Nrv Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A to o czym ty piszesz Chodziło mi bardziej o jakiś aerograf Tylko potem uświadomiłem sobie, że pomalowanie samej ramy i zostawienie org. amortyzatora nie będzie zbyt ciekawie wyglądało a tego którego mam teraz planuję na przyszły rok wymienić więc nie ma sensu żeby coś z nim robić. Tak więc prawdopodobnie pozostanę przy ramie takiej jaka do mnie przyjedzie ew. maznę ją sobie na czarny mat w tych pobliskich zakładach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ktoś ma pomysł na tego Corrateca? https://picasaweb.google.com/gerus1/Corratec?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJ7E1JO_-cjLBg&feat=directlink Myślałem nad białym i np. złote naklejki ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 2i Mnie osobiście bardzo podoba się czarny mat - napisy w błyszczącej czerni, ale jak to mówią "de gustibus non autobus..." ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wpadłem teraz na jeszcze jeden ciekawy pomysł ale najpierw muszę skontaktować się z jakąś firmą czy będą wstanie to zrealizować. Także na razie potrzymam Was w niepewności Ale jeśli będzie to wykonalne to na pewno rower będzie bardzo wyjątkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal85 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a odwiedzil ktos sklep na radwanskiej? ja osobiscie polecam,moze nie ma duzego wyboru rowerow ale sprzedawca ok i potrafi doradzic i poswiecic troche czasu laikowi takiemu jak ja i mozna sie spokojnie dogadac bylem tez u pana w okularach na kopernika,i mam takie samo zdanie jak wiekszosc!nie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Co to, maxxbike'i znowu się przeprowadzają? http://www.shimano-polska.com/publish/content/global_cycle/pl/pl/index/dystrybutorzy/serwisuj_rower_z_shimano.html Ak PS. Może tylko serwis mają przy Strykowskiej, ale na stronie ani słowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal85 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Na ul. Radwańskiej jest X-bike. Ale nie wiem jak dlugo tam jest ten sklep i czy może przenieśli się z innego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a czy ktoś z was przypadkiem nie odwiedział tego miejsca: http://prodom.com.pl/index.html Daleko nie mam z Olechowa ale może ktoś z was tam był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 ja do konkurencji nic nie mam ale akurat serwis na Demokratycznej nie cieszy się dobrą opinią widziałem na własne oczy rowery po serwisie tam i odradzam ;/ bliżej masz serwis na ulicy Potulnej na Chojnach zawsze-rowery.pl tam jak oddasz możesz liczyć na rzetelność i uczciwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cuberider przejeżdżałem tamtędy nie raz nie dwa dlatego chciałem się dowiedzieć czy ktoś korzystał z usług, dlatego napisałem post. Nie mnie jednak polecam serwis Piasta z którego miałem okazję skorzystać i byłem zadowolony. Nrv też nie miał zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Widział ktoś plecaki Deuter w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 W Decathlonie widziałem jakieś deutery, i ZTCP w jednym z tych dwóch sklepików ze sprzętem turytstycznym co są na samym początku Pietryny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Sporo plecaków Deutera jest też na Kopernika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Sklep Turysty na Narutowicza. Trawers na Pietrynie między Placem, a Rewolucji. Jeśli chodzi Ci o małe to jeszcze po sąsiedzku względem Sklepu Turysty- Azymut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Trawers na Pietrynie między Placem, a Rewolucji. Jeśli chodzi Ci o małe to jeszcze po sąsiedzku względem Sklepu Turysty- Azymut. O właśnie o te mi chodziło... Tyle że te sklepy są dość drogie, zwykle idę tam pomacać a kupuję w necie. Przemyśl czy naprawdę jest sens kupować