (sklep sportowy - Żeromskiego oraz sklep i serwis stricte rowerowy - Kopernika). Właściciel bardzo sensowny, szanujący klienta i profesjonalny. Poziom obsługi pod jego nieobecność pozostawia bardzo wiele do życzenia. Serwisant rowerów z Kopernika, wyjątkowo z resztą rozżalony z powodu swoich niepowodzeń kolarskich i obecnego stanu życia, z którymi raczył mnie mimowolnie zapoznać, wyjątkowo nieprzyjemny, arogancki i wulgarny. Pozostała obsługa tego punktu... Śmieje się z tego co gada i prezentuje podobne podejście. Nie oczekuję żeby mnie nosić na rękach, natomiast sytuacje w których mam wrażenie, że klient przeszkadza obsłudze i obsługa robi łaskę odpowiadając na pytania i pomagając... coś tutaj nie gra. Wyjątkiem jest młody chłopak który pracuje na Żeromskiego, ale niestety jeśli będzie brał przykład ze starszych kolegów nie widzę błyskotliwej przyszłości. Wielka szkoda, bo maja ogromny potencjał, a podejście całkowicie niewłaściwe. Odniosę się jeszcze do sklepu Dynamo na Kilińskiego i Exim - Bike na Łagiewnickiej. Dynamo - najstarszy sklep w Łodzi powinien podpatrzeć Exim - Bike o którym mogę jedynie powiedzieć, że zostałem bardzo profesjonalnie i rzeczowo potraktowany oraz że z przyjemnością tam wrócę. Ponawiam prośbę o kontakt do Pana Kudry. Pozdrawiam i przepraszam wszystkich którym się naraziłem swoją oceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dobrzy ludzie, potrzebuję namiarów na godny polecenia (i najlepiej niedrogi ) serwis rowerowy bo chcę jutro zawieźć rower i po weekendzie go odebrać żeby móc wreszcie zacząć jeździć do pracy. Alkor parę stron wcześniej pochlebnie się wypowiadała o p. Kudrze - jeszcze ktoś? Najbliżej mam "Piastę", gdzie zresztą kupowałem swój rower, ale jak ich kiedyś poprosiłem o sprawdzenie hamulców (które ni stąd ni z owąd zaczęły hamować z mniejszą siłą) dostałem odpowiedź "że wszystko jest w porządku i tak musi być" więc to będzie raczej ostateczność. Z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja miałem rower u P. Kudry, czas oczekiwania tragedia, co do naprawy to jedną z usterek były piszczace hamulce. Teraz piszcza juz czasem ale to temat rzeka, wystarczy poczytać forum. Co do reszty nie mam zastrzeżeń. Biorąc pod uwagę okres może być ciężko z naprawą na szybcika, ale popytaj. Tapnięte Talkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 W exim na łagiewnickiej jest miło, nie raz coś tam kupuję, niestety ceny średniawe :< fr shop chłopaki się znają ale kosmiczne ceny a na piotrkowskiej 22? Sprzedawca niezbyt miły. Za to wszsycy moi koledzy zgodnei bikemie polecają, niestety jak dla mnie 2 koniec ldz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.