Deutera, IMO trochę niewspółmiernie drogi do tego co oferuje, co nie zmienia faktu, że to porządny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Hmmm, Rebel- tak są w sumie trzy sklepy:) Horyzont po jednej stronie i naprzeciwko Campus i Trawers. Do Campusa nawet nie ma co zaglądać, Horyzont jest drogi, fakt, ale oni mają konkretny asortyment nie obejmujący Deutera. W sumie Deutery widziałam w Łodzi w czterech sklepach- Trawers, dwa na Narutowicza i Intersport w Manu. Może jeszcze gdzieś są- nie zwiedzam wszystkich i nie na wszystko patrze bo co do zasady wiem po co przychodzę A najczęściej podobnie jak Rebel, przychodzę pomacać czy poprzymierzać się do sprzętu i kupuję w necie- różnice w cenie potrafią być niesamowite. np. ostatnio kupiłam, własnie plecak, za 200 zł taniej. Chociaż najczęściej jak ktoś celuje w Deutery to raczej nie przejmuje się szukaniem oszczędności:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Szukam Deuter Compact EXP 12 aby sobie pomacać. Na Żeromskiego (Gold Bike) obecnie nie mają żadnych Deuterów (lista sklepów: http://bakosport.pl/sklepy/deuter/lodzkie#sklepy ). Wracając do samego plecaka, w tej kwocie (około 250zł ze zniżką) nie ma innego plecaka z wentylowanymi szelkami i kieszonkami po bokach (biodrówkach, nerkówkach). Podzwonię do tych sklepów i się popytam, myślałem że ktoś da mi gotowy adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Na stałe Deutery na pewno ma Sklep Turysty. W innych są jak się pojawią. Szczególnie, że teraz nie ten sezon:) http://www.skleptury...hp/kontakt.html No, i jak patrzę maja małe Deutery w tym przedziale cenowym, ale tylko Cross Bike i Race X Air, w ofercie na stronie.Na miejscu może być coś jeszcze. Ten sklep ma jakby dwie autonomiczne części, tak jakby co- do jednej wejście jest od ulicy, do drugiej od bramy. A z tymi kieszonkami to mnie zaskoczyłeś... chociaż akurat rynku małych plecaków nie ogarniam, mam swój od ośmiu lat i nam dobrze razem^^ A z innej beczki, bo chyba moge to pytanie podpiąć tutaj- orientujecie się może ile p. Kasiński liczy sobie za zaplot kółka na nowej piaście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Zaplot ogólnie za 30zł robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dziękuję zastanawiam się między moim stałym serwismanem, który mnie ostatnio troszkę zawiódł(nie skreślam go ani nic- każdemu sie może w końcu zdarzyć) a nim... bo dobre opinie słyszałam, chociaż jak raz tam u niego byłam to jakoś tak mi się po głowie kołacze, że nie wspominam tego Pana za miło. Będzie robił problemy z użyciem poprzednich szprych, jak niektórzy? Bo jak tak to nie chce mi się z nim użerać... i ile mu to mniej więcej zajmuje? Przepraszam, że tak wypytuje ale właśnie z powodu tego niejasnego wrażenia, o którym wspomniałam mam opory żeby iść i samej jego wypytać...'^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Zaplot koła od początku będzie tańszy niż przeplecenie koła czyli wykorzystanie starych szprych proponuję podzwonić i popytać, wątpię by pan Kasiński za 30 zł zgodził się przepleść koło ale trzeba zapytać Czas wykonania usługi powinien teraz zimą być krótszy, myślę że dwa może trzy dni Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wykręć wszystkie szprychy i po problemie, można śrubokrętem od strony wewnętrznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Chciał by ktoś kupić nowy kask Alpina Mythos biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glinkoln915 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Gdzie w Łodzi mogę dostać kaski np. Giro w jakiejś normalnej cenie? Niby mógłbym kupić na allegro ale wolę najpierw przymierzyć i sprawdzić czy wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiem czy nie mają czegoś w MaxxBike. Najlepiej przedzwoń i zapytaj: tel.: 669143639 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.